Mona Arafat

Mansoura

5.0 من 5 دوائرتمت كتابة تعليق 14 أبريل 2022
الاقامه كانت اكثر من ممتازه ومستوي الافطار في رمضان كان خطير جدا وكذلك مستوي الرقي في التعامل من الجميع بصراحه المكان جميل جدا جدا بصراحة المكان اللي فيه الفندق ممتاز وكل الغرف مطله علي البحر و كمان مش هتحتاج تخرج بره الأوتيل
تاريخ الإقامة: أبريل 2022

طالع المزيد من الفنادق في المناصرة
    224 نتائج
    تمت كتابة التعليق في 10 أبريل 2022

دي، رابع مرة ليا هنا في الاوتيل بجد شئ رائع جدا بداية من
    الاستقبال الي المطعم ونظافة الغرف وبجد التواجد علي الشاطئ شئ اكثر من رائع شكرا لكل العاملين في ادارة الفندق و خاصة الانيميشن تيم مستر كريم علي تعامله الزوق جدا شكرا بورتو

تاريخ الإقامة: أبريل 2022
    نوع الرحلة: سافرت مع الأصدقاء
    أشكر 808youssefs
    استجاب Karim El Herazy, General Manager في ‪Porto Said Resort & Spa‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 12 أبريل 2022

عزيزي الاستاذ يوسف

للترحیب بكم مرة أخرى في المستقبل القريب

مدير عام الفندق

تمت كتابة التعليق في 22 فبراير 2022

كل شي أكثر من رائع. الاستقبال والتسكين في دقائق. خدمة الحقائب ممتازه. خدمه ترتيب الغرف ممتازه. الطعام شهى ومتنوع. بصراحة خدمه أكثر من ممتازه. أشكر الجميع لينا محمد المدير العام والشيف العمومى رزق وكل العاملين في المطعم الرئيسى.

تاريخ الإقامة: فبراير 2022
    نوع الرحلة: سافرت في رحلة عمل
    أشكر HosnyE9
    استجاب Karim El Herazy, General Manager في ‪Porto Said Resort & Spa‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 23 فبراير 2022

عزيزى د/ حسنى

بعد التحیة نشكركم على إيجاد الوقت للإجابة على ھذة الإستمارة. نحن نقدر كثیرا تعلیقاتكم الإيجابیة حول اقامتكم في فندقنا لقد قمت بمشاركة تعلیقاتكم مع فريق العمل لیكونوا على دراية بمشاركتھم في إرضائكم وكونھم عند حسن توقعاتكم. إن التقییم الإيجابي من عملاءنا يعتبر أفضل مكافئة لنا- شكرا نحن نتطلع للترحیب بكم مرة أخرى في المستقبل القريب

تمت كتابة التعليق في 13 أغسطس 2021

أحلى فنادق بورسعيد
    الغرف والأكل نضاف جدًا وفيه نشاطات موجودة طول اليوم الصبح البحر أو البسين وبالليل فقرات بورتو والدي جي وفريق الأنيميشن كل يوم والفريق ممتع ومسليين جدا وبيتجاوبوا مع الأطفال (ميار وريهام وعمرو وعلي ❤️)

تاريخ الإقامة: أغسطس 2021
    أشكر RehamHF
    استجاب Ibrahim Al Dessouky, General Manager في ‪Porto Said Resort & Spa‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 15 أغسطس 2021

تمت كتابة التعليق في 13 أغسطس 2021

بجد اتبسط جدا في الفندق واتبسط جدا مع فريق اللنيمشن بخصوصا علي وبقيت الفريق كلو كويس مع مياروعمرو ورهام والحفلات بتاعت بليل جميله جدا لي الاطفال بجد الفندق كلو جميل والاكل جميل وااناس كلها اللي في الرسيبشان ناس كويسه جدا

تاريخ الإقامة: يونيو 2021
    أشكر Youssef123445736
    استجاب Ibrahim Al Dessouky, General Manager في ‪Porto Said Resort & Spa‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 13 أغسطس 2021

تمت كتابة التعليق في 12 أغسطس 2021

المكان جميل بجد اتبسط اوووي مع فريق الانيمشن اوووي مع علي وميار ورهام وعمرو والناس كلها اللي في الفندق ناس كويسه جدا والاكل جميل جدااااا فعلا اتبسط اوووي في المكان شكر خاص لادارت الفندق وبشكر كل اللي الاستاف والچيم ممتاز جدا

تاريخ الإقامة: أغسطس 2021
    1  أشكر Maryam_Ahmad00