Basma E

Elsokhna

5.0 من 5 دوائرتمت كتابة تعليق 20 يناير 2022عبر الأجهزة المحمولة
الفندق كان حلو جدا والانيمشين كان هايل وناس لذيذه جدا وروح الفندق حلو والاكل تحفه وكل حاجه فيه منظمه أووووي ماتفوتوش تزوره وبيعملوا عروض حلوه اوي وكل لوكيشن في بسيط ومعمول بشكل لذيذ اووووووي حاجه فوق الوصف فعلا
نوع الرحلة: سافر في رحلة عمل
تم الرد 20 يناير 2022
السيده / بسمه
بعد التحیة نشكركم على إيجاد الوقت للإجابة على ھذة الإستمارة. نحن نقدر كثیرا تعلیقاتكم الإيجابیة حول اقامتكم في فندقنا لقد قمت بمشاركة تعلیقاتكم مع فريق العمل لیكونوا على دراية بمشاركتھم في إرضائكم وكونھم عند حسن توقعاتكم. إن التقییم الإيجابي من عملاءنا يعتبر أفضل مكافئة لنا- شكرا نحن نتطلع للترحیب بكم مرة أخرى في المستقبل القريب
  • Vio.com
    على بعد 7.4 كم من ‪Cancun Sokhna Resort & Villas‬
    على بعد 21.5 كم من ‪Cancun Sokhna Resort & Villas‬
    طالع المزيد من الفنادق في عتاقة
    تمت كتابة التعليق في 20 يناير 2022 عبر الأجهزة المحمولة

فندق جميل اوي و الڤيو فيه روعة و الانيميشين تيم في قمة التعاون و فريندلي و بيعمل activities روعة و شو الرقاصة جامدة و البوفيه فيه تنوع رائع من كل الاكلات و فيه 2 pool و pool for children و ال beach 🏖️ روعة و ممشى جميل و اماكن للسيشن روعة و الغرف جميلة

نوع الرحلة: سافرت مع الأصدقاء
    أشكر Marooo12
    استجاب Ibrahim Aldessouky, Agency / Consultant في ‪Cancun Sokhna Resort & Villas‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 20 يناير 2022

تمت كتابة التعليق في 20 يناير 2022

روعه وتيم الانميشن كويس جدا وأهم حاجه المطعم طبعا حاجه كويسه جدا جدا جدا بجد تسلموا وان شاء السنه الجايه اكون هنا وتكون فيه حاجات بسيطه اتعدلت وشكرا كانكون ع اليومين الحلوين دول 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍View مكان كويس جدا والخدمة فوق الممتازكمان ال

نوع الرحلة: سافرت في رحلة عمل
    أشكر naderm2022

السيد / نادر

تمت كتابة التعليق في 19 يناير 2022 عبر الأجهزة المحمولة

اصطاف وإدارة محترمين جدا فوووق الوصف
    الاصطاف كله قمه فى الذوق وبيتعاملوا بأدب واخلاق عاليه جدا
    والابتسامه مش بتفارق وشهم وده اكيد لان الاداره عندهم متفاهمه جدا بقى

الشيفات بالنهار وبليل اكلهم وهمى ونضافه وتنوع جميل جدا والكميات كبيره اووى والضحكه واحترام فوق الوصف ده غير انهم بيلبوا كل اللى محتاجينه من اكل لو متاح عندهم جوا المطبخ

الاوضه نضيفه جدا والفيو تحفه ومنظر جميل وممتع وكمان الهاوس كيبنج بيحاول يرضينا باى شكل وبياخد ف الاعتبار كل الكومنتات لو موجوده
    والانيمشن تيم ممتعين جدا والفقرات متنوعه وجميله والهدايا احلى واحلى وكانوا من اسباب انى اجى مرة تانيه ليهم اتمنى ان الفندق يكمل مع الانيمشن ده لانهم بيهتموا بتفاصيل التفاصيل حتى لو عدد النزلاء قليل

احنا كنا جايين يومين بس وقعدنا اسبوع بسبب المعامله الممتازة والوجه البشوش من الويترز والشيفات والادارة
    البسين ممتاز وساخن وحلو اووى وشغالين ف اصلاحات الشاطىء وده مش فارق معايا
    انا صورت صور بسيطه للمكان وكل الكلام اللى قولته قليل عليهم يستحقوا اكتر من الكومنت
    ع فكرة انا عملت كده لانى ديه رابع مره ازور المكان وماندمش ع انى زورته ف كل مره فحسيت انى محتاجه احكى تجربه نجاح اداره محترمه ومحترفين جدا ف اختيار اصطاف كويس جدا و انيميشن محترف وبيحب شغله جدا
    شكرا ليكم جميعا واسف ع الاطاله بس ده قليل عليهم بجد

نوع الرحلة: سافرت كأزواج
    1  أشكر Magedelaraby
    استجاب Ibrahim Aldessouky, Agency / Consultant في ‪Cancun Sokhna Resort & Villas‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 19 يناير 2022

السید ماجد

تمت كتابة التعليق في 12 يناير 2022 عبر الأجهزة المحمولة

فندق شيك وتعامل كويس جدا والأستاف كله ذوق وممتاز وتيم الانيماشن ممتاز

والاكل كان ممتاز واكل حلة جدا
    جو كان حلو ومارينا اتعملت بشكل اشيك وجميل والبحر كان جميل جدااا
    والاجازة كانت حلوه ف الفندق واتمنا اننا نجي هنا تاني

أشكر 12345678gfnn
    استجاب Ibrahim Aldessouky, Agency / Consultant في ‪Cancun Sokhna Resort & Villas‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 13 يناير 2022

ضيفنا العزيز
    بعد التحیة نشكركم على إيجاد الوقت لابداء رايكم في فندقنا و نحن نقدر كثیرا تعلیقاتكم الإيجابیة حول اقامتكم في فندقنا لقد قمت بمشاركة تعلیقاتكم مع فريق العمل لیكونوا على دراية بمشاركتھم في إرضائكم وكونھم عند حسن توقعاتكم. إن التقییم الإيجابي من عملاءنا يعتبر أفضل مكافئة لنا- شكرا نحن نتطلع للترحیب بكم مرة أخرى في المستقبل القريب

تمت كتابة التعليق في 8 يناير 2022

المكان حلو جدا و التيم الانيميشن الي بيعمل فقرات حلو جدا و م
    تعاون جدا و مسلي جدا جدا ولعبنا كره طائره و في فقرات باليل
    بالنسبه للفيو كان جميل و عجبني الدكروشن علي البحر جدا و المرجيحه و لعبه كوكنت فور و الخدمه كانت ممتازه و الاكل كان كويس و كروسو عجبني اوي و شكرا علي تورته احتفال عيد جوازنا وانا انبسطت يومين كانو حلوين

نوع الرحلة: سافرت كأزواج
    أشكر 34esraah
    استجاب Ibrahim Aldessouky, Agency / Consultant في ‪Cancun Sokhna Resort & Villas‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 9 يناير 2022