افضل الطائرات وافضل الخدمات وافضل الموظفين طيران متطور جدا ويستحق ٧ نجوم معاملة راقية وجميلة بمعناها الحقيقي شكرا طيران الاتحاد
يسعدنا سماع ذلك . شكرا لك kmkm0o0
نتطلع لاستقبالك في الاجواء مرة اخرى
*Yas
سأبقى مسافرا على هذا الطيران المميز - اهتمام دائم بالتفاصيل - قاعة رجال الاعمال في مانشستر. رائعة ومميزة - فيها غرف للاطفال. وحمامات للاستحمام ووجبات حلال. وغرفة للصلاة. - الاتحاد هي الافضل
مرحبا علي!
شكرا على مشاركتك وعلى التعليقات الجميلة
نتمنى لكم دائما رحلات سعيدة مع الاتحاد للطيران
تجربتي السيئة مع طيران الاتحاد
كنت حاجز تذكرة رجوع انا ومراتي مع طيران الاتحاد من بانكوك/القاهرة يوم 27 / 8 وكنت هنزل ترانزيت في بومباي ساعة ونص ؛ بس طيارة بانكوك اخرت ساعة وطبعا لما وصلت بومباي ملحقتش الطيارة التانية ؛ فرحت علي الاستاف بتاع شركة الطيران علشان التأخير مش من عندي والمفروض يحجزوا طيارة تانية في اقرب ميعاد بس معملوش اي حاجة وكل اللي الموظف عمله بعد ساعتين انتظار انه جابلي تذكرة من بومباي لمسقط ميعادها بعد 12 ساعة وبعدين من مسقط للقاهرة والترانزيت في مسقط اربع ساعات ( يعني اقعد في بومباي 12 ساعة وبعدين اقعد في مسقط اربع ساعات ) قلتله طبعا ده مش هيناسبني خصوصا ان مراتي حامل وهتتعب من كتر الانتظار ؛ قالي ده المتوفر عندنا ؛ طيب يا سيدي احجز فندق او علي الاقل ادخل اللونج قالي مقدرش قلتله طيب انا عايز اكلم المدير ؛ بعد ساعة انتظار المديرة كلمتني علي تليفون حد من الاستاف — مردتش تيجي تكلمني حتي — وقلتلي انا مقدرش اعملك حاجة غير اني اوفرلك وجبة غدا قلتلها انا مش عايز وجبة الغدا انا اقدر اشتريها انا عايز مكان مراتي تتستريح فيه علشان هي حامل قالتلي مقدرش بطريقة مستفزة ولا مبالاة رهيبة وقفلت في الكلام وقالتلي اديني الاستاف واديته الكلمتين وغالبا قالتله ينفضلي ويعمل عبيط وده اللي عمله فعلا فقعدت شوية وطبعا مراتي اتوترت وتعبت جدا فطلبت دكتور ولما جه كشف عليها وكتب تقرير انها بتعاني من ضعف وضغطها واطي وقالهم المفروض ترتاح والكلام ده كان قدام واحد من الاستاف اسمه wilfred — وقع علي التقرير كمان — وبرضه ولا حياة لمن تنادي قمة في البرود وقلة الذوق وفضلت مستني 12 ساعة في المطار زي المشردين علشان الاستاف مش عايز يحجزلي فندق .
كان المفروض اوصل القاهرة يوم 27/8 الساعة 4 العصر وصلت — بسبب اهمال الموظفين — يوم 28/8 الساعة 6 الصبح وكمان لما وصلت لقيت الشنطة بتاعتي مقطوعة
مرحبا محمد!
يرجى ارسال رقم الحجز او رقم التذكرة في رسالة خاصة ليتم التحقيق في الموضوع ومن ثم
الرجوع اليكم!
افضل رحلة كانت في طيران الاتحاد
- حيث الخدمة كانت ممتازة جدا
- خدمة الطاقم سريعة وسلسة
- خدمة الاستقبال في المطار حيث كانت جدا رائعة
و كل الشكر ل طيران الاتحاد
مرحبا Mubarakalmansoori01
شكرا لك على التعليق الجميل ونحن نقدر لك انك قمت بالكتابة لنا لكي تخبرنا عن تجربتك معنا
نتمنى ان نراكم قريبا
هذه الرحلة كانت طائرة جديدة بصراحة طراز جديد وخمات داخل الطائرة اكثر من ممتازة