٥ ايام من افضل ايام السنة .. طاقم الفندق منظم الي اقصي حد .. النظافة موجودة بوجه عام .. الاكل مرضي جدا و متنوع
البارات منتشرة في كل مكان
السرعة في تلبية اي مطلب او شكوي رائعة
الديكور العام للمكان ممتاز
- انتظار مجاني للسيارات
- شاطئ
البارات منتشرة في كل مكان
السرعة في تلبية اي مطلب او شكوي رائعة
الديكور العام للمكان ممتاز
الفندق رائع لكن نظافة الغرف عير منظمة بالوقت و أفضل شي بالفندق الأنيميشن و على رأسهم روني و أحمد و بيبو و مومو الأنيميشن العرب هم المحين للعرض و المنتجع جميل و المسبح راقي ونشكر روني و احمد و بيبو و روني و مومو على تعاملهم الرائع
الاستقبال سيىْ جدا بالاخص ريمون و مدير الاستقبال عبد الحميد انتظار اكثر من ساعه لاستلام الغرفه . زحمه المطعم عدم تنوع الاكل (فطار .غداء .عشاء ) لمده 5 ليالى (الاقامه ).لايوجد شاطى رملى . شاطى عباره عن 200 متر مشى مستوى المياه لا يتعدى 20 سم او اقل السباحه على الشاطى بعد 200 متر للاشخاص الذين يجدون السباحه فقط غير مناسب للاطفال والاشخاص غير المعتادين على السباحه. فى الاجمالى اقل اوتيل تم زيارته بالمقارنه باماكن تم زيارتها بالغردقه مثل ديزرت روز و ارابيا ازور وصن رايز مملوك
الفندق بصراحة من اجمل الفنادق في دولة مصر العربية من جميع الخدمات ( الطعام جميل جدا، خدمات التنظيف ممتازة، فرق الرياضه والرحلات رائعه، بصراحة تنسيق الفندق جميل جدا وجميع الخدمات في الفندق اكثر من رائعه!
زجمة جدا لدرجه انك تحس انك في اوتيل مجاني ... المطعم كارثه مفيش اماكن و احيانا مفيش اطباق .. من الواضح ان الاوتيل بيقدم رحلات مخفضه التكاليف لشركات سياحه و نقابات ( زي ما قالي احد العاملين في المطعم ) .. نوعيه الطعام سيئه لدرجه جالي نزله معويه
لما تطلب من حد من الويترز يسوفلك مكان يبصلك باستغراب و يقولك اصل الدنيا زحمه و مفيش اماكن او يقولك هنا مفيش دور في مكان تاني .. او معلش اصل العدد زياده جدا ... طب و انا مالي اعاني ايه ؟
اللطيف ان الاوتيل بيسمح للناس تنزل بهدومها في حمام السباحه و انا شفت اطفال بيغسلوا كوبايات في حمام السباحه
انا عملت حجزي من مقر الحجز الرئيسي في القاهره كانوا متعاونين لحد ما اخدت ٥ ايام في الاوتيل و حاليا بتمني الوقت يعدي علشان امشي من اللكارثه دي
الغرفه بقه المراتب صلبه جدا لدرجه انك تقوم حاسس بتكسيير في ظهرك و المخدات مش مريحه تماما
قبل ما احجز شوفت الناس كاتبه ايه عن الاوتيل لقيت مجموعه قليله كاتبه الكلام اللي انا كلتبه دلوقتي و ناس تانيه بتمدح في الاوتيل ( من الواضح دلوقتي انها بوستات مكتوبه من فريق العمل في الاوتيل لتحسين التقييم و اللي مش مصدق يراجع التعليقات كويس هيلاقيها متشابهه لحد كبير في المفرادات المكتوبه )
مكان رائع جدا كانت من احب المرات التي ذهبت فيها الى الغردقة , جميع ما تبحث عنه ستجده من نظافة المكان وامكانية الاستجمام حيث الهدوء والرقي ستاف رائع ومحترف ويعرفون كيف يعاملون الضيوف بمنتهى الاختصار كل شيئ كان رائع