Departure49296737812

رائع

5.0 من 5 دوائرتمت كتابة تعليق منذ 4 أسابيع
بداية من الاستقبال حاجه اكتر من رائعه والنظافة وترتيب الغرفه والبوفيه والاكل كان تحفة الصراحة وكان متنوع اوووي والبحر كان مكانه نظيف جدا والاريه بتاعت كانت نظيفة والغرف كانت نظيفة وفريق الانميشن كان أكثر من رائع والحفلات كانت كل يوم متنوعة وانشاء اله هنكرر التجربة تاني
5.0 من 5 دوائرالقيمة
5.0 من 5 دوائرالغرف
5.0 من 5 دوائرالموقع
5.0 من 5 دوائرالنظافة
5.0 من 5 دوائرالخدمة
5.0 من 5 دوائرجودة أماكن النوم
استجاب Porto Hotels , Owner في ‪Porto Said Resort & Spa‬, لهذا التعليق
تم الرد منذ 2 أسابيع
عزيزى الضيف بعد التحیة نشكركم على إيجاد الوقت للإجابة على ھذة الإستمارة. نحن نقدر كثیرا تعلیقاتكم الإيجابیة حول اقامتكم في فندقنا لقد قمت بمشاركة تعلیقاتكم مع فريق العمل لیكونوا على دراية بمشاركتھم في إرضائكم وكونھم عند حسن توقعاتكم. إن التقییم الإيجابي من عملاءنا يعتبر أفضل مكافئة لنا- شكرا نحن نتطلع للترحیب بكم مرة أخرى في المستقبل القريب مع خالص الشكر و التقدير محمد خميس مدير المكاتب الامامية
عروض رائعة بدون أي رسوم
      على بعد 23.5 كم من ‪Porto Said Resort & Spa‬
      طالع المزيد من الفنادق في المناصرة
      226 نتائج
      تمت كتابة تعليق منذ 4 أسابيع

فندق جميل جدا وفريق الانميشن كان عامل شغل تحفة الصراحة وانا اتبسط جدا معاهم والفندق كله بجد استقبالهم كويس والغرف كانت نظيفة والأكل كان متنوع جدا طعمه لذيذ اووووي والبحر كان جميل والاريه بتاعته كانت نظيفة وحمام السباحة كان مغطاة و نظيف وانشاء الله هنكرررررر التجربة دي تاني

• نوع الرحلة: سافرت كأزواج
      أشكر Odyssey37559896980
      استجاب Porto Hotels , Owner في ‪Porto Said Resort & Spa‬, لهذا التعليقتم الرد منذ 2 أسابيع

تمت كتابة تعليق منذ 4 أسابيع

الفندق تحفة والاستاف ما شاء الله حلوين اوي والتيم بتاع حفلة بليل اللي علي البول يجننو اوي وبيبسطو اكتر من الاطفال كمان وان شاءالله تجربة تستاهل نكررها كتير والحلو كمان ان في تغيير كل يوم فالفطار والعشا والحفلات كل يوم جديد والغرف نضيفة والفيو رهيب فوق الوصف

• نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
      أشكر Muhammad S

تمت كتابة التعليق في 29 أغسطس 2024

فندق جميل جدا وتنبسط انا والعائلة والفندق كان هادي جدا وحمام السباحة نظيف وكمان كان في جيم كويس جدااااااا وفي حمام سباحة كان مغطاة وفريق الانمي شن كان اكثر من رائع وكان كل يوم يعملو حفلة بليل تشوهات ومغنين بجد البسطاء وانشاء الله نقرر الزيارة مره تانية

أشكر Compass24139086393
      استجاب Porto Hotels , Owner في ‪Porto Said Resort & Spa‬, لهذا التعليقتم الرد منذ 4 أسابيع

تمت كتابة التعليق في 29 أغسطس 2024

اولا احب اشكر طاقم الاستقبال علي اسلوبهم الراقي في استقبال العملاء جميعا و حسن التعاون تاني شي احب اقولها فعاليات وأجواء تجنن لا تقل في روعتها عن أي مكان ٥ نجوم وبرامج الأطفال و فعاليات ليهم تفرح جدا ربي يسعدهم متل ما يعدوا الأطفال و ما يخلوها بخاطرك اي طفل اذا بغي اي شي من جد شكراااا اااا ♥️♥️♥️♥️

• نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
      أشكر Moaaz M

تمت كتابة التعليق في 29 أغسطس 2024

فندق جميل جدا والعاىئلة اتبسطت جدا و إنشاء الله هنكسر الزيارة مره تانية الأكل ممتاز والفندق كان نظيف جدا وفريق الانميش كان اكثر من رائع إنشاء الله هنكون التجربه مرة تانية وحمام السباحة كان مفطاةًًًً والبحر كان نظيف والاريه كانت رمليه'………….د

أشكر Muhamed A