الفندق جيد و طاقم الفندق متعاونين و حمامات السباحه كبيره و مناسبه لكل الإعمار و الاكل جيد و عيوب الفندق انه فندق افقى و يوجد بعض الغرف بعيده جدا عن الريسبشن و المطعم و حمامات السباحه و من عيوب الفندق ايضا إعطاء كل غرفه كارت واحد لفتح الغرفه و استخدام المصعد و ليس كارتين بحجه انه لا يوجد بالفندق كروت و هذا يتسبب بانه فى حاله وجود المفتاح مع الزوجه او الأولاد فلا تستطيع استخدام المصعد و تضطر لاستخدام السلم و لن تستطيع فتح الغرفه و تضطر لانتظار من معه الكارت و لكن فى المجمل الفندق مناسب للمصايف و العائلات
استجاب akhater75, Manager في بورتو السخنة ريزورت آند سبا, لهذا التعليق
تم الرد 21 أغسطس 2019
السيد/ د. احمد بعد التحیة نشكركم على إيجاد الوقت للإجابة على ھذة الإستمارة. نحن نقدر كثیرا تعلیقاتكم الإيجابیة حول اقامتكم في فندقنا لقد قمت بمشاركة تعلیقاتكم مع فريق العمل لیكونوا على دراية بمشاركتھم في إرضائكم وكونھم عند حسن توقعاتكم. إن التقییم الإيجابي من عملاءنا يعتبر أفضل مكافئة لنا- شكرا نحن نتطلع للترحیب بكم مرة أخرى في المستقبل القريب مع خالص الشكر و التقدير
مع تحيات ادارة الفندق
بورتو جميله جدا والجاهز هنا حلوه اوووووي ويستمتع هنا اوووي وكمان الاولاد بينبسطو جدا جدا هنا في بورتو كل حاجه حلوه وكمان ممتعه كتير وبجد شكرا للانميشن تيم الجمدين جدا والمتازين والي عروضهم اكثر من جميله بجد شكرا ليكو
استفسر من Wuehey1636 عن بورتو السخنة ريزورت آند سبا
أشكر Wuehey1636
استجاب akhater75, Manager في بورتو السخنة ريزورت آند سبا, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 21 أغسطس 2019
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC.
فندق جميل جدااااا الغرف جميلة جدااااا ومفيش اي مشكله نهائي سواء نضافه او صيانه كله تمام المطعم كويس والاكل ممتاز ونضيف والناس العاملين كلهم. ممتازين وبيتعاملو باحترام جدااااااا الانيميشن تيم ممتازين ومحترمين جدا وفرحنا معاهم جدا الحقيقة
استفسر من Ahmed13146 عن بورتو السخنة ريزورت آند سبا
أشكر Ahmed13146
السيد / احمد بعد التحیة نشكركم على إيجاد الوقت للإجابة على ھذة الإستمارة. نحن نقدر كثیرا تعلیقاتكم الإيجابیة حول اقامتكم في فندقنا لقد قمت بمشاركة تعلیقاتكم مع فريق العمل لیكونوا على دراية بمشاركتھم في إرضائكم وكونھم عند حسن توقعاتكم. إن التقییم الإيجابي من عملاءنا يعتبر أفضل مكافئة لنا- شكرا نحن نتطلع للترحیب بكم مرة أخرى في المستقبل القريب مع خالص الشكر و التقدير
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC.
فندق جميل والغرف جميله ونضيفه جدا مفيش أي مشاكل فيها الحقيقة المشكله اللي واجتهتها هنا بس هي اني علشان اروح من مكان لمكان بيكون بعيدا جدا والمطعم نضيف واكل جميل الحقيقة وناس محترمه جدا والحقيقة أني كنت نازل الإجازة في فندق تاني بس معجبينش وقطعت ونزلت بورتو هنا لقيت اختلاف كبير جدا الحقيقة والانيميشن تيم ناس جميله ولعبو مع الأطفال وفرحوهم جدا وفرحتنا احنا كمان الحقيقه وضحكنا كتير معاهم
استفسر من Said8811 عن بورتو السخنة ريزورت آند سبا
أشكر Said8811
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC.
انا بحب بورتو جدا و بحب اجي كل اجازه وبجد المكان جميل جدا جدا وبحب المكان هنا اوووووي والشاطي هنا تحفه وجميل جدا جدا واكتر من ممتاز بجد وكمان انا كل يوم بتفرج على العروض الأكثر من راىعه من الانميشن تيم بجد جوكر تيم انتو ممتازين جدا جدا
استفسر من Gsjdh25635 عن بورتو السخنة ريزورت آند سبا
أشكر Gsjdh25635
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC.
انا بحب إجازتي هنا وبحب أجي هنا كتيرررر اوووي وكمان يستمتع بوقتي جامد وبحب المكان هنا اووووي ويستمتع كتير مع الانميشن تيم الأكثر من رائعين بجد شكرا شكرا ليكو لكل حاجه بجد شكرا جوكر تيم علي كل حاجه وشكرا بورتو
استفسر من Fedaaeldinalaa23 عن بورتو السخنة ريزورت آند سبا
أشكر Fedaaeldinalaa23