لقد لاحظنا أنك تستخدم مستعرضًا غير معتمد. لذا، قد لا يتم عرض موقع ويب Tripadvisor بشكل صحيح.نحن ندعم المستعرضات التالية:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels.com
احصل على مكافآت مع One Key
travelup.com
eDreams
الأسعار مُقدمة من شركائنا وتعكس متوسط أسعار الغرفة في الليلة، وتشمل الضرائب والرسوم الثابتة، المعلومة لشركائنا، والمستحقة في وقت الحجز. يرجى مراجعة شركائنا للحصول على مزيد من التفاصيل.
behrouz f

عالي بسيار زيبا براي سخت پسندان كه يكيش من خودمم

تعليق حول ‪Titanic Mardan Palace‬
5.0 من 5 دوائرتمت كتابة تعليق 28 مارس 2023
عالي بود بسيار با حترام برخورد كردن همه چي بجا بود صبحانه نهار شام مفصل و خوشمزه
و تايم زياد براي صرف غذا خوردن
و كاركنان مودب و هر لحظه اماده براي پذيرايي
واز نظر معماري انرژي زيادي قابل دريافت ميباشد
تاريخ الإقامة: مارس 2023
نصيحة بشأن الغرفة: توصيه ميكنم براي اشخاصي كه دنبال ارامش و راحتي خانواده هستن از نظر سرويس دهي تو اين منطقه حرف...
5.0 من 5 دوائرالقيمة
5.0 من 5 دوائرالموقع
5.0 من 5 دوائرالخدمة
هل تواجه مشكلة مع هذا التعليق؟
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب , İşletme Sahibi في ‪Titanic Mardan Palace‬, لهذا التعليق
تم الرد 29 مارس 2023
Dear ''behrouzf2023'',

Thank you for staying with us and for your review of our hotel. We're very pleased to learn of your great satisfaction while staying with us. We are truly happy to have been of service to you and certainly look forward to welcoming you back to the hotel in the future.

With our best regards,

CRM MANAGEMENT
يعبر هذا الرد عن الرأي الشخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC.
الفنادق القريبة
Hotels.com
احصل على مكافآت مع One Key
  • Expedia.com
    ‪د.إ.‏ ‎1,534‬
  • ZenHotels.com
    ‪د.إ.‏ ‎1,135‬
  • Booking.com
على بعد 0.3 كم من ‪Titanic Mardan Palace‬
انتظار مجاني للسيارات
شامل الإفطار
Expedia.com
احصل على مكافآت مع One Key
  • Trip.com
  • Priceline
  • Vio.com
على بعد 2.7 كم من ‪Titanic Mardan Palace‬
انتظار مجاني للسيارات
حمام سباحة
Expedia.com
احصل على مكافآت مع One Key
  • Hotels.com
  • Vio.com
  • Priceline
على بعد 2.1 كم من ‪Titanic Mardan Palace‬
خدمة واي فاي مجانية
انتظار مجاني للسيارات
Expedia.com
احصل على مكافآت مع One Key
  • Hotels.com
  • Algotels
  • Booking.com
على بعد 0.7 كم من ‪Titanic Mardan Palace‬
انتظار مجاني للسيارات
حمام سباحة
Hotels.com
احصل على مكافآت مع One Key
  • Booking.com
  • Expedia.com
    ‪د.إ.‏ ‎330‬
  • Priceline
على بعد 12.1 كم من ‪Titanic Mardan Palace‬
خدمة واي فاي مجانية
انتظار مجاني للسيارات
Expedia.com
احصل على مكافآت مع One Key
  • Vio.com
  • Hotels.com
  • Lol.travel
على بعد 2.9 كم من ‪Titanic Mardan Palace‬
انتظار مجاني للسيارات
حمام سباحة
Booking.com
  • Priceline
  • Agoda.com
على بعد 12.6 كم من ‪Titanic Mardan Palace‬
Expedia.com
احصل على مكافآت مع One Key
  • StayForLong
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
على بعد 2.9 كم من ‪Titanic Mardan Palace‬
Booking.com
    طالع المزيد من الفنادق في ‪Aksu‬
    التعليقات (4,118)
    تصفية التعليقات
    4,119 نتائج
    تقييم المسافر
    3,759
    208
    67
    42
    43
    تصنيف المسافر
    الموسم
    اللغةكل اللغات
    المزيد من اللغات
    تقييم المسافر
    3,759
    208
    67
    42
    43
    طالع آراء المسافرين:
    عوامل التصفية المحددة
    تصفية
    جارٍ تحديث القائمة..
    48 - 53 من 4,119 تعليق
    تمت كتابة التعليق في 28 مارس 2023

    سلام این هتل در حد بالای کیفیت و زیبایی و خدمات هستش به شدت پیشنهاد میکنم
    استخر عالی و رستوران بسیار خوب و همینطور بار ساحلی هتل خدمات درجه یکی رو ارایه میکنه
    بار هتل نوشیدنی خای در حد عالی سرویس میده

    تاريخ الإقامة: مارس 2023
    أشكر Mostafa S
    يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
    رد الإدارة:تم الرد بتاريخ 28 مارس 2023
    ترجمة Google

    Dear Mostafa,

    Thank you for staying with us at Titanic Mardan Palace and taking the time to write a review of our hotel. It is so nice to
    read that you had such a wonderful stay with us and we were able to deliver a high level of service.

    We are happy to read that our amenities have exceeded your expectations.

    We would be more than happy to welcome you again for another enjoyable holiday in the future.

    Best Regards,

    GRM MANAGEMENT

    الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
    يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
    تمت كتابة التعليق في 27 مارس 2023

    بسیار خدمه ی مودب و کارآزموده ای دارند. موزیکی که شب ها
    برگزار میشه و بسیار تنوع دارد. غذاهای بسیار متنوعی دارد .
    اما ۴_۵سال پیش کیفیت هتل بهتر از الان بود. ااااااااااالاااا
    😍💛🌱♥️😋😜🤪☺️🎉😍💚😍💚💛✨🌱🧡🤌

    تاريخ الإقامة: مارس 2023
      • القيمة
      • الموقع
      • الخدمة
    أشكر nastaran j
    يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
    رد الإدارة:تم الرد بتاريخ 28 مارس 2023
    ترجمة Google

    Dear Guests,

    We are really appreciated for your kind comments and hign score.

    We're very pleased to learn of your great satisfaction while staying with us. We are truly happy to have been of service to you and certainly look forward to welcoming you back to the hotel in the future.

    With our best regards,

    CRM MANAGEMENT

    الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
    يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
    تمت كتابة التعليق في 26 مارس 2023

    از تمام کارکنان نهایت تشکر را داریم هتل خیلی جالب و کلاسیکی بود همه چی عالی عالی بود غذا های خیلی عالی مخصوص ایرانی ها بود نوشیدنی های خیلی خاص و جالبی موجود بود نهایت استفاده رو بردیم و خیلی خوش گذشت مخصوصا بهترین گذینه برای خانواده هاست♥️👌🏻

    تاريخ الإقامة: مارس 2023
      • القيمة
      • الموقع
      • الخدمة
    أشكر Sena E
    يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
    رد الإدارة:تم الرد بتاريخ 28 مارس 2023
    ترجمة Google

    Dear Guests,

    We are really appreciated for your kind comments and hign score.

    We're very pleased to learn of your great satisfaction while staying with us. We are truly happy to have been of service to you and certainly look forward to welcoming you back to the hotel in the future.

    With our best regards,

    CRM MANAGEMENT

    الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
    يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
    تمت كتابة التعليق في 26 مارس 2023

    سلام خدمت مدیریت محترم هتل ماردان ‌تشکر وقدردانی بسیار بابت مهمان نوازی احترام نسبت به میهمانان ونیز تشکر از گارسون ها ‌تمامی خدمتکاران محترم بنده ‌خانواده از خدمتی که شامل حال ماشد سپاس گذار هستیم thanks all staff

    تاريخ الإقامة: مارس 2023
      • القيمة
      • الموقع
      • الخدمة
    أشكر fatemeh y
    يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
    رد الإدارة:تم الرد بتاريخ 27 مارس 2023
    ترجمة Google

    Dear ''389fatemehy'',

    Thank you for staying with us at Titanic Mardan Palace and taking the time to write a review of our hotel. It is so nice to read that you had such a wonderful stay with us and we were able to deliver a high level of service.

    We would be more than happy to welcome you again for another enjoyable holiday in the future.

    Best Regards,

    GRM MANAGEMENT

    الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
    يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
    تمت كتابة التعليق في 26 مارس 2023

    با سلام
    من در طول ۷روز اقامت در این هتل خیلی احساس خوب و راحتی نسبت به مسافرتهای قبلیم داشتم ودر کل خلی راضی بودم و امیدوارم که در مسافرتهای بعدیم هم بتونم اینجا بیام پرسنل خیلی با ادب و غذاهای خوب ودر کل خیلی مناسب برای خانواده بود

    تاريخ الإقامة: مارس 2023
      • القيمة
      • الموقع
      • الخدمة
    أشكر Elyas G
    يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
    رد الإدارة:تم الرد بتاريخ 27 مارس 2023
    ترجمة Google

    Dear "95elyasg'',

    Thank you for taking the time to share your positive feedback. We are pleased to read that you and your family had a memorable holiday at Titanic Mardan Palace.

    For the entire team, it will be a great pleasure to welcome you again.

    With our kind regards,

    CRM MANAGEMENT

    الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
    يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
    عرض المزيد من التعليقات