اولين شبي كه رسيديم برلين براي شام رفتيم، غذاي خوب با سرويس خوب - برخورد و آداب صاحب رستوران بسيار خوب بود
5 - 9 من 973 تعليق
شما میتوان این به قیمت خوب غذا نوش جان کنید بورهگه هایش بسیاز خوش مزه است و ارزان است بسیار یک رستوران خوب است
من آن محل را دوست دارم - آنها با همبرگرهای گیاهی خوشمزه و سس های وگن عرضه می کنند، کارکنان بیشتر دوستانه هستند و معمولا خیلی سریع هم خدمت می کنند حتی اگر شلوغ باشند. من فقط فوق العاده غم انگیز است که آنها حذف شده است. مگتیو کلاسیک از منو به عنوان نوشیدنی مورد علاقه من وجود دارد!
المطعم نظيف والطعام لذيذ وشهي والخدمه داخل المطعم ممتازه والأهم ان الأسعار رخيصه وفي مركز برلين.. زياره المطعم رائعه والاكل الشهي لقضاء احلى الأوقات
كل الاكلات بتتحضر في مطبخ المطعم حتى الخبز والصوص بينطبخ عندن الاكل كتير طيب والاعدة حلوة ومريحة واهم شي الاكل كلو حلال