من لم یشکرالمخلوق لم یشکرالخالق
با سلام و عرض ادب و احترام
بنده یاوری هستم که به اتفاق جمعی از اقوام در تاریخ 26 خرداد ماه مهمان شما در رستوران لاتون بودیم ، می خواستم تشکر کنم وهمچنین تبریک عرض کنم به بانی و مدیریت محترم هتل اسپیناس پالاس به خاطر گردآوری مجموعه ای از زیبایی ها و خوبی ها ، به عبارت دیگر استفاده از منابع با کیفیت به لحاظ موقیت و متریال و مهمتر ارائه خدمات مطلوب به معنای واقعی مصرف بهینه منابع ؛
در تاریخ فوق ، پرسنل مودب ، با شخصیت و مهربان رستوران لاتون بویژه جناب آقای پوریان ، جناب اقای سعید محمدی ، سرکار خانم حق نژادی ، سرکار خانم تقی زاده ، سرکار خانم فتحی و سرکار خانم قلیزاده ، گروه موسیقی زنده و ... برای ما و مهمانان ما و به زعم خودم برای سایر مهمانان حاضر در رستوران خاطرای خوش ساخته و شبی به یاد ماندنی هدیه دادند که جای قدردانی و سپاسگزاری فراوان دارد. کیفیت و کمیت استارترها، غذاها و دسرها عالی بود که نشان از استفاده مواد اولیه با کیفیت و داشتن آشپز مجرب را داشت ، می توانم بگویم با توجه به پذیرایی گرمی که توسط پرسنل و مجموعه از ما شد احساس بنده و خانواده ابن بود که در منزل یکی از اقوام نزدیک مهمان هستیم. خواهش بنده این است که همین طور به خوب بودن خود ادامه داده و آنرا ارتقاء دهید و در این صنعت یکه تاز باشید . شاد و پیروز باشید