بسیار هتل فوقالعاده بینظیرترین مکانی که من رفتم همین هتل بوده با خدمات بسیار خوب و ارزنده .از جمله نکات مثبتی ک این هتل داره ،میتونیم صبحانه عالی و بینظیرشو بگم که مفصل ترین صبحانه ایران رو شما میتونید اینجا پیدا کنید .خسته نباشید و دمتون گرم
تاريخ الإقامة: يناير 2022
نوع الرحلة: سافر في رحلة عمل
هل تواجه مشكلة مع هذا التعليق؟
هتل قصر میتونه یک انتخاب برای کسانی باشه که می خواهنرکد ارامش وکیفیت را تجربه کنند ما در یک هفته ای که در این هنل مجلل بودیم واقعا از تمامی خدمات استغاده کردیم و راضی بودیم موقعیت مکانی هتل بهترین هست و به همه جا دسترسی دارد
تاريخ الإقامة: يناير 2022
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
استفسر من Hediyeh2022133 عن فندق قصر الدولی
أشكر Hediyeh2022133
استجاب Gasr Hotel, Owner في فندق قصر الدولی, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 5 يناير 2022
با سلام مجموعه هتل بین المللی قصر تمام تلاش خورد را جهت آرامش و کیفیت خدمات انجام می دهد تا میهمانا ن عزیزمان نهایت رضایت از مجموعه را داشته باشند
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
خدمات هتل در سطح بسیار استاندارد و خوبی ارايه میشود. کیفیت صبحانه نسبت به قیمت بسیار عالی و خوبی بود از لحاظ رعایت کردن پروتکل های بهداشتی استاندارد بود رسیدکی برای نظافت اتاق ها به موقع و بسیار خوب انجام گردید.
تاريخ الإقامة: مارس 2021
الموقع
جودة أماكن النوم
الخدمة
استفسر من 502mohamadz عن فندق قصر الدولی
أشكر 502mohamadz
با سلام امیدوارم اقامت خوشی را در هتل گذرانده باشید. به امید دیدار مجدد درهتل بین المللی قصر
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
سلام، باتوجه به اقامت قبلی ما در هتل قصر طلایی، هتل بین المللی قصر نسبت به قصر طلایی یک لول پایین تر می باشد، باتوجه به شرایط کرونا در خصوص شلوغی صبحانه خوری باید برنامه ریزی بهتری داشته باشید، در ضمن تلفن اتاق محل اقامت که کانکت می باشد اتصالی دارد و نویز شدید ایجاد میکند و پریزهای برق نیز خراب و دارای اتصال می باشد، در مجموع رضایتبخش است، سپاسگزارم.
تاريخ الإقامة: يوليو 2021
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
استفسر من seyed_parham عن فندق قصر الدولی
أشكر seyed_parham
با سلام با توجه به اینکه هتل در اکثرروزها شلوغ می باشد و تعدا مسافر زیادی داریم ، شلوغی صبحانه خوری طبیعی می باشد ولی برای شرایط کرونا ما محدودیت های داریم که مشکلی پیش نیاید. امیدواریم در اقامت بعدی هم پذیرای شما باشیم.
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
إذا كنت تبحث عن مكان جميل ومريح ، فسأقدم لك هذا الفندق الجميل للغاية والأنيق ، لقد استفدت من جميع خدمات هذا الفندق وكنت راضيًا جدًا. كان سلوك موظفي هذا الفندق للغاية جيدة شكرا جزيلا لك. تعرفت على هذا الفندق عبر الإنترنت وكنت راضيًا عندما استخدمته
تاريخ الإقامة: يونيو 2021
القيمة
الغرف
الخدمة
استفسر من 164mahdib عن فندق قصر الدولی
أشكر 164mahdib
با سلام هتل بین المللی قصر هتل خوب و باکیفیت هست رفتار پرسنل خیلی خوب و عالی هست ، کیفیت رستوران ها هتل خوب و قابل قبول میباشد مجموعه آبی اگر محدود نمی بود و به صورت شیفتی نبود خیلی خود بود در کل از اقامت و مدتی که در هتل بودم راضی بودم
تاريخ الإقامة: سبتمبر 2020
نوع الرحلة: سافرت كأزواج
استفسر من mohadesehm151 عن فندق قصر الدولی
أشكر mohadesehm151
استجاب Gasr Hotel, Owner في فندق قصر الدولی, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 5 ديسمبر 2020
ترجمة Google
یا تشکر از شما امیدوارم باز هم میزبان شما د رهتل باشیم