لقد لاحظنا أنك تستخدم مستعرضًا غير معتمد. لذا، قد لا يتم عرض موقع ويب Tripadvisor بشكل صحيح.نحن ندعم المستعرضات التالية:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
اتصل بمكان الإقامة للاستعلام عن مدى التوفر.
تتوفر فنادق مماثلة.
طالع الكل
dreamsmsm
القاهرة, مصر

سهل حشيش

4.0 من 5 دوائرتمت كتابة تعليق 4 سبتمبر 2019
هى من اجمل المناطق التى ترغب فى زيارتها اكثر من مرة لروعة البحر ونقائة ويعتبر ااوبروى من اجمل الفنادق فى سهل حشيش من حيث التصميم وحسن الضيافة
وتصميم الغرف التى تطل على البحر اطلالة رائعة مريحة نفسيا والطعام لديهم جيد اما بالنسبة لموظفى الفندق فهم ممتازون فى سرعة الاستجابة وتلبية الطلبات
تاريخ الإقامة: ديسمبر 2018
هل تواجه مشكلة مع هذا التعليق؟
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Oberoi_SahlHasheesh, General Manager في أوبروي، سهل حشيش, لهذا التعليق
تم الرد 5 سبتمبر 2019
Dear Guest,

Thank you for choosing to stay with us at The Oberoi Beach Resort, Sahl Hasheesh on your recent trip. It was a pleasure to have you stay with us. Thank you for recommending the hotel on Trip Advisor.

We are happy to know that you enjoyed the marvelous architectural design and lay out of the hotel. The Red Sea and the landscape adds to the aura of the hotel thus making it a lovely setting to have and enjoy memorable moments with loved ones.

Thank you once again for taking time to mention your feedback on Trip Advisor we look forward to your next visit soon.

Thank you.

Warm Regards,

Amit Lakhanpal
General Manager
يعبر هذا الرد عن الرأي الشخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC.
الفنادق القريبة
احصل على مكافآت مع One Key
  • Booking.com
  • Lol.travel
    ‪د.إ.‏ ‎955‬
  • Expedia.com
    ‪د.إ.‏ ‎1,060‬
على بعد 3.3 كم من أوبروي، سهل حشيش
انتظار مجاني للسيارات
حمام سباحة
احصل على مكافآت مع One Key
  • Booking.com
  • Expedia.com
    ‪د.إ.‏ ‎403‬
  • travelup.com
على بعد 3.2 كم من أوبروي، سهل حشيش
انتظار مجاني للسيارات
حمام سباحة
  • Hotels.com
  • Vio.com
    ‪د.إ.‏ ‎924‬
  • Expedia.com
    ‪د.إ.‏ ‎990‬
على بعد 5.2 كم من أوبروي، سهل حشيش
انتظار مجاني للسيارات
مطل على الشاطئ
  • Hotels.com
  • Priceline
    ‪د.إ.‏ ‎830‬
  • Expedia.com
    ‪د.إ.‏ ‎850‬
على بعد 5.7 كم من أوبروي، سهل حشيش
انتظار مجاني للسيارات
حمام سباحة
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    ‪د.إ.‏ ‎245‬
  • Priceline
على بعد 2.3 كم من أوبروي، سهل حشيش
خدمة واي فاي مجانية
انتظار مجاني للسيارات
  • Hotels.com
  • Vio.com
    ‪د.إ.‏ ‎466‬
  • Algotels
على بعد 6.3 كم من أوبروي، سهل حشيش
انتظار مجاني للسيارات
مطل على الشاطئ
  • Priceline
  • Lol.travel
    ‪د.إ.‏ ‎784‬
  • Trip.com
على بعد 3.8 كم من أوبروي، سهل حشيش
خدمة واي فاي مجانية
انتظار مجاني للسيارات
  • Vio.com
  • travelup.com
على بعد 6.4 كم من أوبروي، سهل حشيش
خدمة واي فاي مجانية
انتظار مجاني للسيارات
احصل على مكافآت مع One Key
  • Expedia.com
على بعد 6.6 كم من أوبروي، سهل حشيش
طالع المزيد من الفنادق في سهل حشيش
التعليقات (2,435)
تصفية التعليقات
2,435 نتائج
تقييم المسافر
2,207
148
41
21
18
تصنيف المسافر
الموسم
اللغةكل اللغات
المزيد من اللغات
تقييم المسافر
2,207
148
41
21
18
طالع آراء المسافرين:
عوامل التصفية المحددة
تصفية
جارٍ تحديث القائمة..
7 - 12 من 2,435 تعليق
تمت كتابة التعليق في 9 أغسطس 2019 عبر الأجهزة المحمولة

شكراً ايبروى بجد شكراً على كل لحظة قضيتها انا و عيلتى و اصدقائى فى المكان ده. كل شىء مضبوط و حلو جداً الشاليهات حمام السباحة البحر و المارينا المطعم و الأكل النظافة. و الأهم من كل ده بقى فريق العمل بالكامل اللى افتكر ان إدارة المكان نجت جداً فى اختيارهم و تدريبهم علشان يوصلوا للمستوى ده من الحرفية ايه الجمال ده. بجد شكراً ليكم كلكم. ورده و سليم مصطفى و سامى و عمرو و احمد و عصام و خليفة و ضياء و عبد الكريم و بسنت بصراحة الاسماء كتير اوى و كلهم يستحقوا كل تقدير. شكراً ليكم كلكم و ان شاءالله اكيد هنتعبكم تانى و نيجى 😀😍😘😀

تاريخ الإقامة: أغسطس 2019
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر medany79
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Oberoi_SahlHasheesh, General Manager في أوبروي، سهل حشيش, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 9 أغسطس 2019
ترجمة Google

Dear Guest,

Thank you for choosing The Oberoi Beach Resort, Sahl Hasheesh on your recent stay and for posting such a glowing review about us on Trip Advisor.

We are glad to know that you had a pleasant stay and enjoyed all the services on offer.

You have correctly mentioned that our team makes us unique and distinguishes us from the rest. We have shared your words of appreciation with Warda, Salim, Mustafa, Sami, Amr, Ahmed, Essam, Khalifa, Dia, Abdel Karim and Basant.

We look forward to your next visit soon to The Oberoi Beach Resort, Sahl Hasheesh.

Thank you.

Warm Regards,

Amit Lakhanpal
General Manager

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 23 أبريل 2019 عبر الأجهزة المحمولة

مش عارفة اقول ايه بصراحة كل حاجة اكثر من ممتازة بداية من الفندق و شياكته و الراحة النفسية و الهدوء اللى بيتميز بيه بالاضافة الى امكانيات الفندق اللى بتخليك ماتفكرش فى حاجة غير انك تبقى سعيد و مستمتع بكل شىء
بالنسبة للاكل فهو لذيذ جدا و مهتمين بالجودة الى جانب الكمية و مهتمين كمان بتنوع الاصناف لتتناسب مع مختلف الجنسيات اللى موجودة
اما بالنسبة للناس اللى بتشتغل فى الفندق فهم على اعلى مستوى من الاحترام و الذوق و دايما وجوههم مبتسمة حتى لو تحت ضغط شغل و من اكبر حد لاصغر حد بيشتغل بضمير و مش بيخليك تحتاج تطلب حاجة لأن كل حاجة على اكمل وجه
و ميزة اخرى لم اجدها فى اى فندق آخر انه مش بيفرق فى المعاملة بين المصريين و الاجانب و ده شىء محترم جدا
مستوى السويتات اكتر من رائع و محافظ على الخصوصية
تفاصيل صغيرة و كثيرة بتفرق اوى و هتحس بيها لما تزور الفندق بنفسك
بجد تجربة لن انساها و ان شاء الله تتكرر كتير

تاريخ الإقامة: أبريل 2019
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر Lamia M
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Oberoi_SahlHasheesh, General Manager في أوبروي، سهل حشيش, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 24 أبريل 2019
ترجمة Google

Dear Guest,

It was a pleasure to have you stay with us at The Oberoi Beach Resort, Sahl Hasheesh. Thank you for recommending us on this esteemed forum.

We are humbled by your kind words of appreciation and your feedback has been shared with our team.

We look forward to welcoming you back to The Oberoi Beach Resort, Sahl Hasheesh, your home away from home.

Thank you.

Warm Regards,

Amit Lakhanpal
General Manager

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 22 أبريل 2019 عبر الأجهزة المحمولة

افضل واروع فندق في البحر الاحمر .. كانت اقامة ممتازه ورائعه جدا .. فريق عمل ممتاز وودود .. الاكل رائع من حيث الجوده والمذاق .. فندق هادئ ومريح .. كل الخدمات متوفره .. كل شئ ممتاز .. اكيد هنزوره مره تانية

تاريخ الإقامة: أبريل 2019
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر ahmed r
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Oberoi_SahlHasheesh, General Manager في أوبروي، سهل حشيش, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 23 أبريل 2019
ترجمة Google

Dear Guest,

It was a pleasure to have you stay with us at The Oberoi Beach Resort, Sahl Hasheesh. Thank you for recommending us on this esteemed forum.

We are humbled by your kind words of appreciation and your feedback has been shared with our team.

We look forward to welcoming you back to The Oberoi Beach Resort, Sahl Hasheesh, your home away from home.

Thank you.

Warm Regards,

Amit Lakhanpal
General Manager

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 22 أكتوبر 2018

من افضل الفنادق للزياره وخصوصا فى فصل الشتاء روعه الجمال والهدوء والاستجمام
مناسب للعائله وللمتجوزين حديثا
الاصطاف على قدر كبير من الاحترافيه والدقه ووودوين ويساعدوك بكل حب واهتمام
والوجبات على قدر كبير من الجوده العاليه

تاريخ الإقامة: ديسمبر 2017
أشكر Hazem A
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Oberoi_SahlHasheesh, General Manager في أوبروي، سهل حشيش, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 15 نوفمبر 2018
ترجمة Google

Dear Guest,

Thank you for your positive feedback. it acts as fuel to work even better. We work hard to ensure that we create everlasting memories for our guests which compels them to visit us again.

Thank you for taking the time to post a review on this forum and looking forward to welcoming you back again at The Oberoi Sahl Hasheesh.

Thank you.

Regards,

Amit Lakhanpal
General Manager

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 29 أغسطس 2018 عبر الأجهزة المحمولة

المكان هادئ رومانسي والغرفة جميلة جدا والخدمة روعة و حمام السباحة رائع المنظر منه تحفه وشكر خاص للاستاذة نهاد والخدمة في المطاعم ممتازة والاكل ممتاز وخاصة الفطار
بس النت كان ضعيف محتاج اهتمام بيه شوية

تاريخ الإقامة: أغسطس 2018
نوع الرحلة: سافرت كأزواج
أشكر HassanM2913
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Oberoi_SahlHasheesh, General Manager في أوبروي، سهل حشيش, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 30 أغسطس 2018
ترجمة Google

Dear Mr. Hassan M,

Thank you for sharing detailed review of your stay at The Oberoi Sahl Hasheesh

We are delighted that you enjoyed your vacation and we were able to exceed your expectations.

I have noted your feedback on the speed of the internet. We are in the process of upgrading our bandwidth to highest available in Egypt. Hopefully you will experience a better internet speed in your next visit.

We look forward to welcoming you back to the hotel in the near future.

Kind Regards,

Amit Lakhanpal
General Manager

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
عرض المزيد من التعليقات