ابتدا که وارد هتل شدم با یه محیط سرد و تاریک مواجه شدم. یکی از آسانسانسور ها کار نمیکرد همیشه برای رفت آمد کلی معطل آسانسور میشدیم. ابتدا اتاق 606 رو به ما دادن. داخل اتاق بوی فاظلاب شدید می اومد و اتاق دوتخته بود من اتاق با تخت دبل گرفته بودم .اعتراض کردم گفتن اتاق خالی نداریم باید تا فردا صبر کنید. خیلی عصبانی بودم. روز بعدش اتاق 405 رو دادن بهمون بوی فاضلاب کمتر بود و بوی نم میداد. باز اعتراض کردم گفتن باید تا فردا ساعت 12 صبر کنید روز بعد اتاق 302 رو بمهون دادن بوی فاضلاب نداشت و لی بوی نم همچنان برقرار بود تختش دبل بود ولی از تخت...سلام خدمت دوستان عزیز. من این مطلب رو برای هموطن های عزیزم که قصد دارن به سفارش آژانس این هتل رو انتخاب کنن گذاشتم و برای اینکه مثل من سفرشون از دماغشون درنیاد و پولشون هدر نره اطلاعات درست بدم. در مورد هتل باید بگم که این هتل در تکسیم قرار داره و دسترسی خوبی داره به مترو و خیابان استقلال واین باعث شد این آشغال دونی رو به سفارش آژانس انتخاب کنم. ولی من اصلا از امکانات و کیفیت هتل راضی نبودم. همه جا این هتل رو چهار ستاره معرفی میکنن ولی از نظر من یه ستاره هم حیفه که بهش بدن وبیشترشبیه مسافر خونه بود. از ابتدا با اتاقی که بمن دادن حالم گرفته شد و این باعت شد کل مسافرتم زهرمارم بشه.
ابتدا که وارد هتل شدم با یه محیط سرد و تاریک مواجه شدم. یکی از آسانسانسور ها کار نمیکرد همیشه برای رفت آمد کلی معطل آسانسور میشدیم. ابتدا اتاق 606 رو به ما دادن. داخل اتاق بوی فاظلاب شدید می اومد و اتاق دوتخته بود من اتاق با تخت دبل گرفته بودم .اعتراض کردم گفتن اتاق خالی نداریم باید تا فردا صبر کنید. خیلی عصبانی بودم. روز بعدش اتاق 405 رو دادن بهمون بوی فاضلاب کمتر بود و بوی نم میداد. باز اعتراض کردم گفتن باید تا فردا ساعت 12 صبر کنید روز بعد اتاق 302 رو بمهون دادن بوی فاضلاب نداشت و لی بوی نم همچنان برقرار بود تختش دبل بود ولی از تخت یه نفره یکم بزرگتر بود.درکل از بالا به ÷ایین بوی نم و فاضلاب کمتر میشد. علت رو جویا شدم گفتن این هتل قدیمیه و باز سازی شده. صبحانه های هتل در حد هتل چهار ستاره نیست بد نیست ولی درکل مورد تایدد هم نیست. همه چیز طعم بی طعم و مزه است. پرسنل هتل خیلی مودب و مهربان هستن بیچاره ها اکثرا دانشجوی کشور های همسایه هستن معلومه بود پول خوبی هم بهشون نمیدن. بیچاره ها خیلی سعی کردن به ما کمک کنن ولی ماهیت هتل رو نمیشد کاری کرد. در ادامه عکس های هتل رو براتون قرار میدم تا خودتون قضاوت کنید. شما رو به خدا هرجا رفتید چهار تا عکس از هتل هاتون بگیرد بزارید برای دیگران تا بقیه کلاه سرشون نره با این قیمت دلار و سفر زهرمارشون نشه. من چون تو سه تا اتاق اقامت داشتم فهمیدم روال کل اتاق های هتل همینه اصلا خودتون رو گول نزنید بگید حالا یه اتاقش مشکل داشت. از بقیه مسافر ها هم گول آژانس ها رو خورده بودن سوال کردم همه نظر من رو داشتن.المزيد
عرض عدد أقل