أهم وأفضل شىء أنه قريب جداً من الحرم ولا يحتاج اتوبيسات نقل داخلي الغرف ممتازة جدا مميزات الاستقبال سرعة في إجراءات تسكين الغرف وسهوله في إجراءات حتى تصل الغرفه فيه كمان بازارات جنب الفندق فيها كل ما يحتاج المعتمر وكمان معاملة الاصطف معاملة راقيه جدا
تاريخ الإقامة: يناير 2024
الفندق اكثر من رائع نضيف و كويس جدا و قريب جدا جدا من الحرم ف دهر برج الساعه و الناس اللي فيه كويسين و ادب و ذوق ارشحه لاي حد فعلا اول مره يروح مكان امن و مناسب انك تشيل حاجتك فيه و تتفرغ للعباده متشلش هم المواصلات مش بتكمل ال ٣ دقايق بينه و بين الحرم و الناس كمان ذوق طلبت كارت اضافي غير الكروت بتاعه الغرفه الاساسيه طلعلي واحد ف نفس اللحظه بجد نفسي اكرر التجربه تاني ولو هطلع ف هنزل فيه تاني فاللهم عوده عن قريب و اللهم فندق قريب كده ❤️❤️
تاريخ الإقامة: سبتمبر 2023
استفسر من Roving44336282022 عن رامادا دار الفايزين مكة المكرمة
أشكر Roving44336282022
انا المفروض ان شركه السياحه حجزت لي على هذا الفندق يوم 20-10-2023 ولكن التعليقات على الفندق بعدم النظافه ووجود حشرات وسوء المعامله هل ممكن احد من الاداره يثبت عكس هذا الكلام بالدليل والصور ....الصراحه الكلام مخيف
تاريخ الإقامة: سبتمبر 2023
استفسر من Mody206 عن رامادا دار الفايزين مكة المكرمة
أشكر Mody206
استجاب Ksibi Imed, General Manager في رامادا دار الفايزين مكة المكرمة, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 18 سبتمبر 2023
السلام عليك و رحمة الله شكرا لاختيارك فندق الماسة دار الفايزين لاقامتك و نعدكم سيدي بخدمة ممبزة بالنسبة للملاحطات التي اشرت اليها هي حالات نادرة جدا و تمت معالجتها .نتمنى لك سيدي عمرة مقبولة و زيارة مقبولة باذن الله و سوف نسعى لخدمتكم على احسن وجه
وحش اوي النظافه وحشه جدا حشرات و صرصير في كل مكان السرير وحش مش مريح مش نضيفة اسوه فندق شفتو في حياتي الرباعي وحشه جدا و كلو كده يريت مش حد يجي هنا ان دي فلوس على الفاضي و انا مش هروح تاني الفندق ده تاني حشرات و سجاد مش نضيف المعامله وحشه جدا
تاريخ الإقامة: أغسطس 2023
استفسر من Cruiser27454794858 عن رامادا دار الفايزين مكة المكرمة
2 أشكر Cruiser27454794858
استجاب Ksibi Imed, General Manager في رامادا دار الفايزين مكة المكرمة, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 21 أغسطس 2023
السلام عليكم شكرا لاختيارك فندق دار الفائزين و تأكد ان ملاحظتكم تهمنا و نحن نعمل على ازالتها نهائا و نتمنى ان تقبل اعتذارنا و تقوم بزيارتنا مرة اخرى في فندق دار الفايزين حتى يتسنى لنا تقديم احسن خدماتنا و حسن الضيافة
معاملة طيبة و فريق عمل محترم ومتعاون لدرجة كبيرة ونتمنى أن تكون الخدمة مماثلة لمدينة مكة في كافة فروع الفندق في جميع الدول لأن فندق رمادا يعد إختيار جيد إذا توفر بين المعروض من الفنادق ونتمنى لكم التوفيق والسداد وشاكرين لكم حسن المعاملة
تاريخ الإقامة: فبراير 2020
التعليقات التي تم تجميعها بالتعاون مع هذا الفندق.
تستخدم هذه المنشأة الأدوات المقدمة من Tripadvisor (أو أحد الشركاء الرسميين لتجميع التعليقات) لتشجيع النزلاء على كتابة التعليقات وتجميعها، بما في ذلك تلك المنشأة.
استفسر من abdallayoussef1 عن رامادا دار الفايزين مكة المكرمة
1 أشكر abdallayoussef1