الفندق جميل جدا وفي كل حاجه ممكن اي حد يحتاجها والاستف محترمين ومتعاونين جدا والانيميشن تيم حلو جدا للاطفال وللكبار والكيدز كلب نضيفه جدا ومسليه. للاطفال جدا والناس الي فيه مهتمين جدا بالاطفال ده غير المطعم حلو جدا واكله نضيف جدا المزيد
عرض عدد أقلالسيده ريم
بعد التحیة نشكركم على إيجاد الوقت للإجابة على ھذة الإستمارة. نحن نقدر كثیرا تعلیقاتكم الإيجابیة حول اقامتكم في فندقنا لقد قمت بمشاركة تعلیقاتكم مع فريق العمل لیكونوا على دراية بمشاركتھم في إرضائكم وكونھم عند حسن توقعاتكم. إن التقییم الإيجابي من عملاءنا يعتبر أفضل مكافئة لنا- شكرا نحن نتطلع للترحیب بكم مرة أخرى في المستقبل القريب
مكان لطيف والخدمه ممتازه اللاستاف عظيم
وفريق الانيميشن محترم جدا ومتعاون خالص
نرشحه لأي فاميلي عاوزه تخرج وتنبسط وتغير جو
فندق أكثر من رائع الاستف كله متعاون وبشوشين وطيبين
الأكل رائع رائع اصناف متنوعه والطعم مميز
فريق الانيميشن دمه خفيف جدا الزوكش وندي وفقراتهم متنوعه الفنان احمد مصطفي دمه خفيف ومتفاعل
الفندق ينقصه فقط أكوا بارك للكبار والاطفال
والمطعم ينقصه مشروبات وعصائر في العشا
شكر خاص لندي اتبسطنا جدا فالكيدز اريا
فرق ال انيميشن ممتاز وخصوصا ندي
الفندق جميل ورائع جداااا
استمتعت جداااا بوجودي هنا الخدمه جيده جدا والاجمل الخصوصيه ال في المكان والفيلا نضيفه والأكل ممتاز والاستقبال لطيف جدا وخصوصا مصطفي وحفلات البيتش جميله
السيد محمد
الحقيقه kids club