أفخر و احسن فندق على مستوى الشرق الأوسط و الساحل الشمالي بنحب نشكر كل الأستاف على ترحيبهم و على الخدمة الممتازة و بنحب نشكر الانميشن الي خلو الإقامة ممتعة و احسن مكان هو الكيدز زون الاكل و المطعم نضاف جدآ
تم الرد 29 يوليو 2021
السيد كريم بعد التحیة
نشكركم على إيجاد الوقت للإجابة على ھذة الإستمارة. نحن نقدر كثیرا تعلیقاتكم الإجابیة حول اقامتكم في فندق ركسوس العلمين لقد قمت بمشاركة تعلیقاتكم مع فريق العمل لیكونوا على دراية بمشاركتھم في إرضائكم وكونھم عند حسن توقعاتكم. إن التقییم الإيجابي من عملاءنا يعتبر أفضل مكافئة لنا- شكرا نحن نتطلع للترحیب بكم مرة أخرى في فندق ركسوس العلمين
مع خالص الشكر و التقدير شيرين فريق علاقات النزلاء
احنا انبسطنا كتير في الفندق البحر يجنن كل الستاف هاااايل فيه روان و خميس و كاسيلا و محمد جيم و عمر و التنضيف هايل و بشوشييييين جدا بيساعدوا دائما راح نيجي تانس ريكسوس دائما الاكل كان هايل و الناس بتعمل اللي بنحبوا
استفسر من shhwdaa عن Rixos Alamein
أشكر shhwdaa
استجاب shireen mansour, Guest Services / Front Office في Rixos Alamein, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 28 يوليو 2021
السیده شاهودا بعد التحیة
Omarrahmed
تمت كتابة التعليق في 14 يوليو 2021 عبر الأجهزة المحمولة
بصراحة احسن فندق زرناه فيه كل شئ نحتاجه و الخدمة ممتازه نادي الاطفال مناسب جداً لينا وفيه منطقة للشباب و البلايستيشن و البينج بونج بصراحه استمتعنا كتير و قضينا احلى الاوقات بنحب نشكر فريق الانميشن جدآ
استفسر من Omarrahmed عن Rixos Alamein
أشكر Omarrahmed
استجاب shireen mansour, Guest Services / Front Office في Rixos Alamein, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 15 يوليو 2021
السید عمر بعد التحیة
مع خالص الشكر و التقدير شيرين فريق علاقات النزلاء
مكان اكتر من رائع بجد مش عارفه اقول ايه على جمال المكان ولا جمال ال stuff وعلى رأسهم فى ال kids club stuff مايا ❤️بجد جميله جدا كنت بحبها قوى فى rixos Seagate وفرحت جدا لما لاقيتها هنا وولادى بيعشقوها بجد وكمان مدير ال entertainment أ/ عمر احب اشكره جدا على المجهود الرائع اللى نفذه فى المكان وبإذن الله هتتكرر تانى قريب
استفسر من Monaalzaro عن Rixos Alamein
أشكر Monaalzaro
استجاب shireen mansour, Guest Services / Front Office في Rixos Alamein, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 12 يوليو 2021
السيده مني بعد التحیة
Explorer27935515936
الإسكندرية, فيرجينيا
تمت كتابة التعليق في 10 يوليو 2021 عبر الأجهزة المحمولة
المكان رائع وكل اللي شغالين هنا ذوق جدا وكل حاجة نظيفة والاكل فيه varieties كتيرة وطعمه حلو كده وفندق راقي جدا وكل الstuff ذوق جدا ومس منة سمير انسانه ذوق جدا وكل اللي موجودين ذوق ومس شيرين ذوق جدا وان شاء الله نكرر الزيارة هنا تاني وكانت تجربة حلوة جدا
تاريخ الإقامة: يونيو 2021
استفسر من Explorer27935515936 عن Rixos Alamein
1 أشكر Explorer27935515936
استجاب shireen mansour, Guest Services / Front Office في Rixos Alamein, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 10 يوليو 2021
عزيزي النزيل بعد التحیة
A5434ODmohammeda
تمت كتابة التعليق في 10 يوليو 2021 عبر الأجهزة المحمولة
كل الشكر للشباب والصبايا على حسن الخدمة والاحترافية العالية
هبه شيرين هاني اسلام مؤمن وكثير من الويترز
جميع مرافق المنتجع رائعه ولفت انتباهي الاحترافية في التشغيل لجميع مرافق المنتجع الاستقبال خدمات الغرف المطاعم الجناين الشواطئ
عاجز عن الشكر ولنا عودة إن شاء الله تعالى
استفسر من A5434ODmohammeda عن Rixos Alamein