لقد لاحظنا أنك تستخدم مستعرضًا غير معتمد. لذا، قد لا يتم عرض موقع ويب Tripadvisor بشكل صحيح.نحن ندعم المستعرضات التالية:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
أقل الأسعار لإقامتك
Booking.com
‪US$ ‎82‬
+ ‪US$ ‎24‬ الضرائب والرسوم
طالع العرض
Expedia.com
‪US$ ‎82‬
+ ‪US$ ‎24‬ الضرائب والرسوم
طالع العرض
Agoda.com
‪US$ ‎76‬
+ ‪US$ ‎22‬ الضرائب والرسوم
طالع العرض
Priceline‪US$ ‎82‬
Hotels.com‪US$ ‎82‬
Travelocity‪US$ ‎82‬
طالع 12 عرض متاح
الأسعار الواردة هي متوسط سعر الليلة المقدم من شركائنا وقد لا تشمل جميع الضرائب والرسوم. الضرائب والرسوم المعروضة تقديرات تقريبية فقط. يرجى مراجعة شركائنا للحصول على مزيد من التفاصيل.
الفنادق القريبة
التعليقات (273)
تصفية التعليقات
273 نتائج
تقييم المسافر
246
18
2
2
5
تصنيف المسافر
الموسم
اللغةكل اللغات
تقييم المسافر
246
18
2
2
5
طالع آراء المسافرين:
عوامل التصفية المحددة
تصفية
جارٍ تحديث القائمة..
50 - 55 من 273 تعليق
تمت كتابة التعليق في 13 أكتوبر 2021 عبر الأجهزة المحمولة

فندق أكثر من رائع وفريق عمل متميز من الريسبشان للمطعم وخدمه الغرف والموقع والفيو... انصح الجميع بالزياره ..
مع تحيات جروب أعضاء نادي الصيد المصري .. ومع تحيات لجنه واداره رحلات نادي الصيد المصري الدقي

تاريخ الإقامة: أكتوبر 2021
نوع الرحلة: سافرت مع الأصدقاء
أشكر halawaney
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
تمت كتابة التعليق في 9 أكتوبر 2021 عبر الأجهزة المحمولة

الفندق مفيش فيه ولا غلطه زي ما اتعودنا من شتيجن دايما بس المرادي المميز في المكان موقعه الي تحفه بجد تحس انك في جزيره المكان من رأيي مفيش فيه غلطه الا ان البول صغيره نسبيا ومفيش فيه مكان للاطفال بس بجد الكابتن امير الي موجود ع البول مش مخلينا قلقانين خالص لدرجه لما بنطلع الغرف ونبص عالاولاد من فوق بنلاقيه متابعهم بجد المكان حتي في اختياره للاستف بتاعه هايل ودي الحاجه الي اتعودنا عليها من اشتيجن دايما مع تحياتي وزياره اكيد تتكرر ⁦

تاريخ الإقامة: أكتوبر 2021
نوع الرحلة: سافرت كأزواج
1  أشكر Navigator64814295853
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Ashraf Zanata, Owner في ‪Steigenberger Hotel El Lessan‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 12 أكتوبر 2021
ترجمة Google

Dear valuable guest,

Wish you a pleasant day ahead,

Thank you for sharing your positive review about our hotel, feeling happy that you enjoyed your stay in Steigenberger El lessan with its unique location in front of both Nile River and Mediterranean Sea, and we are at your service to provide you with an exclusive treatment and utmost courtesy to guarantee you a most pleasant stay.

With pleasure I will forward this review to Captain Amir, who will be delighted to read that he succeeded in making your hotel experience memorable.

We are looking forward to welcoming you again,
Best Regards,

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 9 أكتوبر 2021

خدمة ممتازة وجودة المطعم كويسة والشاطئ مناسب للاطفال والكبار
وكل خدمة في الفندق بتتم بسلاسة بدون اي تعقيدات
والبوول كويس والمنظر رائع وخدمة الغرف جيدة جدا
بصراحة فندق ممتاز وهكرر الزيارة تاني ان شاء الله

تاريخ الإقامة: أكتوبر 2021
نوع الرحلة: سافرت كأزواج
أشكر ahmedmA5927LR
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
تمت كتابة التعليق في 7 أكتوبر 2021 عبر الأجهزة المحمولة

المكان اكتر من رائع والڤيو تحفه الاقامه كانت ممتازه من جميع النواحي بس سيبكوا من كل دا انا داخل اشكر بالاسم كابتن أمير الراجل المحترم الي واخد باله من الكل والي لولاه كان فاتني مكسور لولا هوا شالني بسرعه قبل ما اقع ع الارض حتي واتضح انه متابعني وجاي ورايا من بدري وكان حاسس كمان اني هتزحلق وشالني قعدني ومسبنيش غير لما حس اني بقيت تمام ودي اقل حاجه اقدمهاله وباذن الله كل سنه لازم اجي مخصوص عشان اشوفه لان بصراحه انا من معاملته واهتمامه حبيت المكان ..

تاريخ الإقامة: أكتوبر 2021
نوع الرحلة: سافرت كأزواج
1  أشكر Culture35653156560
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Ashraf Zanata, Owner في ‪Steigenberger Hotel El Lessan‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 8 أكتوبر 2021
ترجمة Google

Dear valuable guest,

Greetings from sunny Steigenberger Ellessan,

Thanks a lot for posting a positive review on your vacation, we appreciate your cordial praises of our view, which is indicative of the fact that our sunny property does meet your expectations.

With pleasure I will forward this review to Captain Amir, who will be delighted to read that he succeeded in making your hotel experience memorable.

It is an honor for us to host our guests and our hotel team is working their skills out to provide them with a high class service and utmost comfort.

We are looking forward to your future visits.
Best Regards,

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 29 سبتمبر 2021 عبر الأجهزة المحمولة

كل ما تريدة لإسعادك وراحتك ، يوجد في الفندق صراحةً ..
اقامة ممتعه ، روقي في التعامل ، جودة خدماتية تليق بعملاء الفندق .
اكثر ما يلفت نظري جيدا في النظام العملي في الفندق هو سرعة تنفيذ طلب العميل علي اكمل وجه .
تعليقي هو شئ قليل يذكر ، في حق صرح فندقي كبير . شكراً

تاريخ الإقامة: سبتمبر 2021
نوع الرحلة: سافرت كأزواج
أشكر AliAshrafSoliman
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Ashraf Zanata, Owner في ‪Steigenberger Hotel El Lessan‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 30 سبتمبر 2021
ترجمة Google

Dear Mr. Ali,

Greetings from sunny Steigenberger El Lessan,

We are being genuinely grateful that you chose the time and shared a review about your vacation with us, we would like to seize this chance and express our gratitude for your positive comment.

We are at your service to provide you with an exclusive treatment and utmost courtesy to guarantee you a most pleasant stay.

We look forward to welcoming you back again,
Best Regards,

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
عرض المزيد من التعليقات