Booking.com
Vio.com
Agoda.com
Etrip
طالع 8 عروض متاحة
الأسعار الواردة هي متوسط سعر الليلة المقدم من شركائنا وقد لا تشمل جميع الضرائب والرسوم. الضرائب والرسوم المعروضة تقديرات تقريبية فقط. يرجى مراجعة شركائنا للحصول على مزيد من التفاصيل.
52 نتائج
تمت كتابة التعليق في 18 أغسطس 2017

السادة اصحاب سيكس كورنرز
بعد التحية والتقدير
اقسصم لكم انكم حليتم شفرة احلامى بقضاء وقت جميل بين احضان قطعة عزيزة من ارض مصر فبعد ان طفت البلاد كلها والمنتجعات على مدار عمرىوقابلت كثير من الاصطاف ودخلت كثير من الاماكن ابحث عن شئ واحد هو الراحة النفسية والامانة وارجو ان يقرا الجميع هذة القصة
البداية كانت اول مرة بنتى الصغيرة مريم عايزة تتفسح معايا انا بس عشان ظروف عملى ماكنتش سامحة واراد اللة ان اصاب وخد اجازة اجبارية وكانت فرصة ليها بدات رحلة البحث عن مكان بدات بالدخول على النت علبرنامج مش عايز اقول اسمة وقم بالحجزلى فى احد القرى فى الاسكندرية وزهبنا واول يوم لقيت نفسى واقع فى سيرك نصب بس طبعا مايكلش معانا وقررنا ان نرجع بقى ومفيش نصيب ونرو الغردقة او شرم اللى هى واخدة عليهم وفجاء لقيت نفسى عايز عمل مشكلة مع الموقع ونا بكتب ظهر لي اعلان عت قريتكم فدخلت وحجزت على موقع تانى طلع هو كمان نصاب فصمت انا اجى عندكم ومريم وفضلت طول الليل انصب على الموقع دة لح ماجبيت نمرتكم وهنا بدات القصة الجميلة رد عليا انسا مهذب جدا اسمه الاستاذ معاز وكلمنى وانا لقيت فى اختلاف عن الاعلان وقبل ان ابد فى النرفزة خلى حد كلمنى اسم الاستاذ وائل تعلمت منة شيئا جميلا لا تخسر عميل فقد يكون غدا صديق وفعلا الراجل نيمى مغناطيسيا لحد مالقيت نفسى انا وبنتى الفجر صاحين وسافرنا والمفاجاءة ان الاستاذ معاز كان بيتصل كل ربع ساعة يطمن انا فين ويعرفن السكة
لحد ماوصلت والبداية كانت عند غرد الامن الاسمر الجميل صغير السن لاكن فاهم سهل لى دخولى حسب التعليماتوبدون الاخلال بالامن ودخلنى للاستقبال ومش عارف اذاى امعاز عرفنى واية الترحاب دة انا حسيت انة ابنى وذاد الجمال بحضور وائل وعرفنى ازاى مش عارف وفهم وائل انى عايز خصوصية وشالونا من على الارض شيل وتم الحجز ودخلنا من الباب لنجد المفاجاءة الكبرى ماهذا المكان معقولة الاجمال والشياكة والاصالة دى وطارت مريم من الفرح ودخلنا الغرفة وكاننا فيى غرة نوم مريم كان نفسى تشوف بنتى فرحانة اد اية اقولها يابنتى مفيش هتا هيصة تقولى احسن الناس هنا بتنام بدرى برضو احسن وفجاء ظهر علينا رجر جميل ومعة فوط حمام السباحة وكن طيب ونضيف فى اصالة الفلاحة ورقة الاخ وحضارة المدن اسمه (عوف)اصبح هذا الرجل رفيق الرحلة ثم تلاة عبد الفتاح ولاحظت حاجة غريبة كل واحد فى العمال داخل القرية بيعمل اي حاجة دون انتظار مقابل ولا يكل ولا يتنح عايز تبس ولا واحد يلو بوزة وغصوصا الشباب الصغير بتاع خدم النظافة محترمين لدرجة تزهق وتقابل اى عامل يعرض عليك اى خدمة ونيجى بقى للمصيبة الكبرى انا مبكولش غير حاجات بسيطة عشان ظروف الاصابة لقيت نفسى فى مطعم كل حاجة فية نظيفة جداوالعاملين فى نظاف قوى وخصوصا اسلام على ما اذكر المتر بتاعهم ايمن بالمناسبة العصفورة قالتى انة كان عيان اول امبارحوخلونى اكل واكانى لم ااكل من قبل زهقت من كتر الاكل وحلاوتة ونظافة الشياب الجميل بجد مش معقولة والغريبة ان محدش بيزهق من اى طلب نطلبة لدرجة ان مريم حبت الاصطف ومش عايزة تمشى نفسى اقول للاخ اللى علق على العمال الغلاب ليس عيبا ان تكون انان بسيط او فلاح انت ابوك اكيد كان فلاح والعمال دى هى اللى بيخلوك تيجى المكان تنبسط وتعمل فيها سايح وانتا تلاقيك عامل جمعية عشان تقضى يوم نصيحة فى رحلات يومية حلوة خليك معاها احسن هاتلقى فيها اللى يبصض للمعاك ياراجل د الواحد فيهم كان بيكلم بنتى وعينة فى الارض واللة فى واحد نفي اعرف اسمة ودورت علية لقى بنتى ماشي مع صاحتها لوحدهم رايحين المطعم فضل ماشى وراهم من بعيد لحد ما وصلو
بنتى قالتلى فانا سالتة بود انت عملت كدة لية
عارف قالى اية قلى انة شاف البنتى خايفين من الخروف اللى فى المزرعة فضل ماشى وراهم عشان يحثو انهم مش لوحدهم عرفت بقى اخلاق الفلاحين المهم بقى نيجى للعنطزة الكدابة
كان فية يوم الخميس حركة غريبة جنب حمام السباحة اللى عند الغرفة وكنا قاعدين انا ومريم ومشفلين كاسيت وفرحانين فوجئنا بعم عوف جاى فى منتهى الخجل والنبى ياجماعة اطو التسجيل وبد التوتر وجست انى هادخل فى حبس انفرادى وبنتهى الادب سالت لية كدة ةوقبل ان تاتى الاجابة سمعت احد السيدات تعطى التليمات بهذا بطرقة مستفذة وقعت ياعين عم عوف فى حرج وانا بدات اتوتر وكنا عملين الاكاسيت عشان العريس اللى جة معانا الراجل ياعينى نفسة انسدت ودخل غرفتة واحنا اتفركشنا كان نفسى اشوف هذة السيدة فى وقتها اكيد دى مش بتحب المكان المهم بقى لقيناها فى العشا بالليل و المفاجئة انها مدية تعلمات للدى جى نتشغيل موسيقة هادئة دة تمام وحلو قوى لاكن اية هيا الموسيفى هيا موسيقى الميتيل ( اللى بيشغلوها عبدة الشيطان ) وجة الدور عشان افش غيظى روحت طال من الدجى تشغيل حاجة غيره وجة يغير بصيتلو راح لها انا بصراحة بدات اهبج الناس عليها لح د ماشغلت عمر دياب وفرحنا وعيشنا لبيلة جميلة وكل دة ضاع يعد ماشوفنا الابتامة الجميلى للاستاذ وائل ودمعة فراق من عم عوف واشارة سلام من اسلام وابتسامة خجولة من العمال الغلابة والختام كان مع فرد الامن اللذى رفض خروجنا الا بعد احضار كارت للخروج شوفتوا لية تحيا مصر
عشان لسة فيها ناس طيبينماعدا واحدة خلت بنتى تخاف تتكلم فى التليفون بصوت عغلى عشان الشيكة وحشة هههههههههههههه بس باللعند انا هابعت الاسرة كلها بعد العيد وياريت تبقى تهوب ناحيتهم بس فى النهاية ارجو المحافظة على العهاملين بهذا المكان لانهم مكبرين باحترامهم وزوقهم المكانوففهوا السيدة الفاضلة ان الناس بتصف فولوسها عشان تنبسط وتقضى وقت جميل والهدوء احيانا بيكون مضر وارجو انت تسمحوا لى بان اكون واحة من اسرة العاملين لديكم لما نيجى تانى واوصيكم خيرا باسرتى هيكونوا لوحدهم عشان ظروف شغلى مش عايز اخلص لانى حاسس انى باكلم حبابيى اللى عندكم

تحيا مص تحيا سكس كورنرز

تاريخ الإقامة: أغسطس 2017
  • نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
6  أشكر admn141
تمت كتابة التعليق في 10 أغسطس 2017 عبر الأجهزة المحمولة

القرية مساحتة جيده . العاملين في منتهي الزوق الجو جميل بشكل عام والاكل جيد والانشطة الترفيهية متنوعة نظافة الغرف ومساحتها ممتازة . والفرقة الاستعراضية في العشاء رائعه . الملحوظة الوحيدة هي انه يجيب اضافة حمام سباحة اخر لتجنب نزول البحر لان البحر محتاج نظافه

تاريخ الإقامة: أغسطس 2017
نوع الرحلة: سافرت في رحلة عمل
3  أشكر MohsenN158
تمت كتابة التعليق في 28 فبراير 2017 عبر الأجهزة المحمولة

القريه شيك وهاديه وجوها تحفه لأكن الاصطف وخصوصا الأمن في منتها قله الذوق والتربية شفت واحد منهم بيبص على داخل الشاليهات من ورا الشبابيك ولما جئت امسكه جري
العماله دووون المستوى
كلهم من البحيرة فلاحين جدااااااااااا
ومنتشرين في القريه في كل مكان بيعاكسو البنات

تاريخ الإقامة: فبراير 2017
نوع الرحلة: سافرت في رحلة عمل
7  أشكر Venture697526
تمت كتابة التعليق في 25 أكتوبر 2016

المكان جميل جدا وانا واولادي بنرتاح في الاقامه فيها
لايوجد في قرى مصر كلها قريه مافيهاش غلطه لكن بالنسبه للاسعار فهي مناسبه جدا للدخل المتوسط
بالنسبه لتحضير الطعام في معظم الاحيان يسالك شيف المطعم او المتر تحب تاكل ايه
وحتى لو واحد من اولادك صادف عيد ميلاده وانت في القريه وتطلب منهم عمل ترتايه فورا يتم العمل
ولكن يستحسن الابلاغ عن ذلك بيوم ويتم ايضا تجهيز الدي جي لاغاني اعياد الميلاد
ويحتفل معك كل اطفال النزلاء وهذا حدث مع اولادي عدة مرات لانني اذهب الى هذه القريه منذ عشر سنوات
اما بالنسبه للمسجد فعلا لابد من عمل مسجد او مصلى في اي مكان داخل القريه لانه يوجد مسجد بجوار القريه من الخارج
بالنسبه لخدمة الغرف فهم ممتازين لانهم ماقبون من الاداره العليا ورئيس مجلس الاداره الاستاذ \ تامر عبد الوهاب شخصيا وحتى المطاعم يتم التفتيش
المفاجئ من رئيس مجلس الاداره ونائبه الاستاذه \ نيهال عبد الوهاب
ومن خلال هذه الفرصه اتقدم بالشكر لمجلس الاداره وجميع العاملين بالقريه ومن تقدم الى تقدم وللحفاظ على هذا التقدم
لابد من بذل المزيد من الجهد حتى يتم الحفاظ على هذا السرح المشرف لكم وللنزلاء ولبلدنا الحبيبه مصر
وانا اسف على الاطاله

• نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
    • النظافة
4  أشكر aymansonbol
تمت كتابة التعليق في 19 أكتوبر 2016

المكان فى مجملة جميل وهادى وأجمال ما فى المكان الخدمة المتميز من جميع إسطاف العمل وحسن الضيافة كانك فى بيتك
ملحوظة لأدارة الفندق ياريت يزودوا حمام سباحه إضافى للأستغناء عن البحر لأن البحر الميه فيه غير نظيفه بالمرة وأخيراً شكراً على حسن الضيافة والترحاب للجميع

تاريخ الإقامة: أكتوبر 2016
  • نوع الرحلة: سافرت مع الأصدقاء