الاقامه كانت اكثر من ممتازه ومستوي الافطار في رمضان كان خطير جدا وكذلك مستوي الرقي في التعامل من الجميع بصراحه المكان جميل جدا جدا بصراحة المكان اللي فيه الفندق ممتاز وكل الغرف مطله علي البحر و كمان مش هتحتاج تخرج بره الأوتيل
تاريخ الإقامة: أبريل 2022
تم الرد 16 أبريل 2022
عزيزتي الاستاذة منى
بعد التحیة نشكركم على إيجاد الوقت للإجابة على ھذة الإستمارة. نحن نقدر كثیرا تعلیقاتكم الإيجابیة حول اقامتكم في فندقنا لقد قمت بمشاركة تعلیقاتكم مع فريق العمل لیكونوا على دراية بمشاركتھم في إرضائكم وكونھم عند حسن توقعاتكم. إن التقییم الإيجابي من عملاءنا يعتبر أفضل مكافئة لنا- شكرا نحن نتطلع للترحیب بكم مرة أخرى في المستقبل القريب
مع خالص الشكر و التقدير
كريم الحرازى مدير عام الفندق
دي، رابع مرة ليا هنا في الاوتيل بجد شئ رائع جدا بداية من الاستقبال الي المطعم ونظافة الغرف وبجد التواجد علي الشاطئ شئ اكثر من رائع شكرا لكل العاملين في ادارة الفندق و خاصة الانيميشن تيم مستر كريم علي تعامله الزوق جدا شكرا بورتو
تاريخ الإقامة: أبريل 2022
استفسر من 808youssefs عن Porto Said Resort & Spa
أشكر 808youssefs
استجاب Karim El Herazy, General Manager في Porto Said Resort & Spa, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 12 أبريل 2022
عزيزي الاستاذ يوسف
مع خالص الشكر و التقدير
كريم الحرازى مدير عام الفندق
كل شي أكثر من رائع. الاستقبال والتسكين في دقائق. خدمة الحقائب ممتازه. خدمه ترتيب الغرف ممتازه. الطعام شهى ومتنوع. بصراحة خدمه أكثر من ممتازه. أشكر الجميع لينا محمد المدير العام والشيف العمومى رزق وكل العاملين في المطعم الرئيسى.
تاريخ الإقامة: فبراير 2022
استفسر من HosnyE9 عن Porto Said Resort & Spa
أشكر HosnyE9
استجاب Karim El Herazy, General Manager في Porto Said Resort & Spa, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 23 فبراير 2022
عزيزى د/ حسنى
مع خالص الشكر و التقدير كريم الحرازى المدير العام
أحلى فنادق بورسعيد الغرف والأكل نضاف جدًا وفيه نشاطات موجودة طول اليوم الصبح البحر أو البسين وبالليل فقرات بورتو والدي جي وفريق الأنيميشن كل يوم والفريق ممتع ومسليين جدا وبيتجاوبوا مع الأطفال (ميار وريهام وعمرو وعلي ❤️)
تاريخ الإقامة: أغسطس 2021
استفسر من RehamHF عن Porto Said Resort & Spa
أشكر RehamHF
استجاب Ibrahim Al Dessouky, General Manager في Porto Said Resort & Spa, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 15 أغسطس 2021
مع خالص الشكر و التقدير إبراهيم الدسوقي المدير العام
بجد اتبسط جدا في الفندق واتبسط جدا مع فريق اللنيمشن بخصوصا علي وبقيت الفريق كلو كويس مع مياروعمرو ورهام والحفلات بتاعت بليل جميله جدا لي الاطفال بجد الفندق كلو جميل والاكل جميل وااناس كلها اللي في الرسيبشان ناس كويسه جدا
تاريخ الإقامة: يونيو 2021
استفسر من Youssef123445736 عن Porto Said Resort & Spa
أشكر Youssef123445736
استجاب Ibrahim Al Dessouky, General Manager في Porto Said Resort & Spa, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 13 أغسطس 2021
مع خالص الشكر و التقدير إبراهيم الدسوقي المدير العام
المكان جميل بجد اتبسط اوووي مع فريق الانيمشن اوووي مع علي وميار ورهام وعمرو والناس كلها اللي في الفندق ناس كويسه جدا والاكل جميل جدااااا فعلا اتبسط اوووي في المكان شكر خاص لادارت الفندق وبشكر كل اللي الاستاف والچيم ممتاز جدا
تاريخ الإقامة: أغسطس 2021
استفسر من Maryam_Ahmad00 عن Porto Said Resort & Spa