this is our second stay in Delphin BE Grand and it is even better than the last time.the personnel are very attending and welcoming.the rooms are clean which is an important fact for me.the staff asked us many times if our room was clean and if we needed anything or everything was to our satisfaction.
the grounds of the resort is rather huge with many big pools which means you can find sun beds around the pools anywhere and any time you want.with boys and girls skating around the pools bringing you drinks and refreshments.
the main resturant has a big veriety of foods especially deserts, with great quality. and also there are a lot of diffrent snack bars around the pool area .that you can have anything any time you want. from fruits , coffee,sweets and diffrent sandwiches and hot dogs and so on. i specially loved the turkish night in the main resturant.
the animation team is great, they have a lot of activities at day time. they also have pool and beach parties , and for the nights they have very entertaining shows and some parties.
we would love to come back to this hotel next year.
I wrote this review for my compatriots in Iran in Persian Language.
Please trip advisor put this review in English category so they can find & read it
سلام خدمت هموطنان عزیزم
من به همراه همسرم و دختر 4 ماهه ام در مهر ماه 98 به دلفین بی گراند سفر کردیم. از آنجایی که برای انتخاب این هتل از نظرات دوستان بهره بردم لازم دونستم تا تجربه خودم رو از این هتل فوق العاده در اختیارتون قرار بدم. در ابتدا بگم که متن پیش رو قراره بررسی دقیقی بر این هتل باشه و پیشاپیش از طولانی بودن مطلب عذرخواهی میکنم.
موقعیت:
هتل در منطقه لارا قرار داره که نزدیکترین منطقه توریستی به خود شهر آنتالیاست. خبر خوب این که نسبت به دیگر هتل های منطقه لارا جزو نزدیکترین هتل ها (تقریبا اولین هتل ساحل لارا) به شهر و فرودگاه است. به صورتی که تا فرودگاه حدود 15 دقیقه و تا مرکز شهر (کالیچی) 30 دقیقه بیشتر راه نیست.
این هتل که در همسایگی هتل تایتانیک و میراکل هست انتخاب بسیار خوبی برای کسانی هست که دوست دارن شهر زیبای انتالیا و مراکز خرید متعددش رو تجربه کنن چرا که هم میتونن از یک ریزورت لاکچری بهره ببرن هم به سرعت خودشون رو به شهر برسونن.
نمره من به موقعیت 10 از 10
طراحی فضای داخلی و خارجی:
چیزی که توی انتخاب هتل برای خودم مهم بود طراحی بود و این که هتل حس آپارتمان بودن رو بهم القا نکنه. و این هتل واقعا توی طراحی عالی بود.
اولین نکته این که دلفین بی گراند بسیار بزرگه به صورتی که ما بعد از یک هفته اقامت نتونستیم همه قسمت های اون رو ببینیم و هر روز یه جای جدید با یک طراحی جدید رو کشف میکردیم .هتل با 853 اتاق که از سه بلوک تشکیل شده که با یالهایی به هم متصل شدن. لابی بسیار بزرگ و کمی پیچ در پیچ داره که فوق العاده زیبا دیزاین شده . توی طراحی داخلی این هتل بسیار آیینه و شیشه استفاده شده که واقعا چشمگیر و زیباست. هرگوشه ای از فضای داخلی هتل از لابی گرفته تا رستوران اصلی و اسپا و رستوران های الاکارته یک طراحی زیبا و یونیک مختص خودش رو داره جوری که از ساعتها! گشتن داخل هتل خسته نمی شید.
اما بریم سراغ فضای خارجی هتل. استخرهای روباز پرتعداد این ریزورت رویایی و ساحل اختصاصی اون پر از چشم انداز های فوق العاده زیبا و چشم گیره که جون میده برای عکاسی
درخت های نخل ، آبی استخرها و طراحی زیبای بارها و ساختمانهای فضای خارجی ترکیب بینهایت زیبایی رو ایجاد کرده
در کل در طراحی به فضای داخلی از 10 نمره 10 رو میدم و به فضای بیرونی 8
نظافت:
اشاره کردم که هتل بسیار بزرگه ( شاید به اندازه یک شهرک) اما شما هیچ قسمتی از این هتل رو کثیف نمیبینید. هر گوشه ای از استخر و ساحل گرفته تا سرویس های بهداشتی همیشه دارن برق میزنند. توی رستوران ها و اسنک بارها دائما نیروهای نظافتی در رفت و آمد و تلاشند. گفتم که داخل لابی پر از ایینه و شیشه است اما شما به سختی میتونید حتی یک اثر انگشت روی اونها پیدا کنید. کف هتل همیشه داره میدرخشه و مثل ایینه میتونید خودتون رو ببینید. فضای داخلی همواره توسط دستگاهایی خوشبو میشه که یک عطر ارامش بخشی رو تو ذهنتون موندگار میکنه.
در کل من توی یک هفته کوچکترین ضعفی توی نظافت ندیدم. پس 10 از 10
خوراکی ها و نوشیدنی ها:
خب رسیدیم به بزرگترین نقطه قوت این هتل! دلفین بی گراند بهشت شکمو هاست
توی لیست غذاها و نوشیدنی ها به سختی چیزی پیدا میکنید که تو هتل سرو نشه.
این هتل برخلاف بسیاری از هتل های انتالیا که ادعاشو دارن واقعا اولترا اینکلوسیوه
رستوران اصلی، هفت رستوران آلاکارته، پانزده بار، و یک اسنک بار فوق العاده وظیفه ی بردن شما به مرز انفجار رو به خوبی انجام میدن.
اما اجازه بدید قدم قدم پیش بریم. اول رستوران اصلی :
صبحانه از 7 تا 11 نهار 13 تا 14:30 و شام 19 تا 21:30 تو رستوران اصلی سرو میشه. در مورد تنوع غذایی رستوران اصلی همین بس که من فکر میکنم برای امتحان کردن ( فقط امتحان کردن) تمامی غذاها و دسرهایی که تو رستوران اصلی سرو میکنن حداقل به یک ماه زمان نیاز دارید!
صبحانه واقعا عالیه هرچیزی که فکرشو بکنید و اونچیزایی که فکرشو نمیکنید که برای صبحانه میشه خورد مهیاست . بخصوص آب میوه طبیعی ، انواع نان تازه ( بیش از 20 مدل نان ) انواع املت که میتونید انتخاب کنید چی میخواید توش باشه و براتون همونجا میپزن و هزار تا چیز دیگه...
اگر سحر خیز باشید میتونید توی بالکن رستوران با چشم انداز زیبای استخرها و درختای نخل با اولین تلالو های خورشید صبحانتون رو بخورید درحالی که نسیم اول صبح مدیترانه نوازشتون میکنه
بوفه ناهار شاید کمی مختصر تر از صبحانه و شام باشد اما با این حال ما توی طول یک هفته نتونستیم تمامی غذاها سرو شده برای ناهار رو امتحان کنیم. غذاها همواره گرم هستن و دسرها و میوه ها همواره سرد و این رو توی کمتر هتلی تو انتالیا میتونید ببینید
اما شام. هتل هر شب هفته یک تم بخصوص داره به عنوان مثال شنبه شب ترکیش نایت یا شب دیگه ای لاو نایت و ... و هر شب با توجه به تم اون شب غذاهای رستوران اصلی ، دکور رستوران و حتی لباس کارکنان عوض میشه . و این یعنی هر شب یک منوی متفاوت و به خصوص مرتبط با تم اون شب دارید. مثلا توی فیش نایت بیشتر غذاها تم دریایی دارن.
رستوران اصلی جز بوفه اصلی توی بالکن هم قسمت گریل داره که یه سری از غذاها رو اونجا سرو میکنن مثل کباب ترکی ،انواع ماهی، کباب فیله و استیک ها پس یادتون نره به اونجا سر بزنید.
توی تمام وعده ها دنیایی از شیرینی ها و دسر ها برای شما آماده شده که همشون به معنای واقعی کلمه محشرن! بخصوص دسرهای 90 درصد پسته و 90 درصد گردوشون . همچنین کیک های فوق العاده شون رو هم امتحان کنید. یک استند جدا هم انواع باقلوا های ترکیه ای سرو میشه که اونا هم عالین. با اینکه هتل بزرگه و تعداد مهموناش زیادن اما ما همیشه به راحتی و هرجا که خواستیم میز پیدا کردیم.
به طور خلاصه رستوران اصلی تمام نیاز هاتون و توی سه وعده اصلی به طور کامل برطرف میکنه اما هتل به این بسنده نکرده
رستوران های آلاکارته:
دلفین بی گرند رویایی 7 الاکارته داره که هرکدوم منوی خاص خودشون رو دارن و متعلق به یه فرهنگ هستن مثل رستوران ایتالیایی ،ترکی ، مکزیکی و ... برخلاف همه هتل ها توی این هتل رزرو این رستوران ها رایگانه و هرشب میتونید یکیشون رو رزرو کنید. فقط توجه داشته باشید که برای رزروش باید سحرخیز باشید و از طریق یک دستگاه توی لابی یا گست ریلیشن توی محوطه استخرها رزرو کنید.
اسنک بار:
در میانه فضای باز هتل جایی که هم به ساحل نزدیک باشه هم به استخرها و پارک آبی اسنک بار هتل قرار گرفته که متشکل از چند آلاچیق بسیار زیباست که هرکدوم سورپرایز ویژه ای براتون دارن . از انواع میوه های تازه پوست گرفته و برش خورده در فرش فرویت تا انواع بستنی ( قیفی ،میوه ای، رولی و بسته بندی ) ؛ انواع ابمیوه طبیعی و شیر موز ، انواع شیرینی ، وافل با مغز پسته و گردو و نوتلا توی ویتامین بار
انواع سوسیس و ژامبون و پنیر توی ساندویچ بار و همچنین پیتزا ،همبرگر ،گوزلمه ،سیب زمینی تنوری و سرخ کرده، کباب ترکی، کباب کوبیده ، ناگت مرغ و هات داگ تو ساعات مختلف تو اسنک بار سرو میشه که برنامه اش تو کتابچه ای که موقع چک این بهتون میدن کامل نوشته شده
علاوه بر این هتل 15 بار داره به صورتی که هر جای هتل باشید با چند قدم پیاده روی به یکیشون میرسید. منوی بسیار کامل بارها انواع نوشیدنی ها از گرم و سرد آبمیوه و بیش از 40 مدل کوکتل رو در برمیگیره و هرآنچه که بخواهید رو در اختیارتون قرار میده
ایریش پاپ هم یک بار رستوران هست که از ساعت 15 تا 7 صبح فعاله که بعد از اتمام شام یک منوی شامل حدود 20 مدل غذای گرم و میوه و سالاد رو تا شروع صبحانه سرو میکنه .
هر جای هتل اعم از داخل لابی، حاشیه استخرها و کنار ساحل هرجا که بنشینید بلافاصله میان و برای نوشیدنی ازتون سفارش میگیرن. شبها 8 تا 12 هم قلیون داره هتل که رایگانه و فقط باید صبح زود رزور کنید
در کل توی این هتل هرجا و هروقت که اراده کنید گزینه های بسیار زیاد و خیلی خوشمزه ای در اختیارتونه . غذاها برخلاف بیشتر هتل های انتالیا با سلیقه ما ایرانی ها جوره و تنوع زیادی از کباب ها غذاهای گوشتی و مرغی! رو بهتون ارائه میده. من به غذا و نوشیدنی این هتل از 10 نمره 11 میدم :)
امکانات تفریحی هتل :
هتل 10 تا استخر داره شامل استخرهای رو باز یک استخر سرپوشیده با آب گرم یک استخر روباز با آب گرم و یک جکوزی روباز.یک استخر با عمق متغییر که محل برگذاری مسابقات و کف پارتی بود و همیشه موزیک رو داشت و استخری که ورود بچه ها زیر 15 سال ممنوع بود و برای ریلکسیشن مناسب بود. استخرها بسیار بسیار تمیز هستند و چون تعدادشون زیاده هیچ وقت احساس شلوغی یا ازدحام نمی کنید. تخت ها برای افتاب گرفتن همیشه و همه جا در دسترس هستن و تعدادشون کاملا رضایت بخشه .
دلفین بی گراند یک ریزورته یعنی دقیقا کنار ساحل ساخته شده و ساحل اختصاصی داره ساحل به صورت شنی هستش و فوق العاده تمیز. توی منطقه ساحل دو بار وجود داره یکی در کنار ساحل و یکی هم روی اسکله روی آب که پیشنهاد میکنم تماشای غروب رو از اون بار از دست ندید. دریا برای آب تنی تو مهر دمای مناسبی داشت و میشد استفاده کرد فقط اینکه عمقش سریع زیاد میشد. توی ساحل الاچیق ،تخت ،زمین بازی کودکان ، محل تعویض حوله و اتاق دوش و تعویض لباس در دسترس بود.
همچنین یه دیسکو کوچیک که شبها از 11 تا 2 توش موسیقی زنده و دیجی داشتن کنار ساحل بود.
اما نوبتی هم باشه نوبت پارک آبیه :
پارک آبی هتل بسیار بزرگ وکامله شامل سه قسمت پارک ابی کودکان ، پارک ابی بزرگسالان و رودخانه مصنوعی
پارک آبی کودکان شامل 8 سرسره و یک محوطه بزرگ ( شبیه پارک آب و اتش) که شامل کلی وسلیه بازی از جمله تفنگ های ابپاش برای بچه هاس. من فکر میکنم بتونه هر روز ساعتها بچه هاتون رو مشغول بازی و هیجان نگه داره
پارک آبی بزرگسالان واقعا محشر بود. 9 سرسره که هرکدوم یک تجربه متفاوت هستند . واقعا این پارک آبی شما رو از اینکه بخواید برای رفتن به پارک های دیگه هزینه کنید بی نیاز می کنه . برای چهارتا از سرسره ها به تیوپ نیاز بود که هم تیوپ یک نفره هم دونفره به تعداد کافی وجود داشت و ما هیچ وقت معطل تیوپ نشدیم. همچنین سرسره ها یا صف نداشتند یا اینکه نهایتا یکی دو دقیقه معطلی داشت. ساعت کار پارک 10 تا 12 و 13 تا 15:30 بود که کاملا کافی بود.
رودخانه مصنوعی دور تا دور پارک آبی پیچ و تاب میخورد و با انواع گیاهان و آبشارهای مصنوعی و تونل ها تجربه خیلی خوب و آرامش بخشی رو به ارمغان می آورد
هتل علاوه بر این ها برای تفریحات ابی مثل جت اسکی پاراسل و ... نیز توی ساحل اختصاصی یک کلوپ داره که شامل هزینه جداگانه میشه
در کل هتل برای تفریحات آبی هر انچه که نیاز یود رو به بهترین نحو مهیا کرده بود و من به این بخش 10 میدم
اتاق:
ما ساعت 6 به هتل رسیدیم دستبنها رو وصل کردند و رفتیم برای صبحانه و استفاده از هتل تا ساعت 1 که اتاقمون اماده شد ( پیشنهاد میکنم برای روز اول مایو و حوله رو دم دست بزارید تا توی چند ساعت اول بجای معطل بودن تو لابی از امکانات هتل استفاده کنید) . موقع چک این به من گفتن که اتاقمون استاندارد لند ویو هست و اگر بخوایم با پرداخت 130 یورو میتونیم یا اتاق رو به دریا بگیریم که من با توجه به اینکه میدونستم جز برای خواب تو اتاق نخواهم بود همون لند ویو رو گرفتم. اتاق ما 2803 طبقه هشتم بلوک بی بود. زراحی اتاق بسیار دلچسب بود و تقریبا همه دیوار ها با اینه های بزرگ تزیین شده بودند. نور اتاق خیلی خوب بود و مثل خیلی از هتل ها خبری از اتاق دلگیر تاریک نبود. اندازه اتاق برای دونفر کاملا مناسب بود یک تخت دونفره بزرگ و راحت یک کمد دیواری بزرگ ، گاو صندوق ، مینی بار کامل ( هرروز شارژ میشد) کتری برقی با انواع چای و نسکافه و یک کاناپه و تلویزیون داخل اتاق بود. اتاق ما یک بالکن بسیار بزرگ و خوب داشت که یک میز و صندلی و رخت آویز توش بود. سرویس دستشویی اتاق مرتب و تمیز و بزرگ بود و همه لوازم بهداشتی از مسواک و خمیر دندون گرفته تا ست تیغ اطلاح و لوسیون بعد حمام قرار داشت. اتاق هر روز مرتب میشد و اگر میگفتید حوله ها و دمپایی ها و همه ملحفه رو تعویض میکردند. ما به خانومی که مسئول نظافت اتاق بود انعام دادیم و هر روز ما رو با یک اتاق مرتب و دیزاین شده غافل گیر میکرد
پرسنل:
پرسنل هتل از بل بوی گرفته تا ویترها همه و همه بسیار مودب و خوش برخورد هستن. عمدتا به انگلیسی مسلط هستند به خصوص لابی من ها و بار من ها. شاید فقط نیروهای نظافتی بودن که انگلیسی متوجه نمیشدند. در کل ما برای ارتباط برقرار کردن مشکلی نداشتیم گرچه پیشنهاد میدم قبل از سفر به ترکیه یکم ترکی استامبولی یاد بگیرید خیلی به کارتون میاد( بخصوص تو شهر و هنگام خرید) از پرسنل کسی انتظار انعام نداره اما اگر بدید خیلی بهتون میرسن . در کل به پرسنل از 10 نمره 8 رو میدم.
تیم انیمیشن و برنامه های شبانه :
هتل هر شب ساعت 8:30 تا 9:30 برای بچه ها یه شو داشت و بعد از اون تا ساعت 11 شب یه برنامه برای بزرگسالان که یه چیزی تو مایه اجراهای برنامه عصر جدید بود اجرا میکردند و هرشب متناسب با تم اون شب برنامه و مجری ها عوض میشدند آخرش هم یه موزیک و دنس کوچیکی داشت . بعد از اون هم تا ساعت 2 تو بار کنار ساحل موسیقی و دنس داشتند که با توجه به خانوادگی بودن هتل خیلی شلوغ نبود. اما در طول روز تو اون تایمی که ما تو هتل بودیم از تیم انیمیشن چیزی ندیدیم . الا یکی دوتا مسابقه تو استخر مثل واترپلو و ... و البته یه روز فوم پارتی داشتن . شاید توی تابستون برنامه هاشون بهتر بوده باشه اما من در کل به برنامه های شبانه و انیمیشن تیم از 10 نمره 6 میدم
کودکان:
اینو در نظر داشته باشید که دلفین بی گراند یک هتل کاملا خانوادگیه و من به مجردها پیشنهادش نمیکنم . اما اگر خانواده هستید و بچه 2 تا 12 سال دارید اینجا برای بچه ها بهشته. جدا از پارک آبی فوق العاده یه زمین بازی برای بچه ها تو رستوران اصلی و همچنین کنار ساحل داشتن که میتونست ساعتهها بچه ها رو مشغول کنه . عمده مسافرهای هتل چند بچه دارن و درکل همه جا بچه می بینید. اگرچه در رستوران یک قسمت بچه ممنوع وجود داره که اونایی که میخوان خیلی اروم باشه اطرافشون میتونن اونجا بشینن
در ضمن اگر کودک خردسال دارید میتونید از هتل کالسکه و تخت نوزاد به رایگان تهیه کنید فقط کافیه به رسپشن بگید . البته برای کالسکه 20 یورو یا دلار دیپوزیت میگیرن که وقتی برگشت بهتون پس میدن و کالسکه رو بیرون از هتل هم میتونید ببرید.
امکانات هتل برای بچه ها خوبه اما چون من بچم خیلی کوچیک بود و خودم ازشون استفاده نکردم نمیتونم نمره بدم
اما اینترنت:
یکی از نقاط قوت دلفین بی گراند اینه که اینترنت رایگانش همه جای هتل در دسترسه توی اتاق ،لابی ،رستوران ها، بارها ،محوطه استخرها و حتی لب ساحل . شما همیشه آنلاینید. اما تا زمانی که اتاق رو به شما تحویل ندن و شماره اتاقتون مشخص نشه نمیتونید استفاده کنید . برای اتصال به وای فای شماره اتاق و تاریخ تولد میلادیتون ( توی پاسپورت خورده) رو نیاز دارید. اما سرعت اینترنت تو مکان های عمومی مثل آمفی تاتر موقع برگزاری مراسم شبونه یا رستوران ها خیلی پایین میومد که با توجه به تعداد دستگاه ها منطقی بود اما اینترنت توی اتاق همیشه عالی بود و ما هر روز با ایران تماس تصویری داشتیم .
در کل به اینترنت از 10 نمره 7 میدم
علاوه بر همه این ها هتل امکانات دیگه ای مثل چند زمین تنیس فوتبال میز بیلیارد و بولینگ مرکز اسپا حمام ترکی و سونا و ... داشت . همچنین یک باشگاه بسیار بسیار مجهز و زیبا داره که استفاده ازش رایگانه.
خرید و انتالیا گردی :
یکی از امکانات خیلی خوب این هتل که توی دیگر هتلهای انتالیا من ندیدم شاتل رایگان به مرکز شهره که هر روز ساعت 9:30 میبره و ساعت 14 برمیگرده. فقط باید شب قبلش رزرو کنید . ایستگاه اتوبوس 07 هم سر خیابونه و با کمتر از 5 دقیقه پیاده روی میتونید ازش استفاده کنید. خط 07 از تراسیتی مارک انتالیا و خیابان گولوک رد میشه که هرسه برای خرید مناسبن. اما یادتون باشه برای استفاده از اتوبوس بهتره از کیوسک های اتوماتیک کنار ایستگاهای بزرگ انتالیا کارت بخرید( گزینه کارت ابی رو انتخاب کنید). یه اسکناس 20 یا 50 لیری میگیره 7 لیر پول کارتشه و بقیشو شارژ میکنه . اگر یک بار میخواید استفاده کنید خود راننده هم کارت یکبار مصرف میفروشه که بصرفه نیست. با انتالیا کارت علاوه بر اتوبوس میتونید سوار تراموا هم بشید .در کل پیشنهاد میکنم بیشتر از یک روز رو برای خرید هدر نکنید چون واقعا حیفه تو هتل نباشید یک روز صبح با شاتل برید و شب با 07 به هتل برگردید. نقشه آفلاین ( پیشنهاد من برنامه maps.me) حتما به کارتون میاد. اگر اهل مارک خریدن هستید مارک انتالیا و اوزدیلک رو پیشنهاد میکنم اما اگر دنبال خرید بصرفه و ارزان هستید خیابان گولوک تقریبا همه چیز داره و قیمتا نسبت به مرکز خریدها خیلی مناسب تره. برای گشت و گذار هم حتما کالیچی رو ببینید کوچه پس کوچه های بسیار زیبا و اسکله فوق العاده ای داره.
اما در پایان باید بگم که من توی مدت یک هفته حتی نتونستم همه جای این هتل رو درست ببینم چه برسه به امتحان تمام امکانات و خوراکی هاش. همچنین چون بچه کوچیک داشتم از تورها مثل رافتینگ و ... استفاده نکردم . اما شما بیشتر از من قدر زمان رو بدونید تا مثل من آخر سفر حسرت نخورید.
در نهایت اگر میتونید برای این هتل هزینه کنید تو انتخابش شک نکنید . ناامیدتون نمیکنه که هیچ . خیلی بهتر از چیزی خواهد بود که فکرشو می کنید.