لقد لاحظنا أنك تستخدم مستعرضًا غير معتمد. لذا، قد لا يتم عرض موقع ويب Tripadvisor بشكل صحيح.نحن ندعم المستعرضات التالية:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
اتصل بمكان الإقامة للاستعلام عن مدى التوفر.
تتوفر فنادق مماثلة.
طالع الكل
التعليقات (1,679)
تصفية التعليقات
1,680 نتائج
تقييم المسافر
1,253
222
86
43
76
تصنيف المسافر
الموسم
اللغةكل اللغات
المزيد من اللغات
تقييم المسافر
1,253
222
86
43
76
طالع آراء المسافرين:
عوامل التصفية المحددة
تصفية
جارٍ تحديث القائمة..
28 - 33 من 1,680 تعليق
تمت كتابة التعليق في 13 يوليو 2021

من چندین ماهه که در این هتل در طبقه ۱۷اقامت دارم و تیم خانه داری و به خصوص اتاق دار اتاق من خانم سلگی به شدت در کار خود حرفه ایو مورد اعتماد هستند.
و باتشکر از خانم یوسفی و اقای دانشمهر وکیان محمودی اقای اسدی و واقعا هتل عالی و ارامش بخشی بود و نهایت تشکر را از اقای آقا دارم با برخورد کاملاحرفه ای ممنون و امیدوارم این هتل را حتما یک بار هم شده تجربه کنید .......اتاق۱۷۰۳ع.ک

تاريخ الإقامة: يوليو 2021
نوع الرحلة: سافرت في رحلة عمل
أشكر Alik1361esf
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Espinas Palace Management, Owner في ‪Espinas Palace Hotel‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 17 يوليو 2021
ترجمة Google

Dear Valued Guest

We are thankful for rating us a 5-star review and we appreciate your taking your time in sharing with us your honest feedback. It is such guests like you that motivates us to exceed further and elevate our international services infused with Persian Hospitality.

We look forward to welcoming you back soon. Until then, we wish you good health!

Best regards,
Norman Eleazar
Corporate Director - Sales and Marketing
Espinas Hotel Group

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 17 يونيو 2021

من لم یشکرالمخلوق لم یشکرالخالق
با سلام و عرض ادب و احترام
بنده یاوری هستم که به اتفاق جمعی از اقوام در تاریخ 26 خرداد ماه مهمان شما در رستوران لاتون بودیم ، می خواستم تشکر کنم وهمچنین تبریک عرض کنم به بانی و مدیریت محترم هتل اسپیناس پالاس به خاطر گردآوری مجموعه ای از زیبایی ها و خوبی ها ، به عبارت دیگر استفاده از منابع با کیفیت به لحاظ موقیت و متریال و مهمتر ارائه خدمات مطلوب به معنای واقعی مصرف بهینه منابع ؛
در تاریخ فوق ، پرسنل مودب ، با شخصیت و مهربان رستوران لاتون بویژه جناب آقای پوریان ، جناب اقای سعید محمدی ، سرکار خانم حق نژادی ، سرکار خانم تقی زاده ، سرکار خانم فتحی و سرکار خانم قلیزاده ، گروه موسیقی زنده و ... برای ما و مهمانان ما و به زعم خودم برای سایر مهمانان حاضر در رستوران خاطرای خوش ساخته و شبی به یاد ماندنی هدیه دادند که جای قدردانی و سپاسگزاری فراوان دارد. کیفیت و کمیت استارترها، غذاها و دسرها عالی بود که نشان از استفاده مواد اولیه با کیفیت و داشتن آشپز مجرب را داشت ، می توانم بگویم با توجه به پذیرایی گرمی که توسط پرسنل و مجموعه از ما شد احساس بنده و خانواده ابن بود که در منزل یکی از اقوام نزدیک مهمان هستیم. خواهش بنده این است که همین طور به خوب بودن خود ادامه داده و آنرا ارتقاء دهید و در این صنعت یکه تاز باشید . شاد و پیروز باشید

تاريخ الإقامة: يونيو 2021
    • القيمة
    • النظافة
    • الخدمة
أشكر 422ty
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Espinas Palace Management, Owner في ‪Espinas Palace Hotel‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 27 يونيو 2021
ترجمة Google

Dear Valued Guest,

Thank you for your "Laton" review during your stay at Espinas Palace Hotel.

We are glad that we were able to make your stay memorable with us and you enjoyed our luxury facilities and impeccable services. I will definitely share your commendations with Laton team. It is because of valued guests such as yourself that we always strive to give guests our best services and provide nothing but the highest standards in hospitality. It is our pleasure to be of service to you and we look forward to welcoming you back soon.

Sincerely,
Norman Eleazar
Corporate Director - Sales and Marketing
Espinas Hotel Group

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 11 يونيو 2021

جميل فندق اسبيناس بلس - طهران، بدءًا من فريق الأمن، وموظفات الاستقبال، والعاملين في المطعم، والعاملين في المقهى، وعاملات تنظيف الغرف.

ولكن ينبغي للإدارة الالتفات إلى خدمات التاكسي، فإنهم يفتقدون الصدق في المعاملة مع النزلاء.

تاريخ الإقامة: يونيو 2021
نوع الرحلة: سافرت كأزواج
أشكر mohammedaY881WI
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Espinas Palace Management, Owner في ‪Espinas Palace Hotel‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 13 يونيو 2021
ترجمة Google

Dear Valued Guest,

Thank you for sharing your valuable feedback and we are delighted that your overall experience was satisfactory.

We hope to welcome you back soon. Until then, we wish you good health!

Best regards,
Norman Eleazar
Corporate Director - Sales & Marketing
Espinas Hotel Group

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 5 يونيو 2021

از امور تشریفات و مهمانداران خوش برخوردشون نگم براتون خیلی با احترام و متین بودند بخصوص پرسنل سالن غذاخوری
لاتون دو شب بسیار عالی و سپری کردیم عرضم بحضور شام فقط موردی که داشتیم محدود کردن استفاده از تلویزیون بود که فقط برنامه های تعیین شده ی قدیمی قابل اجرا بود من و دوستم دوشب خوب رو سپری کردیم بخصوص روم سرویس های بسیا.ر هیجانی در کل بگم براتون که شما میتونید شاهانه در این هتل اقامت داشته باشین فقط باید مراقب هزینه ها باشید و اسراف نکنید از مجموعه بزرگ هتل اسپیناس متشکریم و امیدواریم دوباره زود زود بیایم و مهمون شون باشیم و لذت ببریم البته با پیشرفتی چشم گیر

تاريخ الإقامة: يونيو 2021
نوع الرحلة: سافرت مع الأصدقاء
أشكر 204mehrant
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Espinas Palace Management, Owner في ‪Espinas Palace Hotel‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 13 يونيو 2021
ترجمة Google

Dear Valued Guest,

We're overwhelmed receiving your valuable feedback and we are delighted that your overall experience was excellent in Laton restaurant.

We hope to welcome you back soon. Until then, we wish you good health!

Best regards,
Norman Eleazar
Corporate Director - Sales & Marketing
Espinas Hotel Group

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 23 مارس 2021 عبر الأجهزة المحمولة

دوستان این هتل رو اصلا پیشنهاد نمی کنم برخورد نامناسب کادر و خدمه و پرسنل هتل از بدو ورود هتل کاملا مشخصه . از جابجایی
ساک ها گرفته تا برخورد مسئول پارکینگ . مشکل شما تازه از پذیرش شروع میشه . برخورد بسیار بد خانم های پذیرش و
جمله بسیار زشت همینی که هست سرکار خانمها دیگه اونقدر اعصاب خراب کن هست که کمی نمی تونید سه شب خودتونو پیدا
کنید . کثیفی موکت ض و صبحانه ضعیف هم مزید علت خواهد بود . اتاق طبقه هشت رو با تلفن رزرو کردیم رو به شهر اتاق طبقه چهار رو دادن که حتی پنجره هم باز نمیشه فقط آسمان دیده میشه .

تاريخ الإقامة: مارس 2021
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر habchal56
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Espinas Palace Management, Owner في ‪Espinas Palace Hotel‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 14 أبريل 2021
ترجمة Google

Dear Valued Guest,

We are saddened to hear these issues occurred during your visit. Rest assured it has been cascaded to the department heads involved. However, if you have time to email me via norman.eleazar@espinashotels.com regarding your stay details in order to investigate thoroughly and allow us to recover you for your next visit.

Until then, we wish you good health.

Kind regards,
Norman Eleazar
Corporate Director - Sales & Marketing
Espinas Hotel Group

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
عرض المزيد من التعليقات