لقد لاحظنا أنك تستخدم مستعرضًا غير معتمد. لذا، قد لا يتم عرض موقع ويب Tripadvisor بشكل صحيح.نحن ندعم المستعرضات التالية:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
أقل الأسعار لإقامتك
Expedia.com
Hotels.com
Vio.com
‪US$ ‎73‬
+ ‪US$ ‎21‬ الضرائب والرسوم
طالع العرض
Booking.com
Priceline
Travelocity‪US$ ‎82‬
طالع 12 عرض متاح
الأسعار الواردة هي متوسط سعر الليلة المقدم من شركائنا وقد لا تشمل جميع الضرائب والرسوم. الضرائب والرسوم المعروضة تقديرات تقريبية فقط. يرجى مراجعة شركائنا للحصول على مزيد من التفاصيل.
الفنادق القريبة
التعليقات (277)
تصفية التعليقات
277 نتائج
تقييم المسافر
250
18
2
2
5
تصنيف المسافر
الموسم
اللغةكل اللغات
تقييم المسافر
250
18
2
2
5
طالع آراء المسافرين:
عوامل التصفية المحددة
تصفية
جارٍ تحديث القائمة..
40 - 45 من 277 تعليق
تمت كتابة التعليق في 26 أكتوبر 2021 عبر الأجهزة المحمولة

صباح الفل انا وزوجى موجودين حاليا فى فندق شتيجنبرجر راس. البر بصراحه كان مفاجأه لانى ماكنتش رحت راس البر من سنين طويله المكان جميل جدا والناس ال فيه اجمل من الاداره لغاية الروم سرفيس بصراحه حاجه تشرف مصر كلها كمان البسين فى مكان مرتفع تحس انه مكمل للبحر واخدنا اجمل صور على البسين مع البحر واللسان شكرا امير على الصور الجميله والمعامله الحسنه وشكرا مستر يحى اه نسيت اقولكم الاكل جميل جدا فكرنى بالاكل فى فندق الكونتينتتل فى
المدينه المنوره شكرا لادارة الفندق بالتوفيق ان شاءالله غرفه 5021

تاريخ الإقامة: أكتوبر 2021
نوع الرحلة: سافرت مع الأصدقاء
أشكر Nagah A
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Ashraf Zanata, Owner في ‪Steigenberger Hotel El Lessan‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 31 أكتوبر 2021
ترجمة Google

Dear Ms. Nagah,

Greetings from sunny Steigenberger El Lessan,

We are being genuinely grateful that you chose the time and shared a review about your vacation with us, we would like to seize this chance and express our gratitude for your positive comment.

We are at your service to provide you with an exclusive treatment and utmost courtesy to guarantee you a most pleasant stay.

We look forward to welcoming you back again,
Best Regards,

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 25 أكتوبر 2021 عبر الأجهزة المحمولة

كنا في سيشن في الفندق بتاع واحد صحبي كنا مستغربين في الاول لي يدفع كل دا في سيشن في راس البر بس الحقيقه المكان من جوه غير وجهه نظري يستحق فعلا انك تدفع فلوس عشان تعمل سيشن فيه الموقع جامد واللوكيشن تحفه في التصوير وباذن الله لازم اعمل سيشن فرحي هنا وكمان اتعرفنا ع كابتن امير وبقينا اكتر من اصدقاء وباذن الله قريب لازم اكون في الفندق

تاريخ الإقامة: أكتوبر 2021
نوع الرحلة: سافرت مع الأصدقاء
1  أشكر Coastal54475705169
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Ashraf Zanata, Owner في ‪Steigenberger Hotel El Lessan‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 26 أكتوبر 2021
ترجمة Google

Dear valuable guest,

Greetings from sunny Steigenberger El Lessan,

Thank you so much for taking the time to provide a feedback. We are so delighted that you rate our service as 5 star as we strive to provide just that for all our guests. We are at your service to provide you with an exclusive treatment and utmost courtesy to guarantee you a most pleasant stay.

With pleasure I will forward this review to captain Ahmed, who will be delighted to read that he succeeded in making your hotel experience memorable.

We look forward to welcoming you again soon.

Best Regards,

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 25 أكتوبر 2021 عبر الأجهزة المحمولة

المكان جميل جدا والناس في منتهي التعاون الغرف نضيفه جدا وخدمه الغرف ممتازه الجميع بشوش المطعم في الدور السادس المنظر من فوق خيال الجيم كويس جدا وحمام السباحه نضيف وجميل احب اشكر الجميع ع الاستقبال الجيد والخدمه الممتازه شكرا مستر اشرف هالاهتمام وشكرا كابتن امير ..

تاريخ الإقامة: أكتوبر 2021
نوع الرحلة: سافرت مع الأصدقاء
1  أشكر Road66580228830
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Ashraf Zanata, Owner في ‪Steigenberger Hotel El Lessan‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 26 أكتوبر 2021
ترجمة Google

Dear valuable guest,

Greetings from sunny Steigenberger Ellessan,

Thanks a lot for posting a positive review on your vacation, we appreciate your cordial praises of our staff members, rooms' cleanliness, service, housekeeping, Elfanar restaurant, gym and pool, which are indicative of the fact that our sunny property does meet your expectations.

With pleasure I will forward this review to Mr. Ashraf and captain Amir, who will be delighted to read that they succeeded in making your hotel experience memorable.

It is an honor for us to host our guests and our hotel team is working their skills out to provide them with a high class service and utmost comfort.

We are looking forward to your future visits.
Best Regards,

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 25 أكتوبر 2021 عبر الأجهزة المحمولة

فندق رائع و الفيو أروع و الفطار جميل جداا احلي فطار الغرف نظيفه جدااا و كل العاملين بالفندق مهذبين ومحترمين شكرا لكل العاملين بالفندق و شكرا ل كابتن اميره علي حمام السباحه و الجيم جميل جداا منظر المراكب رائع من الفندق والدور السادس تحفه غرفه 4014

تاريخ الإقامة: أكتوبر 2021
نوع الرحلة: سافرت مع الأصدقاء
1  أشكر Sightseer25758122516
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Ashraf Zanata, Owner في ‪Steigenberger Hotel El Lessan‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 26 أكتوبر 2021
ترجمة Google

Dear valuable guest,

Greetings from sunny Steigenberger Ellessan,

Thanks a lot for posting a positive review on your vacation, we appreciate your cordial praises of our view, breakfast, rooms' cleanliness and staff members, which are indicative of the fact that our sunny property does meet your expectations.

With pleasure I will forward this review to captain Amir, who will be delighted to read that he succeeded in making your hotel experience memorable.

It is an honor for us to host our guests and our hotel team is working their skills out to provide them with a high class service and utmost comfort.

We are looking forward to your future visits.
Best Regards,

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 25 أكتوبر 2021 عبر الأجهزة المحمولة

المكان رائع البوفيه تحفه وكابتن أمير متعاون جدا وخدمه تنظيف الحجرات قمه النشاط والادب وموظفين الاستقبال ممتازين المكان رائع والكافتيريا على البحر خدمه ممتازة البيسين بخدماته اكثر من رائع وحفله امس كانت ممتازة والعازف ممتاز ومكان الفندق هايل

تاريخ الإقامة: أكتوبر 2021
نوع الرحلة: سافرت مع الأصدقاء
1  أشكر Manal A
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Ashraf Zanata, Owner في ‪Steigenberger Hotel El Lessan‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 26 أكتوبر 2021
ترجمة Google

Dear Ms. Manal,

Greetings from sunny Steigenberger El Lessan,

Thank you so much for taking the time to provide a feedback. We are so delighted that you rate our service as 5 star as we strive to provide just that for all our guests. The hotel staff will also be pleased to get a mention as they do work hard so thanks also for thinking of them. We look forward to welcoming you again soon.

Best Regards,

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
عرض المزيد من التعليقات