أكلت النهارده طاكوس ناجتس تحفة وشربت عصير كوكتيل حلو اوي بصراحه ولذيذ جه بسرعة وفعلا حبيت المكان واكيد هروح تاني مع اخواتي😋
بالصحة والراحة ونتمنى نفضل ف المستوى اللي تبغوه
مطعم توابل من أحلي المطاعم اللي دخلتها أنا والأولاد واتبسطوا جداً من المكان والأكل عندهم البيتزا تحفة لأنها طبعاً الأكلة المفضلة للأولاد بس انا بحب طبق السلطة عند توابل جميل جدا وكمان جربنا سندوتشات التاكوس حلوة اوى وكمان العصير طبيعي وطازج ممتاز .
شكرا ل زيارة توابل ونتمنى تعاودوها
استمتعنا انا و الأسرة بالطعام الطيب و اللذيذ و المتنوع و الخدمة الممتازة و اسعدونا في عيد ميلاد أولادي
#شكراً_توابل
#توابل
#افضل_مطعم
#طنجة
بالصحة والراحة ونتمنى نظل ف المستوى اللي تبغوه
يوم جميل فعلا لا يمكن ينسى و احلى حاجة فيه التنظيم و التعاون من ادارة المكان الأكثر من رائع و انصح أي حد يزور طنجة انه لازم يجرب الشاورما و التاكوز و البيتزا من توابل احلى مطعم في طنجة
And we were so happy too, looking forward to see you again soon
الشاورما في مطعم توابل مش موجود زيها في أي مكان في العالم و المكان كله جميل احلى قاعدة و احسن خدمة الناس اللي شغالة هناك متعاونة جدا
شكرا بزيارتكم توابل ونتمنى نظل ف المستوى اللي تبغوه