فندق كونكورد من الجمل الفنادق الي مشيتها في تركيا المساحة كبيرة جدا مع كثرة المسابح و المطاعم و الاكل لذلذ جداالبحير جميل رملي و فرقة الانميشن ممتعة استمتعة كثيرا انا و عائلتي انصح الجميع المجيء الي فندق الحفلات ممتعة و جميلة أطفالنا كانو فرحانين طيلة العطلة
تاريخ الإقامة: أبريل 2024
نصيحة بشأن الغرفة:فندق كونكورد من الجمل الفنادق الي مشيتها في تركيا المساحة كبيرة جدا مع كثرة المسابح و المطاعم و...
استجاب Concorde Luxury Resort, İşletme Sahibi في Concorde Luxury Resort, لهذا التعليق
تم الرد 6 مايو 2024
ترجم التعليق
Dear Guest,
Thank you so much for your wonderful review! We are thrilled to hear that you and your family had such a fantastic time at our beautiful hotel. It brings us great joy to know you enjoyed the space, delicious food, and fun animation program. We are especially happy to hear the children had a fantastic time! We appreciate your recommending us to other travellers, and we look forward to welcoming you back again soon!
Best regards, Your Concorde Luxury Resort Team