در عید نوروز به همراه همسرم در تور سه و نیم روزه پارک ملی گلستان شرکت کردم و خاطره فراموش نشدنی... طالع المزيد
برای دوستم ویزای ایران گرفتند و شرایط سفرش به ایران رو تسهیل کردند. علاوه براینکه سفر خوبی رو هم... طالع المزيد
در برنامه هفته گذشته ما از خیابان ولیعصر بازدید کردیم. بلندترین خیابان خاورمیانه با طول هجده کیلومتر و تاریخچه این خیابان و بناهای معروف آن را دیدیم. خانه موزه مقدم و خانه مینایی بعنوان موزه خیابان ولیعصر که اخیرا بازگشایی شده است. همچنین از خانه انیس الدوله همسر ناصرالدین شاه بازدید کردیم. ممنونم از ایراناتور و راهنمای این برنامه که اطلاعات مفیدی در اختیار ما گذاشتند.
Dear Mohtaram
This is our honor that we can made a good memory in your mind. Tehran has lots of things to see.
Hope to see you again to see other Tehran attractions.
Best Regards
CEO
هفته گشته برای بازدید از کاخ گلستان حاضر شدیم و برنامه بسیار خوبی را تجربه کردیم . راهنمای برنامه اطلاعات تاریخی بسیار خوبی از کاخ گلستان داشت و همه مکانها را با دقت و توضیحات کامل برای ما تشریح کرد. من برای اولین بار بود که متوجه میشدم این کاخ در یونسکو ثبت شده و تنها بنای تاریخی شهر تهران در میراث جهانی یونسکو است. از ایرانا تور برای این تجربه بسیار خوب ممنونم.
Dear Mansoure
We are happy and grateful to read your kind words and hope to see you again in Tehran tours.
Best
CEO
ممنون از شما بابت سفری بسیار عالی که برای ما ساختید خدمات بسیار لاکچری اعم از بلیط و رزرو و ترانسفر هتل باز هم بسیار بسیار ممنونم
Dear Maziar
Thanks for your nice and kind review. We are so happy that you had a nice experience with Irana Tour.
Regards
CEO
سلام میخواستم از خدمات خوب و پرفکتتون بابت سفر ترکیه تشکر کنم. از تهیه بلیط گرفته تا هتل بسیار عالی و تور های تفریحی استامبول و ترانسفر بین هتل و فرودگاه و مکان های تفریحی و در ایران از فرودگاه تا تهران. امیدوارم در سفر های بعدی هم در خدمتتون باشم.
Dear Samira
We are so glad that your had such a good experience of Irana Tour.
Hope to see you again and soon
Best
CEO
هفته گذشته در تور مجموعه میراث جهانی کاخ گلستان شرکت کردم لیدر برنامه اقای عطری بسیار مسلط و مهربان بودند در پایان برنامه دیزی بسیار خوشمزه ای در رستوران سنتی خوردیم
Dear Mohammad
Thanks for your review. We have different Tehran tours which you can join them.
Hope to see you soon
CEO
سفر به گلدشت بروجرد در کنار عزیزان و همسفران و تورلیدر صبور و جوان.
طبیعت بی نقص بروجرد ومنتهی شدن جاده گلدشت به رودخانه فوق العاده زیبا و خوش آب و هواو همچنین بازدید از تپه چغا که به بام بروجرد معروف است تماشا کردن شهر را از بلندای این تفرجگاه سفر یک روزه را جذابتر و گیراتر جلوه داد