شركة قذرة معاملة قذرة مافيش اي مخ لحل المشاكل طيارة اتاخرت ف اخرة اللي بعدها و هكذا و العيال و تعب ٦ ساعات تاخير و محدش بيكلم و لا يفهم ! حاجة وسخة
اسوا شركة طيران ممكن الواحد يتعامل معاها . في الذهاب من القاهرة لشرم الشيخ اتاخر اقلاع الطيارة اكتر من ساعتين وقعدت في المطار من الساعة ٧ ونص ل ١٢ وفي رحلة الرجوع من شرم كان ميعاد الطيارة ٨ وتلت وبعد ماركبنا الاتوبيس اللي حيودينا للطيارة نزلونا منه وقالوا فيه عطل في الطيارة . سابونا ساعتين وبعدين قالوا العطل مش حيتصلح وفيه اتوبيس حياخدنا لفندق ويجيبنا الصبح طيارة الساعة ٦ . بعد ماركبنا الاتوبيس وقبل مانوصل الفندق كلموا السواق وقالوله رجعهم تاني المطار وسفرونا الساعة ١ بالليل. محدش بيعتذر ومفيش احترام للناس او لوقتهم. لا انصح اي حد انه يحجز في الشركة دي . وللاسف كان معانا اجانب كتير مستاءين جدا من اللي بيحصل. اسوا شركة ع الاطلاق. ياريت فيه صفر تقييم
اسراء شركة طيران لتعاملت معاهم اتاخرت الطياره ٣ ساعات من جده الى القاهرة ولا يوجد موظف بيعتذر حتى للناس وطبعا مافيش تعويض
قبل كده بردوا ضاع عليا طياره تانيه بسببهم لا انصح اي حد بالتعامل مع الشركة دي انا لو الطياره من غير فلوس مش هاركبها تاني ناس غير ملتزمه على الاطباق وتعامل قذر
شركه زفت مش بيردوا علي اي تليفونات ولا ايميلات ودفعنا مبلغ كبير لانهم رفضوا ناخد الهاند باج معانا علي الطياره ودفعنا 240يورو عليهم ونزلوهم تحت مع باقي الشنط
اسوء شركة طيران حصل تأخير في الرحلة حوالي الساعه ونص والشنط حقت الركاب ماراحت معنا يقولوا مافي مكان لها والطيارة فاضيه 5مقاعد حوالي 24 شنطه اتأخرت يومين وفوق كذا مافي تعويض او اي شي ودفعت 80 جنيه عشان تخليص جمركي مفروض مادفعه وتعامل سئ من الموظفين