لقد لاحظنا أنك تستخدم مستعرضًا غير معتمد. لذا، قد لا يتم عرض موقع ويب Tripadvisor بشكل صحيح.نحن ندعم المستعرضات التالية:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
اتصل بمكان الإقامة للاستعلام عن مدى التوفر.
تتوفر فنادق مماثلة.
طالع الكل
halawaney
القاهرة, مصر

فندق شتيجنبرجر رأس البر .. فندق أكثر من رائع

5.0 من 5 دوائرتمت كتابة تعليق 13 أكتوبر 2021عبر الأجهزة المحمولة
فندق أكثر من رائع وفريق عمل متميز من الريسبشان للمطعم وخدمه الغرف والموقع والفيو... انصح الجميع بالزياره ..
مع تحيات جروب أعضاء نادي الصيد المصري .. ومع تحيات لجنه واداره رحلات نادي الصيد المصري الدقي
تاريخ الإقامة: أكتوبر 2021
نوع الرحلة: سافر مع الأصدقاء
هل تواجه مشكلة مع هذا التعليق؟
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Ashraf Zanata, Owner في Steigenberger Hotel El Lessan, لهذا التعليق
تم الرد منذ أسبوع واحد
Dear Mr Halawany,

Greetings from sunny Steigenberger Ellessan,

Our sincere regards for your kind post on your vacation experience. We are glad to discover that you enjoyed your stay with us and appreciate your kindest comments regarding our staff members, food, service, and location that serve to make our guests feel truly at home.

We always strive to guarantee an ultimate guest comfort and surround them with exemplary hospitality throughout their entire stay.

We are looking forward to your future visits
.
Best Regards,

يعبر هذا الرد عن الرأي الشخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC.
الفنادق القريبة
  • Agoda.com
  • Vio.com
على بعد 0.4 كم من Steigenberger Hotel El Lessan
خدمة واي فاي مجانية
انتظار مجاني للسيارات
  • Agoda.com
على بعد 1.5 كم من Steigenberger Hotel El Lessan
خدمة واي فاي مجانية
انتظار مجاني للسيارات
  • Agoda.com
على بعد 1.7 كم من Steigenberger Hotel El Lessan
    على بعد 1.7 كم من Steigenberger Hotel El Lessan
    احصل على مكافآت مع One Key
    • Hotels.com
    • Booking.com
    • Agoda.com
    على بعد 1.8 كم من Steigenberger Hotel El Lessan
    خدمة واي فاي مجانية
    انتظار مجاني للسيارات
      على بعد 0.2 كم من Steigenberger Hotel El Lessan
        على بعد 1.5 كم من Steigenberger Hotel El Lessan
        ‪Go to your Happy Price‬
        • Agoda.com
        على بعد 1.5 كم من Steigenberger Hotel El Lessan
        احصل على مكافآت مع One Key
        • Hotels.com
        • eDreams
        • Vio.com
        على بعد 2.0 كم من Steigenberger Hotel El Lessan
        ‪Go to your Happy Price‬
        • Booking.com
        • Agoda.com
        على بعد 2.0 كم من Steigenberger Hotel El Lessan
        طالع المزيد من الفنادق في رأس البر
        التعليقات (465)
        تصفية التعليقات
        465 نتائج
        تقييم المسافر
        416
        29
        7
        2
        11
        تصنيف المسافر
        الموسم
        اللغةكل اللغات
        المزيد من اللغات
        تقييم المسافر
        416
        29
        7
        2
        11
        طالع آراء المسافرين:
        عوامل التصفية المحددة
        تصفية
        جارٍ تحديث القائمة..
        101 - 106 من 465 تعليق
        تمت كتابة التعليق في 9 أكتوبر 2021 عبر الأجهزة المحمولة

        الفندق مفيش فيه ولا غلطه زي ما اتعودنا من شتيجن دايما بس المرادي المميز في المكان موقعه الي تحفه بجد تحس انك في جزيره المكان من رأيي مفيش فيه غلطه الا ان البول صغيره نسبيا ومفيش فيه مكان للاطفال بس بجد الكابتن امير الي موجود ع البول مش مخلينا قلقانين خالص لدرجه لما بنطلع الغرف ونبص عالاولاد من فوق بنلاقيه متابعهم بجد المكان حتي في اختياره للاستف بتاعه هايل ودي الحاجه الي اتعودنا عليها من اشتيجن دايما مع تحياتي وزياره اكيد تتكرر ⁦💙

        تاريخ الإقامة: أكتوبر 2021
        نوع الرحلة: سافرت كأزواج
        1  أشكر Navigator64814295853
        يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
        استجاب Ashraf Zanata, Owner في Steigenberger Hotel El Lessan, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 12 أكتوبر 2021
        ترجمة Google

        Dear valuable guest,

        Wish you a pleasant day ahead,

        Thank you for sharing your positive review about our hotel, feeling happy that you enjoyed your stay in Steigenberger El lessan with its unique location in front of both Nile River and Mediterranean Sea, and we are at your service to provide you with an exclusive treatment and utmost courtesy to guarantee you a most pleasant stay.

        With pleasure I will forward this review to Captain Amir, who will be delighted to read that he succeeded in making your hotel experience memorable.

        We are looking forward to welcoming you again,
        Best Regards,

        الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
        يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
        تمت كتابة التعليق في 9 أكتوبر 2021

        خدمة ممتازة وجودة المطعم كويسة والشاطئ مناسب للاطفال والكبار
        وكل خدمة في الفندق بتتم بسلاسة بدون اي تعقيدات
        والبوول كويس والمنظر رائع وخدمة الغرف جيدة جدا
        بصراحة فندق ممتاز وهكرر الزيارة تاني ان شاء الله

        تاريخ الإقامة: أكتوبر 2021
        نوع الرحلة: سافرت كأزواج
        أشكر ahmedmA5927LR
        يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
        استجاب Ashraf Zanata, Owner في Steigenberger Hotel El Lessan, لهذا التعليقتم الرد منذ أسبوع واحد
        ترجمة Google

        Dear Mr Ahmed,

        Greetings from sunny Steigenberger Ellessan,

        Our sincere regards for your kind post on your vacation experience. We are glad to discover that you enjoyed your stay with us and appreciate your kindest comments regarding our food,service, swimming pool, and view that serve to make our guests feel truly at home.

        We always strive to guarantee an ultimate guest comfort and surround them with exemplary hospitality throughout their entire stay.

        We are looking forward to your future visits.

        Best Regards,

        الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
        يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
        تمت كتابة التعليق في 7 أكتوبر 2021 عبر الأجهزة المحمولة

        المكان اكتر من رائع والڤيو تحفه الاقامه كانت ممتازه من جميع النواحي بس سيبكوا من كل دا انا داخل اشكر بالاسم كابتن أمير الراجل المحترم الي واخد باله من الكل والي لولاه كان فاتني مكسور لولا هوا شالني بسرعه قبل ما اقع ع الارض حتي واتضح انه متابعني وجاي ورايا من بدري وكان حاسس كمان اني هتزحلق وشالني قعدني ومسبنيش غير لما حس اني بقيت تمام ودي اقل حاجه اقدمهاله وباذن الله كل سنه لازم اجي مخصوص عشان اشوفه لان بصراحه انا من معاملته واهتمامه حبيت المكان ..

        تاريخ الإقامة: أكتوبر 2021
        نوع الرحلة: سافرت كأزواج
        1  أشكر Culture35653156560
        يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
        استجاب Ashraf Zanata, Owner في Steigenberger Hotel El Lessan, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 8 أكتوبر 2021
        ترجمة Google

        Dear valuable guest,

        Greetings from sunny Steigenberger Ellessan,

        Thanks a lot for posting a positive review on your vacation, we appreciate your cordial praises of our view, which is indicative of the fact that our sunny property does meet your expectations.

        With pleasure I will forward this review to Captain Amir, who will be delighted to read that he succeeded in making your hotel experience memorable.

        It is an honor for us to host our guests and our hotel team is working their skills out to provide them with a high class service and utmost comfort.

        We are looking forward to your future visits.
        Best Regards,

        الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
        يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
        تمت كتابة التعليق في 29 سبتمبر 2021 عبر الأجهزة المحمولة

        كل ما تريدة لإسعادك وراحتك ، يوجد في الفندق صراحةً ..
        اقامة ممتعه ، روقي في التعامل ، جودة خدماتية تليق بعملاء الفندق .
        اكثر ما يلفت نظري جيدا في النظام العملي في الفندق هو سرعة تنفيذ طلب العميل علي اكمل وجه .
        تعليقي هو شئ قليل يذكر ، في حق صرح فندقي كبير . شكراً

        تاريخ الإقامة: سبتمبر 2021
        نوع الرحلة: سافرت كأزواج
        أشكر AliAshrafSoliman
        يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
        استجاب Ashraf Zanata, Owner في Steigenberger Hotel El Lessan, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 30 سبتمبر 2021
        ترجمة Google

        Dear Mr. Ali,

        Greetings from sunny Steigenberger El Lessan,

        We are being genuinely grateful that you chose the time and shared a review about your vacation with us, we would like to seize this chance and express our gratitude for your positive comment.

        We are at your service to provide you with an exclusive treatment and utmost courtesy to guarantee you a most pleasant stay.

        We look forward to welcoming you back again,
        Best Regards,

        الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
        يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
        تمت كتابة التعليق في 28 سبتمبر 2021

        الخدمات فى كل الاقسام ممتازة بالاخص نور في قسم الاستقبال و اهتمامها الخاص بنا وإيمان قسم الدور الثاني في قسم housekeeping,والاروع في الاوائل الاهتمام بالضيوف و الفطار الاروع علي مستوي العالم والمطعم علي الشاطئ ممتاز و الاكل
        ،وشكرا

        تاريخ الإقامة: سبتمبر 2021
        نوع الرحلة: سافرت مع الأصدقاء
        أشكر Happiness766338
        يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
        عرض المزيد من التعليقات