Mona

Cairo

5.0 من 5 دوائرتمت كتابة تعليق 8 نوفمبر 2019عبر الأجهزة المحمولة
تاني مره ازور المكان و حصل فيه تغير كبير عن قبل كده كا اكل و استف و نظافه
و الانميشن بفي اكتيف اكتر معانا عن اول مره كلهم بجد حلوين اوي بلذات مي و جوليا عسلات اوي و بنحبهم جدا و بنحب الشوهات و الرقص بتاعم و بنستناه جدا و انشا الله هكرر الزياره تاني
تاريخ الإقامة: نوفمبر 2019
استجاب Cancungm, Manager في ‪Cancun Sokhna Resort & Villas‬, لهذا التعليق
تم الرد 9 نوفمبر 2019

الأستاذة منى بعد التحیة نشكركم على إيجاد الوقت للإجابة على ھذة الإستمارة. نحن نقدر كثیرا تعلیقاتكم الإيجابیة حول اقامتكم في فندقنا لقد قمت بمشاركة تعلیقاتكم مع فريق العمل لیكونوا على دراية بمشاركتھم في إرضائكم وكونھم عند حسن توقعاتكم. إن التقییم الإيجابي من عملاءنا يعتبر أفضل مكافئة لنا- شكرا نحن نتطلع للترحیب بكم مرة أخرى في المستقبل القريب مع خالص الشكر و التقدير إبراهيم الدسوقي المدير العام
  • ZenHotels.com
      على بعد 20.3 كم من ‪Cancun Sokhna Resort & Villas‬
      طرق متعددة للدفع
        طالع المزيد من الفنادق في عتاقة
        تمت كتابة التعليق في 27 أكتوبر 2019

اتبسطنا جداا بجد ف بورتو السخنه وكانت ايام جميله جدا وكل حاجه منظمه ومرتبه والاستقبال والامن وكل
        حاجه حقيقي بيرفكت ، و انيميشن تيم كان شو تحفه فعلا وهما وذوق اوي. كمان الامن والخدمه ناس محترمه وبيشتغلوا بضمير فعلا ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

أشكر malakabdelmoneim
        استجاب Cancungm, Manager في ‪Cancun Sokhna Resort & Villas‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 27 أكتوبر 2019

الأستاذة ملك بعد التحیة نشكركم على إيجاد الوقت للإجابة على ھذة الإستمارة. نحن نقدر كثیرا تعلیقاتكم الإيجابیة حول اقامتكم في فندقنا لقد قمت بمشاركة تعلیقاتكم مع فريق العمل لیكونوا على دراية بمشاركتھم في إرضائكم وكونھم عند حسن توقعاتكم. إن التقییم الإيجابي من عملاءنا يعتبر أفضل مكافئة لنا- شكرا نحن نتطلع للترحیب بكم مرة أخرى في المستقبل القريب مع خالص الشكر و التقدير إبراهيم الدسوقي المدير العام

تمت كتابة التعليق في 24 أكتوبر 2019

مكان جميل و مريح حدا و الحو تحفه و الاستاف كله محترم و الاكل متنوع و نظيف و حبيت اوي فريق الانميشن و عرضهم المستمره حلوين و باور و خصوصا مي و كوكي مع الاطفال ف الكيدز كلب و الميني ديسكو و جوليا و علي و حبيت الشو ب النار بتاع علي بجد ممتز و احب اشكر ادارة الفدق

أشكر Reham H
        استجاب Cancungm, General Manager في ‪Cancun Sokhna Resort & Villas‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 26 أكتوبر 2019

السیده ريهام

تمت كتابة التعليق في 23 أكتوبر 2019

من افضل الاوتيلات اللى نزلت فيها معاملة الاستاف فيها محترمة جدا والنظافة والاهتمام والاكلات متنوعة وحلوة جدا بالذات العشاء يرضى جميع الاذواق والانيميشن تيم ممتاز الحفلات والاهتمام بالاطفال حلوة جدا ومسلية اوى و مورنينج تحفه اوي و الشو بالليل جميل معه جوليا و علي وكوكيث ومي

أشكر Nagy279

السید ناجي

تمت كتابة التعليق في 23 أكتوبر 2019

المكان لطيف جدا نظيف مريح اللي شغالين متعاونين جدا الغرف مريحه ،، حمام السباحه هايل البحر مممم مش احسن حاجه
        الاكل ممتاز متنوع وجميل
        فريق الترفيه الانيميشن لطاف جدا دمهم خفيف منتشرين بين الناس معظم الوقت بيقدموا اي مساعده ابعروض الصبح وبليل مسليه وشكرا لي جوليا و علي و مي وكوكي

نوع الرحلة: سافرت كأزواج
        أشكر Peter B

السید بيتر

تمت كتابة التعليق في 20 أكتوبر 2019 عبر الأجهزة المحمولة

فندق رائع جدا والفيو جميل ومرتب ومنظم بشكل جيد والإدارة متفهمة جدا ودودين بشكل أكثر من رائع والاكل ممتاز جدا و حمام السباحة نظيف وأمن والمشرف عليه (ك/عبد الفتاح ) مهتم ومسؤؤل بشكل كبير
        وفريق الانيمشن جيد جدا وخصوصا علي وجوليا أكثر من ممتازين

أشكر ahmedaC2753BO