أقل الأسعار لإقامتك
‪US$ ‎254‬
Orbitz.com
Hotels.com‪US$ ‎260‬
ZenHotels.com‪US$ ‎263‬
الأسعار مُقدمة من شركائنا وتعكس متوسط أسعار الغرفة في الليلة، وتشمل الضرائب والرسوم الثابتة، المعلومة لشركائنا، والمستحقة في وقت الحجز. يرجى مراجعة شركائنا للحصول على مزيد من التفاصيل.
تمت كتابة التعليق في 15 أغسطس 2021 عبر الأجهزة المحمولة

احلي فندق في العلمين ومن اجمل شواطي العالم وطبعا احب اشكر كل العاملين في الفندق علي بشاشتهم وتعاونهم علي مدار الساعه ، بداية من هبة في الاستقبال ومستر رامي سعد البشوش الخلوق المتعاون في ال guest relations ومستر محمد علي في المطعم التركي وده اللي بيخلينا كل سنه نروح تاني ومش بنبقي عاوزين نمشي وطبعا كل سنه بنلاقي تطور عن السنه اللي قبلها وطبعا البوفيه مش ناقصه حاجة تنوع كبييير جدا ومذاق رائع و ال kids club ممتع للاطفال الصغار والكبار والانيميشن جميل علي البحر للاطفال وال night life show بعد العشاء
من الاخر ساحل يعني ريكسوس العلمين

الحاجة الوحيدة اللي ناقصاه aqua بما ان الفندق عائلي، اتمني السنه الجاية نتفاجأ انكم عملتوها او ناويين تعملوها

تاريخ الإقامة: أغسطس 2021
أشكر Khadiga_osman
استجاب shireen mansour, Guest Services / Front Office في ‪Rixos Alamein‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 16 أغسطس 2021

السيده خديجه

نحن نقدر كثیرا تعلیقاتكم الإجابیة حول اقامتكم في فندق ركسوس العلمين
لقد قمت بمشاركة تعلیقاتكم مع فريق العمل لیكونوا على دراية بمشاركتھم في إرضائكم وكونھم عند حسن توقعاتكم.
إن التقییم الإيجابي من عملاءنا يعتبر أفضل مكافئة لنا- شكرا نحن نتطلع للترحیب بكم مرة أخرى في فندق ركسوس العلمين

تمت كتابة التعليق في 2 أغسطس 2021

افضل مكان لقضاء اجازة عائلية فهو كامل من كل شيء. من حيث الخدمة الفائقة و الجودة الممتازة و النظافة و العاملين كلهم يهتمون بالنظافة وقواعد التباعد الاجتماعي
نحب نشكر فريق الاطفال على تعاونهم وخدمتهم أن شاء الله نيجي تاني.

تاريخ الإقامة: أغسطس 2021
أشكر 700heshamb
استجاب shireen mansour, Guest Services / Front Office في ‪Rixos Alamein‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 4 أغسطس 2021

السيد هشام

تمت كتابة التعليق في 29 يوليو 2021

أفخر و احسن فندق على مستوى الشرق الأوسط و الساحل الشمالي
بنحب نشكر كل الأستاف على ترحيبهم و على الخدمة الممتازة و بنحب نشكر الانميشن الي خلو الإقامة ممتعة و احسن مكان هو الكيدز زون
الاكل و المطعم نضاف جدآ

أشكر 241kareema
استجاب shireen mansour, Guest Services / Front Office في ‪Rixos Alamein‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 29 يوليو 2021

السيد كريم

راح نيجي تانس ريكسوس دائما
الاكل كان هايل
و الناس بتعمل اللي بنحبوا

أشكر shhwdaa
استجاب shireen mansour, Guest Services / Front Office في ‪Rixos Alamein‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 28 يوليو 2021

السیده شاهودا

تمت كتابة التعليق في 14 يوليو 2021 عبر الأجهزة المحمولة

بصراحة احسن فندق زرناه فيه كل شئ نحتاجه و الخدمة ممتازه
نادي الاطفال مناسب جداً لينا وفيه منطقة للشباب و البلايستيشن و البينج بونج بصراحه استمتعنا كتير و قضينا احلى الاوقات
بنحب نشكر فريق الانميشن جدآ

أشكر Omarrahmed
استجاب shireen mansour, Guest Services / Front Office في ‪Rixos Alamein‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 15 يوليو 2021

السید عمر