اسوء طيران رحلتي كانت ذهاب على القطريه والعوده على العربيه والفرق جدا كبير العربيه حتى اول ما طلعنا الطياره الكراسي ريحتها عفن والجو كله ريحه تكتم حتى الطاولات مكبوب عليها قهوه وحاولت اغير مكاني رفضو اول واخر مره باذن الله
رحلة رقم Ek71
من دبي ل باريس الساعه 1 Am
خلوني واقفه ساعه
هذا و انا حاجزه عالبزنس كلاس
ما سامحوني حتى على كيلو وزن و عندي نقاط سكاي وورد ما رضوا غير تدفعين كاش
انزين دفعت ببطاقتي فرنسيه و سحب ببطاقتي الاماراتية
يعني دفعت مرتين و اقول له عطيني فاتوره عشان اعرف استرد المبلغ يقول لي انا بتواصل معاج عالايميل ؟؟
واقف للساعه 2:50 Am
قال عفوًا الي وقعت طلعت البوابه و شوي ترجع ؟؟
طيب و خدمة العميل شنو مو لازم تخلص شغلها معاي و تروح ؟؟
والا انتظر من تروح طيارتي ، قسم بالله رجولي عورتي و نشفوا ريقي يتعاملوا معك كانك Atm
شنو هذا التسيب و الاهمال في العملاء
مستوى الخدمة صار متدني جدا جدا و سيء للغايه في تعامل العميل ، ياريت ترجعون نفس اول
و يصير في رقابه و اكثر ادارة في خدمات و سرعة الانجاز
للاسف
الناس المحترمين الكرام ضيعو عليا رحله عشان بيروحو بدري ويقفلو الحجوزات بدري كنت حاجزه تذكره رايح جاي انا وبنتي ضيعوها عليا عشان انا راجعه ببنتي طفله مكمله سنتين وطلبوا مني فرق فلوس برغم اني حاجزه تذكره رايح جاي ووافقت في الاخر قالولي اصل مكتب الحجوزات قفل وضيعو عليا الطياره ومش لاقيه حجوزات لمده شهرين ومعامله زباله وناس زباله وحاجه تكسف بصراحه انتو ازاي بتشغلو ناس مش بتعرف تحل المشاكل اللي زي كده وبمنتهي السهوله بيقلولي احجزي طياره تانيه عيب بجد عيب
الطيران خدمة في التعامل راقية وخاصة مع الأطفال ، الطعام جيد ولذيذ ، خدمة الترفيه متنوعة لا تشعر بمرور الوقت لكثرة القنوات التلفزيونية والاذاعية الجميلة
السيد هشام الحسنيه قام بخدمتي وتغيير نظرتي تجاه الخطوط الامارتيه
علما باني رفعت شكوى مسبقا عن سوء الخدمه والمعامله