در عید نوروز به همراه همسرم در تور سه و نیم روزه پارک ملی گلستان شرکت کردم و خاطره فراموش نشدنی... طالع المزيد
برای دوستم ویزای ایران گرفتند و شرایط سفرش به ایران رو تسهیل کردند. علاوه براینکه سفر خوبی رو هم... طالع المزيد
میخوام تجربه ی سفر خودم رو با ایرانا تور بگم.من با ایراناتور به استان لرستان ،سرزمین زیبای ابشارها سفر کردم.و تونستم دریاچه ی هزار رنگ گهر رو ببینم که بسیار زیبا و به یاد ماندنی بود.توصیه میکنم حتما لرستان رو ببینید.و اینکه ایراناتور،تور قابل اعتماد و بچه های جوون و پر انرژی داره.
سالهاست هر چند ماه یکبار از خدمات تور این گروه تورگردانی عالی استفاده میکنم. هربار بهتر از قبل کار میکنند. حسن رفتار و قیمت مناسب و توجه ویژه به مسائل فرهنگی و زیست محیطی از ویژگیهای بسیار خوب این گروه است که آن را از بیشمار شرکت و گروه تورگردانی متمایز میکند. جنگلها، درها، دریاچهها و آبشارهای متعددی را با این گروه به تماشا نشستهام . همسفری با این دوستان را به دیگران هم توصیه میکنم.
من در ماه گذشته از برنامههای سفر این گروه استفاده کردم و در چند روز سفر تجربهی خیلی خوبی را با آن روبرو شدم. رفتار و برخورد بسیار عالی، زمانبندی و برنامهریزی دقیق و همین طور کیفیت خدمات عالی و از طرفی قیمت مناسب از ویژگیهای کاری این گروه کاری بود. پیشنهاد میکنم از برای سفر و همینطور خدمات اقامت و اسکان و ترانسفر این گروه در اولویتتان باشد. ایران و دیدنیهایش بسیار است و سفر کردستان من با این گروه تجربهای متفاوت بود. کمتر مجموعه تورگردانی را اینطور دیده بودم در حالی که با گروههای و شرکتهای مختلفی سفر کردم این تجربه سفر چیز دیگری بود
سلام میخوام چند جمله ای از تور تهران گردی که رفتم براتون بنویسم همیشه دوست دارم و داشتم که تو محله های قدیمی تهران قدم بزنم مخصوصا محله سنگلج که با اون حال و هوای اصیل خودش هنوز رنگ و بوی آرامش و میده و هنوز سعی شده بافت سنتی خودشو از دست نده میتونم بگم که شهر تهران فارغ از دود و آلودگی های صوتیش دارای زیبایی های نهفته ای که اگه میخواهید این زیبایی رو ببنید حتما با تور های تهران گردی همراه باشید مخصوصا تور ایراناتور ، برای من به شخصه تجربه عالی بود وقتی از گذرهای قدیمی تهران مثل گذر قلی یا گذر مستوفی عبور میکردم با خانه های قدیمی افرادی که تو ذهنم دوستشون داشتم و از نزدیک میدیدم مثل خونه پدری جلال آل احمد و خونه پدری دکتر حسابی و یا تماشاخانه سنگلج که علاوه بر ارزش تاریخی که داره محل اجرای نمایش های با کیفیت و حتی تجربه شیرین بازدید از کلیسای زیبای گئورک مقدس که برای من که همیشه دوست داشتم کلیسا رو از نزدیک ببینم و عکس های یادگاری داشته باشم بسیار عالی بود در کل با پیادهروی تو کوچه های سنگلج میتونیم بفهمیم تو طول تاریخ چه بر تهران ما گذشته
Dear Zahra
Thank you so much to share your experience with us and future travelers. We are glad that Irana Tour could make your trip memorable.
Tehran has lots of thing to see and you can join our tours to see them.
Warmest Regards
CEO
من بالاخره توانستم محله سنگلج یکی از قدیمی ترین مناطق تهران را ببینم و بیشتر بشناسم.تجربه برنامه های تهران گردی با ایرانا تور را داشتم و این دفعه هم مثل همیشه همه چیز عالی بود.دومین کلیسای قدیمی ارامنه را در تهران دیدیم،از یک امامزاده دیدن کردیم،منزل پدری جلال آل احمد و منزل کودکی دکتر حسابی را دیدیم و با کلی اطلاعات از تاریخ این قسمت از تهران که از طرف راهنمایمان به ما گفته می شد مواجه شدیم که برای من یکی خیلی لذن بخش بود.دوستان را به برنامه های تهران گردی دعوت می کنم.
Dear Shayan
Best Regards
Masoud
دقیقا مثل تبلیغشون که « دوستانهتر سفر کنیم» بود. نمیدونم آیا گزینشی در انتخاب مسافرا دارن یا نه، ولی دفعه چندمه با ژیوار میرم تور و مسافرا همراه و تا حدودی هماهنگ هستند. خیلی زیاد خوش میگذره مخصوصا به خاطر لیدرهای صمیمی و باحال و پذیرایی باکیفیت و اقامت در مکانهای با امکانات و آشنایی با مکانهای خاص که آدم تنهایی خودش نخواهد رفت. من با وجودی که بدقلق هستم واقعا بهم خوش گذشت.
تاجیکستان و الیمستان و غار رود افشان و کردستان هم قبلا رفته بودم که همینقدر خوب بودن.
تورهای تهرانگردی تاریخی هم برای من که اطلاعات تاریخیم خیلی کمه باحال بود. مثلا رفتیم خونه آیدا زن شاملو.
یا یکی از شاهدان کودتای ۲۸ مرداد در تور مصدق همراهمان بود.
Dear Jamile
Thank you for taking the time to share your precious feedback with us and other travelers. We had such great times together during these years.
We always remember our memorizes.
Hope to see you again and soon.
Best
CEO