انا بحب إجازتي هنا وبحب أجي هنا كتيرررر اوووي وكمان يستمتع بوقتي جامد وبحب المكان هنا اووووي ويستمتع كتير مع الانميشن تيم الأكثر من رائعين بجد شكرا شكرا ليكو لكل حاجه بجد شكرا جوكر تيم علي كل حاجه وشكرا بورتو
استجاب akhater75, Manager في بورتو السخنة ريزورت آند سبا, لهذا التعليق
تم الرد 21 أغسطس 2019
بعد التحیة نشكركم على إيجاد الوقت للإجابة على ھذة الإستمارة. نحن نقدر كثیرا تعلیقاتكم الإيجابیة حول اقامتكم في فندقنا لقد قمت بمشاركة تعلیقاتكم مع فريق العمل لیكونوا على دراية بمشاركتھم في إرضائكم وكونھم عند حسن توقعاتكم. إن التقییم الإيجابي من عملاءنا يعتبر أفضل مكافئة لنا- شكرا نحن نتطلع للترحیب بكم مرة أخرى في المستقبل القريب مع خالص الشكر و التقدير
مع تحيات ادارة الفندق
الفندق موقعه ممتاااااز والخدمات الترفيهية أئمة والشاذين جميل والاستقبال والخدمة ممتااااازة وأعجبنا انا والعائلة فرقة انيميشن من ناحية التمثيل والاستعراض والإخراج كانوا رائعين واضحكونا جميعا مع الأطفال
استفسر من Abdallah3322 عن بورتو السخنة ريزورت آند سبا
أشكر Abdallah3322
احلي فندق و احلي أجازة قضيتها، كل حاجة حلوة الأوض و النظام و الأكل و الخدمة و الأنيميشن ، كانت أحلي أجازة قضيتها. والعروض كانت اكتر من روعه عروض الفاير وعرض الفكير واحلي دانس شو شوفت في حياتي في بورتو
استفسر من Maha E عن بورتو السخنة ريزورت آند سبا
أشكر Maha E
استجاب akhater75, Manager في بورتو السخنة ريزورت آند سبا, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 21 أغسطس 2019
مع تحيات ادارة الفندق
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC.
الفندق كويس بس فيه مشكله في الصيانه والغرف محتاجه اهتمام اكبر من كده والعاملين بالفندق ذو كفاءه عاليه ومتميزين في حسن الضيافة والمطعم نضيف والأكل ممتاز الحقيقه انيميشن تيم متميزون جدا واضافوا روح للمكان اشكرهم بشدة على العروض المقدمة منهم وعلى تعاملهم المتميز مع الأطفال
استفسر من Ahmed66771 عن بورتو السخنة ريزورت آند سبا
أشكر Ahmed66771
الفندق الي حد ما كويس و الشاليه كويس ونضيف ومطعم حلو واكل جميل ونضيف والاستف محترم جدا وناس في منتهي الزوق والاحترام المكان كله حلو الحقيقه وحابب اتكلم عن الانيميشن تيم شباب مرحه ودمهم خفيف وبيحبوا الاطفال وبينزلوا من علي الاستيدج يلعبو معاهم ويرقصوا معاهم بصراحه احلي فقرات الحفلة
استفسر من Amr_zizo عن بورتو السخنة ريزورت آند سبا
أشكر Amr_zizo
الفندق جميل وكويس والغرف ممتازه ونضيفه والمطعم جيد جدا واكل نضيف والتعامل كويس مع الاستف كله والناس اللي موجوده كلها بس المشكله ان مفيش كحوليات والريسيبشن كان بطئ جدا في الاستقبال بس الحقيقه كل ده الانيميشن تيم عوضنا عنه بلعبهم وهزارهم ورقصهم مع الاطفال حقيقي هونو علينا كتير . فعلا فريق ممتاز و ممتع و مسلي للكبار و الصغار .
استفسر من Youhana G عن بورتو السخنة ريزورت آند سبا
أشكر Youhana G