زرت المكان كتير ودي مش اول تجربه عجبني جدا طبق مكس جريل كان طعمه جميل جدا جدا عجبني ابتسامه الموظفين بنصح اي حد محتاج يجرب اكل تركي يروح نيشاتاشي
مرحبا Tour51469427268،
تحية طيبة من نيشانتاشي،
يسعدنا زيارتكم لنا، ونشكرك على ملاحظاتك التي وبكل تاكيد تساعدنا في تحقيق اعلي معايير التميز في الضيافة. وبالفعل قد تم نقل تعليقاتكم الثمينة إلى الفريق، حيث ان هذا يحفزنا جميعًا.
فريق نيشانتاشي
من ارقى الاماكن في التجمع الخامس ومول كايرو فيستيفال سيتي بالأخص الخدمة الممتازة والمنظمة ورقي الاطباق وجودتها انصح بالذهاب الي المطعم
مرحبا mahmoud m،
فريق نيشانتاشي
مطعم جميل جدا ورائع جداً فعلا كانت تجربه روعه السيرفز تحفه والأكل جميل جدا طاجن اللحم الفلتو كان جميل جدا وطاجن نشانتاشي جميل جدا فعلا اوصي بيه كانت زياره جميله
مرحبا hemap843،
فريق نيشانتاشي
تجربة لذيذة اوي والآكل حلو اوي والمكان مناسب اوي للعيلة والأجواء جميلة والservice ممتازة بجد يستاهل التجربة 👌🏻👌🏻 وكان معانا كابتن فريندلي اوي اسمه احمد سعد ✌🏽
مرحبا esraaaI2449MU،
فريق نيشانتاشي
طاجن تافوك فروند اكثر من رائع والاصطفاف محترم جدا اكثر من رائع أوصي بزياره هذا المكان الجميل والشاي التركي جميل جدا والكنافه بالجبن والنوتيلا راااااائعه
مرحبا Shahhhh123،