Kareem A

Cancun

5.0 من 5 دوائرتمت كتابة تعليق 10 أكتوبر 2019
المكان والفيو الغرفة حلو اوووي ومريح والسرفيز والاوبن بوفيه ممتاز وحفلة وجروب الانيميشن لذاذ وعملنا مفاجأة بمناسبة الهني موون والاكتفتز الصباحي جميل وحفلتهم ومرحهم حلو جدااا واحنا اتبسطنا معاهم جدا ومعه (جولياوعلي ومي وكوكي وكريم DJ ❤👌💞
نوع الرحلة: سافر مع زوجته
تم الرد 16 أكتوبر 2019

السید كريم
بعد التحیة نشكركم على إيجاد الوقت للإجابة على ھذة الإستمارة. نحن نقدر كثیرا تعلیقاتكم الإيجابیة حول اقامتكم في فندقنا لقد قمت بمشاركة تعلیقاتكم مع فريق العمل لیكونوا على دراية بمشاركتھم في إرضائكم وكونھم عند حسن توقعاتكم. إن التقییم الإيجابي من عملاءنا يعتبر أفضل مكافئة لنا- شكرا نحن نتطلع للترحیب بكم مرة أخرى في المستقبل القريب

• eDreams
    Porto Sokhna chalets
      على بعد 20.3 كم من ‪Cancun Sokhna Resort & Villas‬
      طالع المزيد من الفنادق في عتاقة
      تمت كتابة التعليق في 10 أكتوبر 2019

الفندق جميل ونضيف والتعامل راقي❤😍 الفديو جميل البحر حلو بس صخري الاكل متنوع وجميل👍❤ الانيميشين تيم مميز وجميل كل يوم حاجة جديدة ومختلفة الشو بيبقي علي البحر وحلو وعلي البول كمان والأطفال بيحبوهم ويستمتعوا معاهم
      (جوليا) وعلي ومي وكربم💃💃💃💃💃👍😍❤

أشكر هبة ا
      استجاب Cancungm, General Manager في ‪Cancun Sokhna Resort & Villas‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 16 أكتوبر 2019

السیده هبه

تمت كتابة التعليق في 9 أكتوبر 2019

الفيو حلو، والانيميشن اكتيف ولذاذ، والاكل جميل اوي وفيه تنوع وحمام السباحه تحفه ويناسب اطوال كتير 😍❤️❤️❤️❤️🌹بجد انا اتبسط فل المكان جدا وحفلات بتاعت النيمشن جميله بجد احنا ان شا؛ الله هنكرر الاجاز؛ تاني وابسط مع النيمشن بي خصوصا) جوليا)و على ومي وبقيت التيم ممتاز جدا شكرا ليل المكان الراع

أشكر Heba H
      استجاب Cancungm, General Manager في ‪Cancun Sokhna Resort & Villas‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 9 أكتوبر 2019

السیده هبه

تمت كتابة التعليق في 9 أكتوبر 2019 عبر الأجهزة المحمولة

مكان هادئ ونظيف . العاملين بشوشين ومتعاونين جدًا . خدمة الغرف والاستجابة ممتازة ( أستاذ رمضان و الأستاذ محمد ) . فريق الانيميشن ممتازين . مستوي الطعام جيد جداً ولكن العشاء بدون مشروبات تماماً . لايجود إنترنت فقط الريسبشن وضعيف جداً . الشاطئ صخري ويحتاج لحذاء .حمام السباحة جيد جداً.

1  أشكر cengmkamal

السید كمال

تمت كتابة التعليق في 25 سبتمبر 2019

حبيت الفندق جدا انا كل حاجه كويسة وشكرا لكل العاملين للفندق وشكرا لانيمشين تيم وشكرا لبودي حبيتو جدا انا وشخص كويس ومحترم ومش اول مرة ازور المكان وصحبتو كمان وحببتو وأول مرة أصاحب حد كدة شكرا ليك يابودي ع الوقت الجميل

أشكر mostafa148
      استجاب Cancungm, General Manager في ‪Cancun Sokhna Resort & Villas‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 26 سبتمبر 2019

السید مصطفى

تمت كتابة التعليق في 23 سبتمبر 2019

كل حاجه تمام جدا بس البحر في صخور وياريت تحلو المشكله دي والمطعم كويس جداااااا والترفيه نظيفه ومريحة والانيمشين تيم ع اجمل وجه الصراحه وبودي شخص جميل جدا ويعمل حركات جميله وصعبه كتير وشخص محترم واتمني يفضل ف المكان بيعمل روح مختلفه

أشكر Ahmed A
      استجاب Cancungm, General Manager في ‪Cancun Sokhna Resort & Villas‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 25 سبتمبر 2019

السید احمد