لقد لاحظنا أنك تستخدم مستعرضًا غير معتمد. لذا، قد لا يتم عرض موقع ويب Tripadvisor بشكل صحيح.نحن ندعم المستعرضات التالية:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
اتصل بمكان الإقامة للاستعلام عن مدى التوفر.
تتوفر فنادق مماثلة.
طالع الكل
Faraz G
طهران, إيران

اقامت فراموش نشدنی

تعليق حول ‪Espinas Palace Hotel‬
5.0 من 5 دوائرتمت كتابة تعليق 17 فبراير 2022عبر الأجهزة المحمولة
من یک شب اقامت داشتم و گردنبندم را بدون اینکه بدانم جا گذاشته بودم و خانم نرگس صفری وقتی بعد از چک اون داشتن اتاق را نظافت می‌کردند پیدا کردند چند روز بعد خانم دهقانی‌زاده(مسئول خانه‌داری هتل) به سختی اطلاعات تماس بنده را پیدا کرده بودند و با من تمس گرفتند و با اینکه چند هفته بعد به هتل مراجعه کردم زحمت کشیدند و گردنبند را به من تحویل دادند ،به غیر از ارزش مادی چون برای من ارزش معنوی داشت بسیار لذت بردم از تیم حرفه‌ای و حسابی خانه‌داری اسپیناس( خانم صفری و خانم دهقانی‌زاده) که علاوه بر خدمات عالیشون اطمینان کامل من را به مجموعه اسپیناس جلب کردند مرسی ازتون❤️❤️
تاريخ الإقامة: فبراير 2022
نوع الرحلة: سافر بمفرده
هل تواجه مشكلة مع هذا التعليق؟
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Atena Ghorbanzadeh, Marketing في ‪Espinas Palace Hotel‬, لهذا التعليق
تم الرد 8 يونيو 2022
Dear Valued Guest
Thank you for sharing your enthusiastic feedback . It is always wonderful to read comments such as yours and I can assure you that we will use your review as encouragement for all our Ladies and Gentlemen to keep driving excellent customer service. Your compliments of Mrs Dehghanizadeh and Ms safari will be shared and he will certainly be recognized for making you feel like the most important guest
Look forward to welcoming you back again soon.

Sincerely
Atena Ghorbanzadeh
Deputy Director of Sales& marketing
Espinas Hotel Group
يعبر هذا الرد عن الرأي الشخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC.
الفنادق القريبة
اتصل بمكان الإقامة للاستعلام عن مدى التوفر.
على بعد 9.1 كم من ‪Espinas Palace Hotel‬
خدمة واي فاي مجانية
انتظار مجاني للسيارات
اتصل بمكان الإقامة للاستعلام عن مدى التوفر.
على بعد 10.1 كم من ‪Espinas Palace Hotel‬
خدمة واي فاي مجانية
انتظار مجاني للسيارات
اتصل بمكان الإقامة للاستعلام عن مدى التوفر.
على بعد 11.2 كم من ‪Espinas Palace Hotel‬
خدمة واي فاي مجانية
اتصل بمكان الإقامة للاستعلام عن مدى التوفر.
على بعد 10.3 كم من ‪Espinas Palace Hotel‬
خدمة واي فاي مجانية
بار/صالة لاونج
اتصل بمكان الإقامة للاستعلام عن مدى التوفر.
على بعد 3.1 كم من ‪Espinas Palace Hotel‬
خدمة واي فاي مجانية
انتظار مجاني للسيارات
اتصل بمكان الإقامة للاستعلام عن مدى التوفر.
على بعد 12.9 كم من ‪Espinas Palace Hotel‬
خدمة واي فاي مجانية
انتظار مجاني للسيارات
اتصل بمكان الإقامة للاستعلام عن مدى التوفر.
على بعد 13.1 كم من ‪Espinas Palace Hotel‬
خدمة واي فاي مجانية
اتصل بمكان الإقامة للاستعلام عن مدى التوفر.
على بعد 11.8 كم من ‪Espinas Palace Hotel‬
خدمة واي فاي مجانية
مطعم
اتصل بمكان الإقامة للاستعلام عن مدى التوفر.
على بعد 46.7 كم من ‪Espinas Palace Hotel‬
خدمة واي فاي مجانية
انتظار مجاني للسيارات
اتصل بمكان الإقامة للاستعلام عن مدى التوفر.
على بعد 12.4 كم من ‪Espinas Palace Hotel‬
خدمة واي فاي مجانية
طالع المزيد من الفنادق في طهران
التعليقات (2,586)
تصفية التعليقات
2,587 نتائج
تقييم المسافر
2,100
253
97
48
89
تصنيف المسافر
الموسم
اللغةكل اللغات
المزيد من اللغات
تقييم المسافر
2,100
253
97
48
89
طالع آراء المسافرين:
عوامل التصفية المحددة
تصفية
جارٍ تحديث القائمة..
19 - 24 من 2,587 تعليق
تمت كتابة التعليق في 5 فبراير 2022 عبر الأجهزة المحمولة

بسیار حرفه ای و با تجربه، تمامی مشکلات میهمان را کاملا با روی باز گوش میکنند و سریعا با توجه به اختیاراتشون برطرف میکنند، باتوجه به اقامت طولانی مدت بنده هروقت کاری با رسپشن داشته باشم حتما به ایشان مراجعه میکنم چون میدونم بهترین راهنمایی را در مورد هتل انجام خواهند داد، برخورد عالی و حرفه ای ایشان میتواند الگویی برای سایرین باشد، یکی از انتقادهای همیشگی من به هتل تعویض همیشگی پرسنل رسپشن هست، امیدوارم با حمایت های بجای بخش منابع انسانی هتل شاهد حضور همیشگی و با انگیزه تر خانم ابراهیمی باشیم

تاريخ الإقامة: فبراير 2022
نوع الرحلة: سافرت في رحلة عمل
أشكر mohammadhadia2022
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Atena Ghorbanzadeh, Marketing في ‪Espinas Palace Hotel‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 8 يونيو 2022
ترجمة Google

Dear Mohammadhadi

Thank you for giving us a 5-star review and rating us perfectly during your hotel visit.
Your points are very important, and we will immediately look into these and rectify as necessary to continue striving to improve our service and standards to provide an exceptional experience.
Your compliments of Ms Hadis Ebrahimi will be shared and she will certainly be recognized for making you feel like the most important guest.
We truly value your patronage and look forward to serving you again in the future .

Sincerely
Atena Ghorbanzadeh
Deputy Director of Sales& marketing
Espinas Hotel Group





الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 23 يناير 2022

امروز ۳ بهمن اومدیم هتل اسپیناس پالاس رستوران اسکای لانژ آقای سعید محمدی پذیرایی کردن و واقعا عالی بودن و ممنونیم از خدمات و پذیراییشون و این باعث شد بازم بخوام بیام کاش همه کارکنان مثل آقای محمدی باشن!

تاريخ الإقامة: يناير 2022
نوع الرحلة: سافرت مع الأصدقاء
أشكر haniehr2022
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Atena Ghorbanzadeh, Marketing في ‪Espinas Palace Hotel‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 4 يناير 2024
ترجمة Google

Dear Valued Guest,
Thank you for giving us a 5-star review and rating us perfectly during your hotel visit. We genuinely appreciate your time in sharing with us your honest feedback.
Look forward to welcoming you back again soon. Until then, we wish you good health!
Sincerely
Atena Ghorbanzadeh
Deputy Director of Sales& marketing
Espinas Hotel Group

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 7 يناير 2022 عبر الأجهزة المحمولة

cleanliness 👉🏼 0
Terrible
Bad
بهترین اتاق هتل به نام پریزیدنت برای اقامت من بود به مبلغ ۳۰۰دلار برای هرشب
۳۰دلار هم ارزش نداشت افتضاح کثیف بود من ۴بار Slipper گرفتم زمین پر از مو بود واقعا متعجب شدم از این هم‌کثیفی‌اصلا اصلا در حد یک هتل ۲ ستاره از نظر نظافت نبود.

تاريخ الإقامة: يناير 2022
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر 532ariank
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Espinas Palace Management, Owner في ‪Espinas Palace Hotel‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 9 يناير 2022
ترجمة Google

Dear Valued Guest,

Greetings from Espinas Palace Hotel.


Thank you for taking the time in sharing your recent experience. We truly value the opinions of our guests and we are sorry that we did not meet your expectations. Our sincere apologies for the poor handling of your concern.

If you, however, would have time to share with us more details of your stay via email to norman.eleazar@espinashotels.com, this would assist in us making the necessary improvements.

I have spoken with our team members concerned on this matter and let me assure you that we take this matter seriously and will take appropriate action. We immediately launched an investigation to identify the cause and to prevent this from happening again. We will focus on training our team to make improvements in our service quality. Your feedback is very important to us and we have shared it with respective department heads to prevent a recurrence.

Thank you again for staying with us and if I can be of any further assistance, please do not hesitate to contact me personally.

Sincerely,
Norman Eleazar
Corporate Director - Sales and Marketing
Espinas Hotel Group

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 5 يناير 2022

سپاس فراوان از آقایان حسین شیخی، سعید محمدی بابت برخورد بسیار
صمیمانه و محبت آمیز این دو بزرگوار و سرویس بسیار عالی که توسط این دو بزرگوار ارائه شد صمیمانه از مدیریت محترم بابت حسن انتخابشان سپاسگزارم...

تاريخ الإقامة: يناير 2022
نوع الرحلة: سافرت بمفردي
أشكر mahdiz2022
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Espinas Palace Management, Owner في ‪Espinas Palace Hotel‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 9 يناير 2022
ترجمة Google

Dear Valued Guest

Thank you for giving us a 5-star review and rating us perfectly during your hotel visit. We genuinely appreciate your time in sharing with us your honest feedback.

Look forward to welcoming you back again soon. Until then, we wish you good health!

Sincerely,
Norman Eleazar
Corporate Director - Sales and Marketing

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 21 أغسطس 2021

ب همراه چند نفر از همکاران برای صرف شام ب رستوران لاتون رفتیم دفعه
ی اولی بود که ر این رستوران میرفتم همه چی عالی بود پرسنل با خوشرویی تمام از ما پذیرایی کردند و حتما باز هم ب اینجا خواهم آمد ،با .تشکر فراوان از خانم صمدایی و مدیریت عالی خانم حق نژادی

تاريخ الإقامة: أغسطس 2021
نوع الرحلة: سافرت في رحلة عمل
أشكر 261setayeshm
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Espinas Palace Management, Owner في ‪Espinas Palace Hotel‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 4 سبتمبر 2021
ترجمة Google

Dear Valued Guest,

We are grateful for giving us a 5-star review and we appreciate your time in sharing your honest feedback. Your wonderful comment has been shared with all team members

We look forward to welcoming you back soon. Until then, we wish you good health!

Sincerely,
Norman Eleazar
Corporate Director - Sales and Marketing
Espinas Hotel Group

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
عرض المزيد من التعليقات