هتل وزرا محیط بسیار عالی و دلپذیر غذای عالی و تازه برخورد لابی من عالی و پارکینگ عالی با فضای مناسب و خوش آمد گویی عالی مخصوصا برخورد سرکار خانم عسگری بسیار حرفه ای و در لول بین المللی و بصورت خلاصه حتما باید یکبار که شده امتحان کنیدالمزيد
عرض عدد أقلDear valued Guest,
Greetings from Vozara Hotel Apartment
• We are grateful for sharing your pleasant experience in our vozara cafe restaurant.
• It is our pleasure to be at service to you and we look forward to welcoming you back soon.
Sincerely
assistant manager
از هر نظر عالی بود، ما اقامت ۱ روزه داشتیم که واقعا یه هتل ۵ ستاره عالی میشه گفت، من قبل از اینجا تو هتل اسپیناس پالاس هم اقامت داشتم که اگه واقعا بخام مقایسه کنم وزرا خیلی در دسترس تر و دنج تر از اونجا بود، کادر خوش برخورد ، فضای خیلی مرتب و تمیز و همچنین صبحانه عالی که باز هم جا داره که بهتر از این هم بشه صبحانه اش ، فقط واسه ما که فقط غذای ایرانی دوست داریم یه کم مشکل بود که اصلا غذای ایرانی تو رستورانش نبود که اونم جا داره که یه تجدید نظری بشه واسه خاطر مهمانان ایرانی. خلاصه وزرا یه پیشنهاد عالی هست به نظر من
سلام و عرض احترام
ممنون ازینکه هتل ما رو انتخاب کردید. امیدواریم اقامت خوشی رو تجربه کرده باشید. در رابطه با غذای ایرانی هم حتما سعیمون رو می کنیم که این نقص رو برطرف کنیم. سپاس از توجهنتون. به امید دیدار مجدد.