كل مرة بحجز في الاوتيل انا وزوجي واختي واولادها بحس انها اروع من الي قبلها بجد ادمنا الاقامة في الاوتيل من جماله ورقي الاستاف ومعاملتهم واهتمامهم وابتسامتهم الجميلة مارتينا الي بتتفاني في راحة الجيست وتلبية طلباتهم والقمرات سارة قاسم وسارة جرجس في الريسيبشن كذلك مشفتش بجد في رقيهم ومعاملتهم هم الثلاثة بحس اننا في بيتنا وراحة نفسية فوق الوصف ونسيت اذكر الجميلة ماريان في استقبال الريستورا علي الفطار والبنوتة القمر والي اسمها قمر في الكافيه الي في اللوبي وكذلك استاذة امال في الريستورا مع مستر خالد وكذلك مستر سامي ايضا كلهم كلهم روعة
وبحس انهم متفانين في عملهم من المديرين للمكان لغاية الشباب الصغير
بشوف مستر زكريا في منتهي النشاط والحركة بين الجيست في الريستورا رايح جاي قائم علي خدمة الكل وليس مشرف فقط متفاني في عمله جدا وكذلك مستر خالد نفس الكلام
بجد اشفق عليهم من التعب رايحين جايين والجمال بقي لما تقوم تطلب مثلا في الفطار طعمية او شئ اكسترا يقولولك هنجيبها لحد ترابيزة حضرتك وفعلا ثانية الاقي طلبي عندي ايه الجمال دا كله وعجبني جدا شيف هيثم طعمية وبيض يجننوا الي بيعملهم والراجل الطيب ا. رضا وهو يساعدنا ويجيبلنا الدرنك لحد عندنا واي شئ نطلبه ايه الجمال دا كله الي مراحش الاوتيل دا خسر كتير