الفندق كويس ممتاز البول كويس جدا الغرفه حلوه جدا الاكل كويس خدمه حلوه اوي الفيييو حلو الحفله جميله انيميشن تيم حلوين جدا الاستقبال كويس جدا وفريق انيميشن كويس جدا يحيي ومحمد وحسام كل حاجة كتير حلوه و ان شاءالله هانجي تاني تجربه جميله المسبقات كتير حلوه
تم الرد 9 يونيو 2024
عزيزى الضيف بعد التحیة نشكركم . نحن نقدر كثیرا تعلیقاتكم الإيجابیة حول اقامتكم في فندقنا لقد قمت بمشاركة تعلیقاتكم مع فريق العمل لیكونوا على دراية بمشاركتھم في إرضائكم وكونھم عند حسن توقعاتكم. إن التقییم الإيجابي من عملاءنا يعتبر أفضل مكافئة لنا- شكرا نحن نتطلع للترحیب بكم مرة أخرى في المستقبل القريب مع خالص الشكر و التقدير شادي فهيم مدير الفندق
استفسر من MohamedR5566 عن منتجع توليب الجلالة هيلز
أشكر MohamedR5566
استجاب Hassan Fahmy, Guest Services / Front Office في منتجع توليب الجلالة هيلز, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 6 يونيو 2024
السيد/ محمد بعد التحیة نشكركم . نحن نقدر كثیرا تعلیقاتكم الإيجابیة حول اقامتكم في فندقنا لقد قمت بمشاركة تعلیقاتكم مع فريق العمل لیكونوا على دراية بمشاركتھم في إرضائكم وكونھم عند حسن توقعاتكم. إن التقییم الإيجابي من عملاءنا يعتبر أفضل مكافئة لنا- شكرا نحن نتطلع للترحیب بكم مرة أخرى في المستقبل القريب مع خالص الشكر و التقدير شادي فهيم مدير الفندق
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC.
غرف جميله جدا واسعه والstaff محترم وكل واحد عارف شغله وانيمشن تيم جميل ومحترم الفيو كويس البيتش تحفه جدا أجمل بيتيش ف العين السخنه الموقع ممتاز خدمه كويسه جدا الموفيز حلو وأفلام قويه لايف جارد البول تحفه الميوزك حلو الزراعه كويسه تحفه وسيله الانتقال متوفره ديما
استفسر من Explore66611244720 عن منتجع توليب الجلالة هيلز
أشكر Explore66611244720
ضيفنا العزيز بعد التحیة نشكركم . نحن نقدر كثیرا تعلیقاتكم الإيجابیة حول اقامتكم في فندقنا لقد قمت بمشاركة تعلیقاتكم مع فريق العمل لیكونوا على دراية بمشاركتھم في إرضائكم وكونھم عند حسن توقعاتكم. إن التقییم الإيجابي من عملاءنا يعتبر أفضل مكافئة لنا- شكرا نحن نتطلع للترحیب بكم مرة أخرى في المستقبل القريب مع خالص الشكر و التقدير شادي فهيم مدير الفندق
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC.
ناس محترمه عن تجربه مرتين . انيمشين رائع . اكل ممتاز . غرفه ممتازه اكبر غرفه فندقيه حرفيا . Pool أكثر من رائع استقبال جيد وتسكين سريع . حاجه عظيمه شرف لينا بجد شكرا لكل موظف من ساعه الدخول لحد لما تمشي
.….........................................
استفسر من Odyssey10780479484 عن منتجع توليب الجلالة هيلز
أشكر Odyssey10780479484
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC.
الفندق كويس الغرف حلوه الخدمه حلوه جدا العملين ب فندق كويسن جدا الاداره كويسه المضافه كويسه الاكل كويس الفطار وعشاء حلوين جدا الفحله بليل مسليه جدا البول نضيف جدا الهاوس كويس جدا الفيديو فوق منتاز اكتر حاجه مخليتني اجي المكان ده تاني النضافه وراحه نفسيه
استفسر من Coastal22947767507 عن منتجع توليب الجلالة هيلز
أشكر Coastal22947767507
استجاب Hassan Fahmy, Guest Services / Front Office في منتجع توليب الجلالة هيلز, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 5 يونيو 2024
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC.
مكان ممتاز و الفيو اكتر من رائع و الغرف على مستوى عالى جدا من النظافة و الخصوصية و الشاطئ الخاص بالفندق ممتاز و الخدمات و العاملين بالفندق على مستوى عالى من الرقى و التعاون و بالنسبة للاكل شهى جدا و و البوفيه منظم جدا و فيه اكتر من مطعم و مكان ممتاز للعائلات و الاطفال
استفسر من Wander39853878612 عن منتجع توليب الجلالة هيلز
أشكر Wander39853878612
استجاب Hassan Fahmy, Guest Services / Front Office في منتجع توليب الجلالة هيلز, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 3 يونيو 2024