Marwa E

خلال اقامه في فندق ريكسوس العلمين احب اشكر كل العاملين في الفندق و بالاخص إيمن شحاته في المطعم الرئيسي و منه لله 🥰🥰

تعليق حول ‪Rixos Alamein‬
5.0 من 5 دوائرتمت كتابة تعليق 31 أغسطس 2021عبر الأجهزة المحمولة
خلال اقامتي في ريكسوس العلمين احب اشكر في مطعم الرئيسي
أيمن شحاتة لاهتمامه بكل التفاصيل ومساعدتنا طوال مدة الاقامة وخدمته ممتازة جدا واتمني ترقيته في العمل .
وشكرا جزيلا ل مدحت في المطعم التركي الخدمة جيدة جدا والاكل تحفة
واحب اشكر كل العاملين في المطعم وعلي مجهوداتهم
واحب اشكرك منه لله 😘🥰🥰🥰🥰
تم الرد 1 سبتمبر 2021
السيده مروه

نحن نقدر كثیرا تعلیقاتكم الإجابیة حول اقامتكم في فندق ركسوس العلمين
لقد قمت بمشاركة تعلیقاتكم مع فريق العمل لیكونوا على دراية بمشاركتھم في إرضائكم وكونھم عند حسن توقعاتكم.
إن التقییم الإيجابي من عملاءنا يعتبر أفضل مكافئة لنا- شكرا نحن نتطلع للترحیب بكم مرة أخرى في فندق ركسوس العلمين

• Vio.com
على بعد 0.9 كم من ‪Rixos Alamein‬
على بعد 31.8 كم من ‪Rixos Alamein‬
طالع المزيد من الفنادق في غزال
تمت كتابة التعليق في 21 أغسطس 2021

كل شي جميل بالمنتجع واحب اشكر طاقم المنتجع كامل الاستقبال الروم سيرفس الموظفين كلهم ودودين ومبتسمين اخذت ٣ ايام احسها مو كفاية ،، منتجع كامل ١٠/١٠ ولا غلطة الاكل كل شي جميل جدا .. لنا عودة قريبة ان شاء الله وانصح اي احد حاب يسافر يجرب المنتجع مره نظيف جدا جدا جدا 😍😍😍

أشكر Ghffjds
استجاب shireen mansour, Guest Services / Front Office في ‪Rixos Alamein‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 22 أغسطس 2021

عميلنا العزيز,

تمت كتابة التعليق في 20 أغسطس 2021

ريكسوس العالمين من الفنادق الراقيه .البحر في غايه الروعه … يتميز الفندق بالهدوء . استمتع انا واخواتي بالفندق . كل يوم نذهب الي الجيم. واشكر الاستاذ محمد مدير النادي الصحي يتميز بالاسلوب الراقي والتعامل الجيد … المساج كان جميل ..كما استخدمنا حمامات السباحه … بالنسبه للطعام. كان فيه اختلاف ومتنوع …السلبيه الوحيده بالفندق هو انه هاديء خاصه للشباب … سوف اعود مره اخري مع اسرتي ..شكرا ريكسوس

أشكر Mousa306

السيد موسي ,

تمت كتابة التعليق في 16 أغسطس 2021

من احسن الفنادق التي زرناها وكل إجازة نيجي هنا ومنعرفش نروح مكان تاني. بنشكر كل الإستاف وخاصة فريق الاطفال على تعبهم و الكيدز كلب من احسن الأماكن هنا في الفندق. و اكيد هنيجي تاني.
شكر خاص لمروة مدربة الاطفال

أشكر Mohamedghaly22
استجاب shireen mansour, Guest Services / Front Office في ‪Rixos Alamein‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 16 أغسطس 2021

السيد محمد

تمت كتابة التعليق في 15 أغسطس 2021 عبر الأجهزة المحمولة

احلي فندق في العلمين ومن اجمل شواطي العالم وطبعا احب اشكر كل العاملين في الفندق علي بشاشتهم وتعاونهم علي مدار الساعه ، بداية من هبة في الاستقبال ومستر رامي سعد البشوش الخلوق المتعاون في ال guest relations ومستر محمد علي في المطعم التركي وده اللي بيخلينا كل سنه نروح تاني ومش بنبقي عاوزين نمشي وطبعا كل سنه بنلاقي تطور عن السنه اللي قبلها وطبعا البوفيه مش ناقصه حاجة تنوع كبييير جدا ومذاق رائع و ال kids club ممتع للاطفال الصغار والكبار والانيميشن جميل علي البحر للاطفال وال night life show بعد العشاء
من الاخر ساحل يعني ريكسوس العلمين

الحاجة الوحيدة اللي ناقصاه aqua بما ان الفندق عائلي، اتمني السنه الجاية نتفاجأ انكم عملتوها او ناويين تعملوها

أشكر Khadiga_osman

السيده خديجه

تمت كتابة التعليق في 2 أغسطس 2021

افضل مكان لقضاء اجازة عائلية فهو كامل من كل شيء. من حيث الخدمة الفائقة و الجودة الممتازة و النظافة و العاملين كلهم يهتمون بالنظافة وقواعد التباعد الاجتماعي
نحب نشكر فريق الاطفال على تعاونهم وخدمتهم أن شاء الله نيجي تاني.

أشكر 700heshamb
استجاب shireen mansour, Guest Services / Front Office في ‪Rixos Alamein‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 4 أغسطس 2021

السيد هشام