الموظفين كلهم فوق الرائعين في فن التعامل والفندق جميل وموقع مميز ومنظم وتصميم رائع داخلي وخارجي ولكن هناك بعض العيوب لايوجد صيانه اطلاقا في الارضيات الخارجيه والغرف وخدمه البار ضعيفه ولا يوجد تنوع بالاكل والمشروبات بالمطعم ( المطعم ليس بيه انواع كثيره ومحدود ) وخدمه الانيمشن فقيره جدا جدا وتواجد الاطفال الصغيره يجعل المكان مزعج للغايه غير مناسب للهدوء والاستجمام في وجود الاطفال
تاريخ الإقامة: أبريل 2024
نصيحة بشأن الغرفة:غير مناسب للهدوء بسبب كثره الاطفال ويجب ان تاتي بكل احتياجاتك من سناكس ومشروبات لعدم توفرهم بالمكان
استجاب Managment TanoakHotel, Owner في Tanoak Hotel, لهذا التعليق
تم الرد 22 أبريل 2024
ترجم التعليق
Dear Mostafa, SUNNY Greetings from Tanoak Hotel,
Thank you for your wonderful review of our hotel. We are overjoyed that you chose to spend your holidays with us and thrilled to hear how much you enjoyed it. Your kind words regarding our staff are much appreciated and it is fantastic to learn how special they made you feel during your stay. It was a pleasure to have you staying with us and we very much hope to welcome you back at your second home in the near future.
Sunny Regards, Tanoak Hotel Management.
الغرفه كانت نضيفه جدا والخدمه كويسه جدا والاكل كان طعمه كويس والفيو بتاع المان ممتع و الانيميشن كانو لوطاف جدا و فرندلي ودنيا كانت من احسن الناس الي اتكلمت معاها و رحمه و علي ويوسف واكيد لو في فرصه تاني هنروح♥️♥️
استفسر من Roving56493381608 عن Tanoak Hotel
أشكر Roving56493381608
استجاب Managment TanoakHotel, Owner في Tanoak Hotel, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 27 أكتوبر 2023
Dear Our Valued Guest, SUNNY Greetings from Tanoak Resort. We are delighted that you enjoyed your stay and found it was up to your expectations, We hope to see you again in the future With Best Regards, Tanoak Hotel Management.
Departure20159767923
الجيزة, مصر
تمت كتابة التعليق في 21 أكتوبر 2023 عبر الأجهزة المحمولة
تجربه جميله جدا وحقيقي اتبسطنا كفايه اللون الابيض والديكور البسيط الشيك والورد والبساطة والرقي في نفس الوقت الفندق صغير حوالي 130غرفه و7سويت عائلي بس منظم وكل حاجه بالوقت المضبوط وامان جداا البحر جميل ونظيف والخدمة عليه متوفرة وخصوصا لايف جارد واقف مراقب طول فترة التواجد لحد 6م ويوجد طفطف علي رأس كل ساعه البحر حوالي 3ك عند الفندق وكمان في لاجون منظره يهبل انصح بيه وبزيارته الاكل متوفر وطعمه بيتي نظيف والحلويات مفيش في طعماتها وبجد شكرا لعم عيدوايمن ويوسف في خدمة المطعم ويوسف وأحمد في خدمة المسبح ودنيا وندي من الانيميشن شكرا وان شاء الله تتكرر تاني
استفسر من Departure20159767923 عن Tanoak Hotel
أشكر Departure20159767923
استجاب Managment TanoakHotel, Owner في Tanoak Hotel, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 22 أكتوبر 2023
Dear Saly, SUNNY Greetings from Tanoak Resort. We are delighted that you enjoyed your stay and found it was up to your expectations, We hope to see you again in the future With Best Regards, Tanoak Hotel Management.
الفندق نضيف جدا و الخدمة ممتازة وطراز شيك اوي عاجبني اللون الابيض اللي معمول بيه المكان وكل مكان فبه شيك ومميز والاصطاف ممتاز وتيم الانميشن لذيذ والاكل متنوع وجميل وهاجي كتير الوقت الجاي وانصح بزيارة المكان
استفسر من 229hebam عن Tanoak Hotel
أشكر 229hebam
استجاب Managment TanoakHotel, Owner في Tanoak Hotel, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 19 أكتوبر 2023
Dear Heba, SUNNY Greetings from Tanoak Resort.
بجد من أنظف و أرقى الفنادق اللى فى مصر، فندق بتصميم جديد و الموظفين كلهم فى قمه الاحترام و الأدب و عاوزين يعملوا كل اللى يقدروا عليه. شويه غلاسه بسيطه على البوابه أثناء الدخول بس مدير الفندق شرحلنا السبب و اقنعنا اأول ما دخلنا الفندق، الغرف نظيفه و البوفيه صغير بس روعه و موظفين المطعم احسن حاجه.
نصيحة حول الغرف: البيتش بعيد شويه بس داخل المدينه و الباص كل ساعه رايح جاى
استفسر من Traveler10238401881 عن Tanoak Hotel
أشكر Traveler10238401881
استجاب Managment TanoakHotel, Owner في Tanoak Hotel, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 10 أكتوبر 2023
Dear Our Valued Guest, SUNNY Greetings from Tanoak Resort.
We are delighted that you enjoyed your stay and found it was up to your expectations. We hope to see you again in the future With Best Regards, Tanoak Hotel Management.
مجرد منظر وصور الواقع مختلف اسوأ موظفين وخدمة عملاء اوتيلات من اسوأ ما يمكن Sunrise صفففر
هو كل دا صور fake حضراتكم انا كنت في الاوتيل دا من قريب وحصل معايا موقف بايخ والاوتيل سحب مني الفلوس مرتين ولحد انهردا مستنية مدير الاوتيل يتصل بيا او حد يتواصل معايا وللاسف هما ما اعتانوش بالقصة وانا معايا صور للاوتيل وللحشرات فالاوضة والاكل اللي اتقدم لنا كان بايظ ومتصور وتواليت معمول فالبيسين ومتصور وكل دا هما ولا اهتمو بيه انا منصحش بالمكان دا اطلاقا اسوأ مكان في العين السخنة ومدير قمة فالتجاهل وقلة الذوق وعدم احترام النزلاء ومدير الاوتيل محمد فؤاد دا غير متواجد بالمرة ولايهتم بآراء النزلاء
تاريخ الإقامة: سبتمبر 2023
استفسر من lisafM4525BU عن Tanoak Hotel