Relax19928530459

لطيفة

5.0 من 5 دوائرتمت كتابة تعليق 28 أبريل 2024
فندق لطيف، اكل متنوع جودته حلوة، انشطة الاطفال جميلة وفريق الانيميشن لطيف، اتكلمنا مع منة من فرق الانيميشن وساعدتنا
افتقدنا المرة دي ال guitarist مكانش موجود للأسف
تاريخ الإقامة: أبريل 2024
تم الرد 28 أبريل 2024

ضيفنا العزيز
بعد التحیة نشكركم على إيجاد الوقت للإجابة على ھذة الإستمارة. نحن نقدر كثیرا تعلیقاتكم الإيجابیة حول اقامتكم في فندقنا لقد قمت بمشاركة تعلیقاتكم مع فريق العمل لیكونوا على دراية بمشاركتھم في إرضائكم وكونھم عند حسن توقعاتكم. إن التقییم الإيجابي من عملاءنا يعتبر أفضل مكافئة لنا- شكرا بخصوص الجيتاريست نأسف لعدم وجوده اثناء اقامه حضراتك ونود ان يحالفنا الحظ بزيارتكم مرة اخرى اثناء وجوده ونتمنى لكم اقامه سعيده المره القادمه. نحن نتطلع للترحیب بكم مرة أخرى في المستقبل القريب
على بعد 19.4 كم من ‪Cancun Sokhna Resort & Villas‬
    Porto Sokhna chalets
      على بعد 20.3 كم من ‪Cancun Sokhna Resort & Villas‬
      طالع المزيد من الفنادق في عتاقة
      تمت كتابة التعليق في 6 مارس 2024

بصراحة انا اول مرة اجي الفندق وكانت تجربة حلوة جدا واولادي مكنش حد بيعرف يخليهم يعملو الميني ديسكو ومكنوش بيرضوا
      لحد ما جينا الفندق واتعرفوا على بنوته جميله اسمها ميس روز وبقوا بيحبوا ميس روز كتير انا حتى كنت مستغربه من ده علشان مش بيحبوا يتعاملوا مع حد غريب غيرى انا وباباهم و المقربين منا و بسبب ميس روز باذن الله هنرجعلها تاني ف الصيف لان الاولاد حبوها جدا وبيعيطوا عشان خلاص هنمشي الضهر وبجد ميرسي ميس روز you're so sweet and beautiful from inside and out side

تاريخ الإقامة: فبراير 2024
      أشكر Wanderer24809356722
      استجاب Ibrahim Aldessouky, Agency / Consultant في ‪Cancun Sokhna Resort & Villas‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 7 مارس 2024

ضيفنا العزيز
      بعد التحیة نشكركم على إيجاد الوقت للإجابة على ھذة الإستمارة. نحن نقدر كثیرا تعلیقاتكم الإيجابیة حول اقامتكم في فندقنا لقد قمت بمشاركة تعلیقاتكم مع فريق العمل لیكونوا على دراية بمشاركتھم في إرضائكم وكونھم عند حسن توقعاتكم. إن التقییم الإيجابي من عملاءنا يعتبر أفضل مكافئة لنا- شكرا نحن نتطلع للترحیب بكم مرة أخرى في المستقبل القريب

تمت كتابة التعليق في 2 يناير 2024

اجمل فنادق السخنة. واشهى بوفيه الذى يوجد به الكثير من التنوع فى الأصناف وأجمل اكتفتي. بالإضافة الى حفلة راس السنه الرائعة وأشكر السيد مدير عام الفندق دائما موجود فى كل مكان فى الفندق اعتقد ان فندق كانكون ينافس فنادق السخنه بجدارة

تاريخ الإقامة: ديسمبر 2023
      1  أشكر Ahmed G
      استجاب Ibrahim Aldessouky, Agency / Consultant في ‪Cancun Sokhna Resort & Villas‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 4 يناير 2024

السید أحمد

تمت كتابة التعليق في 16 نوفمبر 2023

من افضل الاماكن للاستجمام وفي غاية الروعه انصح بزيارته للاستجمام والاسترخاء العاملين في قمة الذوق والشياكه والبوفيه لذيذ ومتنوع واطلالات الغرف رائعه وشكرا للمصمم وعلى اختيار انواع النباتات والشجر والنخل

تاريخ الإقامة: أكتوبر 2023
      • نوع الرحلة: سافرت كأزواج
      أشكر P7498HSahmedh
      استجاب Ibrahim Aldessouky, Agency / Consultant في ‪Cancun Sokhna Resort & Villas‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 16 نوفمبر 2023

السید احمد

تمت كتابة التعليق في 12 أكتوبر 2023

ممتاذه وبشكر الهاوس علي اهتمامهم بالغرف النظافه ممتازة والبوفيه جميل ومتنوع وحمامات السباحه نظيفه وتعامل العاملين ممتاز والفندق نظيف وجميل والاستقبال ممتاذ ونظيف ومرتب وجميل واماكن التصوير ممتازة والشاطي

تاريخ الإقامة: أكتوبر 2023
      • نوع الرحلة: سافرت كأزواج
      أشكر Maps28407562519
      استجاب Ibrahim Aldessouky, Agency / Consultant في ‪Cancun Sokhna Resort & Villas‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 13 أكتوبر 2023

تمت كتابة التعليق في 22 سبتمبر 2023 عبر الأجهزة المحمولة

فندقى المفضل بجدارة لأنه مش بس كل حاجة فيه تحفة و بيهتم بالتفاصيل لكن وفر تجربة شرم و الغردقة بأسلوب مناسب للمصريين و بمسافة أقرب و خدمة بشوشة و نظافة و مطعم ممتازين . ما كناش عايزين نمشى منه . الشاطئ الصخرى لبسنا له احذية بحر و طوله مناسب للأطفال اللى انبسطوا اوى بس نفسهم يعملوا اكوا اكبر شوية فى الفندق. من احلى اقامات حياتى زى ما عودنا دايما و هنرجع تانى قريب إن شاء الله. شكرا كانكون

نصيحة حول الغرف: احذية بحر ... مياه معدنية
      تاريخ الإقامة: سبتمبر 2023
      أشكر Ahmed S
      استجاب Ibrahim Aldessouky, Agency / Consultant في ‪Cancun Sokhna Resort & Villas‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 25 سبتمبر 2023

السید أحمد