مفتوح اليوم: 9:00 ص - 5:00 م
أبرز التعليقات
عالی

‪در این سفر ما اول از آژانسهای شناخته شده ای که با بعضی از اونها کار کرده بودیم برای سفر مالدیو...‬ طالع المزيد

تمت كتابة التعليق في 3 أبريل 2021
pedramf2021
‪,‬
إيران
چابهار واقعا منطقه بکر و دیدنی بود

‪چابهار شهر بکر و دوردست با امکامات کم ولی دیدنی عای زیاد خارج شهر است که درسته که سفر گرونی بود ولی...‬ طالع المزيد

تمت كتابة التعليق في 2 مارس 2021

تصفية
جارٍ تحديث القائمة..
1 - 6 من 22 تعليق
تمت كتابة التعليق في 3 أبريل 2021

در این سفر ما اول از آژانسهای شناخته شده ای که با بعضی از اونها کار کرده بودیم برای سفر مالدیو اقدام کردیم ، در جستجوی های بیشتر با این آژانس و آقای نصیحتی آشنا شدیم ، باید بگم از لحاظ هزینه نسبت به بقیه واقعا قیمتشون برای تور مد نظر ما بسیار منصفانه تر بود ، خصوصا اینکه با پرواز قطری و در هفته اول فروردین برای ما بلیط گرفتند ، آژانسهای دیگه قیمت بلیط در هفته اول فروردین رو‌گرونتر اعلام می‌کردند در صورتیکه کمترین قیمت رو برای ۴ فروردین برای ما گرفتند و برای هتل هم مارو از آفری که هتل در نظر گرفته بود مطلع کردند ، تا به حال ندیده بود اژانسی اینقدر صادقانه با مسافر خودش برخورد کنه، و مهمتر از همه دلسوزی ،دقت نظر و پیگیری شخص آقای نصیحتی برای ما بسیار ارزشمند بود ،
در ضمن اطلاعات کامل ایشون در خصوص این تور و کشور و اشاره به جزییات برای ما بسیار ارزشمند بود

تاريخ التجربة: مارس 2021
أشكر pedramf2021
تمت كتابة التعليق في 2 مارس 2021 عبر الأجهزة المحمولة

چابهار شهر بکر و دوردست با امکامات کم ولی دیدنی عای زیاد خارج شهر است که درسته که سفر گرونی بود ولی میارزه دیدن این همه زیبایی

تاريخ التجربة: مارس 2021
أشكر mohammadrezat710
تمت كتابة التعليق في 12 يناير 2019 عبر الأجهزة المحمولة

یعنی هر چی فکر کردم آدم از یه آژانس مسافرتی بجز خوش اخلاقی و تعهد چی میخواد دیدم باز چیزای دیگه هم میخواد
استاندارد بالا و نظم و مدیریت که بعله .. ولی باز حضور سیامک خان رو هم میخواد
سالم باشید خندون باشید

أشكر Mani A
استجاب shivartravelagency, General Manager في ‪Shivar Siavoshan Tour & Travel Agency‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 16 يناير 2019

مرسی از شما برای این همه لطف و محبت. ایشالا بتونیم همیشه در خدمت شما باشیم ، آقای نصیحتی سلام ویژه میرسونند.

تمت كتابة التعليق في 10 يناير 2019 عبر الأجهزة المحمولة

سال گذشته به اتفاق خانواده تور سیشل رفتیم. همه چیز بسیار عالی هماهنگ شده بود. مشاوره ای که دوستان می دهند کاملا قابل اعتماد هست.

أشكر 68saeedn
استجاب shivartravelagency, General Manager في ‪Shivar Siavoshan Tour & Travel Agency‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 12 يناير 2019

رضایت شما برای تیم شیوار سیاوشان بیشترین اهمیت رو داره، خوشحالیم که مارو انتخاب کردید و امیدواریم تو سفرهای آینده هم همراهتون باشیم.

تمت كتابة التعليق في 8 يناير 2019 عبر الأجهزة المحمولة

ما دو نفرى رفتيم به شمال ايران و خيلى به ما خوش گذشت.
و اميدوارم باز هم موفق بشيم تا با تور به شمال ايران سفر كنيم.👍🏻

أشكر Majid4567