Expedia.com
Priceline
eDreams
Trip.com
طالع 10 عروض متاحة
الأسعار مُقدمة من شركائنا وتعكس متوسط أسعار الغرفة في الليلة، وتشمل الضرائب والرسوم الثابتة، المعلومة لشركائنا، والمستحقة في وقت الحجز. يرجى مراجعة شركائنا للحصول على مزيد من التفاصيل.
تمت كتابة التعليق في 20 أكتوبر 2022

الفندق لطيف جدا الاستاف لطيف جداجدا الفيو حلو جدا والنضافه والغرفه والاكل ممتازين جدا الانميشن تيم لطيف جدا والحفلات حلوه جدا الاطفال والكبار بيستمتعوا بيها جدا حمام السباحه جميل جدا والفيو وانصح بيه بشده

• الموقع
أشكر Nada A
استجاب Ibrahim Aldessouky, Agency / Consultant في ‪Cancun Sokhna Resort & Villas‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 20 أكتوبر 2022

ضيفنا العزيز
بعد التحیة نشكركم على إيجاد الوقت للإجابة على ھذة الإستمارة. نحن نقدر كثیرا تعلیقاتكم الإيجابیة حول اقامتكم في فندقنا لقد قمت بمشاركة تعلیقاتكم مع فريق العمل لیكونوا على دراية بمشاركتھم في إرضائكم وكونھم عند حسن توقعاتكم. إن التقییم الإيجابي من عملاءنا يعتبر أفضل مكافئة لنا- شكرا نحن نتطلع للترحیب بكم مرة أخرى في المستقبل القريب

تمت كتابة التعليق في 19 أكتوبر 2022

الغرف نضيفة والفيو رائع ..معاملة الاستاف والانيميشن تيم ممتازة .. الاكل ممتاز ومتنوع .. الفيو وحمامات السباحة جميلة جدا .. انشطة وسهرات ليلية ممتعه .. اجمالا مكان ممتاز للاستجمام وممتع جدا للاطفال والكبار .. انصح بيه وبشدة

• نوع الرحلة: سافرت مع الأصدقاء
    • الموقع
أشكر Basma A

تمت كتابة التعليق في 16 أكتوبر 2022

افضل فندق في السخنه و مستر رمضان مسئول عن نظافه الغرف شخصيه اكثر من رائعه و شيف محمد الجزار من أفضل الطهاه في الفندق.. انصح به جدا جدا بشكر اداره الفندق على التطوير في الفندق و بشكر جدا مستر صلاح في الرسيبشن

أشكر Athar M
استجاب Ibrahim Aldessouky, Agency / Consultant في ‪Cancun Sokhna Resort & Villas‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 17 أكتوبر 2022

تمت كتابة التعليق في 15 أكتوبر 2022

المكان حلو اوي وانبسطنا جدا ف شهر لعسل من كل حاجه سواء كان لغرف او البوفيه فريق الانيميشن والنيت شو كل حاجه ف تقريبا حلوه جدا وعايزه اشكر جدا التيم ورك بالكامل بجد قمه ف الذوق والاحترام ذات ندي❤️وكريم وايه

نوع الرحلة: سافرت كأزواج
أشكر Aziz-56891
استجاب Ibrahim Aldessouky, Agency / Consultant في ‪Cancun Sokhna Resort & Villas‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 16 أكتوبر 2022

السيد عزيز

تمت كتابة التعليق في 15 أكتوبر 2022 عبر الأجهزة المحمولة

الغرف الفيو مش حلو بصراحه وديه اول مره الاكل ممتاز الانميشن حلوو اووي الشو جميل يوستينا العسل اووي خالص ههههوكريم طبعا ومحمود
وايه وندا التجديدات حلوه اووي الأماكن حلوه للتصوير مش عارفه اوصف بصراحه اكتر من كده

أشكر T3007EXemana

السيده ايمان