Shimaa

الانيميشن تيم لذاذ وعاملين جو حلو اووووي مفيش وقت تقعد زهقان خاااااالص
والشو جميل مع المطرب احمد مصطفي
تم الرد 19 ديسمبر 2022
ضيفنا العزيز
بعد التحیة نشكركم على إيجاد الوقت للإجابة على ھذة الإستمارة. نحن نقدر كثیرا تعلیقاتكم الإيجابیة حول اقامتكم في فندقنا لقد قمت بمشاركة تعلیقاتكم مع فريق العمل لیكونوا على دراية بمشاركتھم في إرضائكم وكونھم عند حسن توقعاتكم. إن التقییم الإيجابي من عملاءنا يعتبر أفضل مكافئة لنا- شكرا نحن نتطلع للترحیب بكم مرة أخرى في المستقبل القريب
على بعد 26.9 كم من ‪Cancun Sokhna Resort & Villas‬

الاكتفيتي مسليه جدا ومهتمين كمان بالأطفال جدا جدا
        مش بس كبار
        شكرا انميشن تيم كانكون

أشكر 831mahmoudg
        استجاب Ibrahim Aldessouky, Agency / Consultant في ‪Cancun Sokhna Resort & Villas‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 8 ديسمبر 2022

السيد محمود

تمت كتابة التعليق في 3 ديسمبر 2022

اتبسطت جدا التعامل جميل وشكرا لندي اتسبطنا جدا معاها بنت لذيذه جداااا وفريندلي اويي جدااا
        الفيلا نضيفه و واسعه والخدمه جميله جدا من اول الريشبشن للاستاف كله
        الشو تحفه جدا مادو وكريم شكرا جدااا امتعتونا
        هنيجي تاني اكيييد عشان ندي حببتنا جدا فالقريه واتبسطنا معاها شكرا جدااا بالتوفيق تيم انيميشن ممتاز

أشكر Mostafa T
        استجاب Ibrahim Aldessouky, Agency / Consultant في ‪Cancun Sokhna Resort & Villas‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 4 ديسمبر 2022

السيد مصطفي

تمت كتابة التعليق في 26 نوفمبر 2022 عبر الأجهزة المحمولة

الفندق جميل جدا بصراحه و تيم الانميشن شاطرين جدا و الاكل فوق الممتاز و البيتش كويس و الغرف و حمامات السباحه روعه و الالعاب كلها جميله و بشكر اداره فندق كانكون في اختيرهم في تيم الانميشن ده بصراحه +احنا اتبسطنا جدا في و اكيد مش اخر مره هنكون هنا ♡♡♡♡

أشكر omniagamil
        استجاب Ibrahim Aldessouky, Agency / Consultant في ‪Cancun Sokhna Resort & Villas‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 26 نوفمبر 2022

السيده امنيه

تمت كتابة التعليق في 26 نوفمبر 2022

المكان حلو جدا والانميشن تيم حلوين جداا وبنشكر وممتعين وبنشكر ندي كتير عاملين جو حلو للمكان واكيد بنشكر ندي بالذات كتير ♥️♥️
        وفي اكتيفتي كتير في الفندق مفيش زهق
        نهائي وفريق الشو حلو جداا وممتع والمكان نضيف
        وزوق كلهم ♥️
        تجربه جميله بصراحه

أشكر maryam s

السيده مريم

تمت كتابة التعليق في 26 نوفمبر 2022

الفندق جميل جدا وفي كل حاجه ممكن اي حد يحتاجها والاستف محترمين ومتعاونين جدا والانيميشن تيم حلو جدا للاطفال وللكبار والكيدز كلب نضيفه جدا ومسليه. للاطفال جدا والناس الي فيه مهتمين جدا بالاطفال ده غير المطعم حلو جدا واكله نضيف جدا

أشكر Roam40973692902

السيده ريم