لقد لاحظنا أنك تستخدم مستعرضًا غير معتمد. لذا، قد لا يتم عرض موقع ويب Tripadvisor بشكل صحيح.نحن ندعم المستعرضات التالية:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
اتصل بمكان الإقامة للاستعلام عن مدى التوفر.
تتوفر فنادق مماثلة.
طالع الكل
التعليقات (1,388)
تصفية التعليقات
1,390 نتائج
تقييم المسافر
929
346
78
20
17
تصنيف المسافر
الموسم
اللغةكل اللغات
المزيد من اللغات
تقييم المسافر
929
346
78
20
17
طالع آراء المسافرين:
عوامل التصفية المحددة
تصفية
جارٍ تحديث القائمة..
117 - 122 من 1,390 تعليق
تمت كتابة التعليق في 23 يوليو 2018

برخورد پرنسل بسیار خوب بود . این هتل از امکانات خوبی بهره مند است و از نظر کیفیت مواد غذایی عالی بود . رستوران مدیترانه عالی بود . محیطی گرم و دوستانه داشت و دسترسی به جاهای مختلف بسیار راحت و آسان بود . اقامت در این هتل را به دیگران حتما توصیه می کنم.

تاريخ الإقامة: يونيو 2018
  • نوع الرحلة: سافرت في رحلة عمل
    • الموقع
    • النظافة
    • الخدمة
أشكر trade406
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب EspinasHotel, General Manager في ‪Espinas International Hotel, At The Boulevard‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 25 يوليو 2018
ترجمة Google

Dear Guest,

We appreciate you taking the time to make us aware of your delightful experince during your stay with us.We are very proud that you mentioned the friendliness of our staff.I am also glad to read that you found our local pubs and restaurants to your liking as well.
Thank you for recommending us on Trip Advisor and we look forward to welcome you back in near future.

Warm Regards
H.Shadman

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 22 يوليو 2018 عبر الأجهزة المحمولة

اين هتل يكي از مدرترين هتل ها در تهران است و امكانات بسيار خوبي بر خوردار است از نظر كيفيت مواد غذايي بسيار عالي است وبرخورد پرسنل نيز بسيار گرم و دوستانه مي باشد در سفرهاي بعدي حتما اين هتل را براي اقامت انتخاب خواهم كرد

تاريخ الإقامة: يوليو 2018
نوع الرحلة: سافرت في رحلة عمل
أشكر trade242
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب EspinasHotel, General Manager في ‪Espinas International Hotel, At The Boulevard‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 24 يوليو 2018
ترجمة Google


Dear Guest,

We deeply thank you for posting your positive review on Trip Avisor following your recent stay with us at Espinas Persian Gulf Hotel.
We are thrilled that services provided by our Hotel were satisfactory and your positive comment will motivate us to keep working to seek service excellent for our precious guests.
It was a great pleasure to have you here with us, and we look forward to welcome you again.

Best Regards
H.Shadman

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 19 يوليو 2018 عبر الأجهزة المحمولة

من با همسرم امدم هتل اسپیناس کلی خاطره خوب دارم
توی اتاقمون گل گذاشته بودن خیلی دوست داشتم این کار و
اتاق خیلی تمیز بود
این هتل به اصول محیط زیستی اشنایی داشتن برام جالب بود
داخل رستوران هم تمیز بود
صبحانه خیلی خوب بود
دوست دارم بازم برم هتل اسپیناس

تاريخ الإقامة: يوليو 2018
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر zahrayari1208
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب EspinasHotel, General Manager في ‪Espinas International Hotel, At The Boulevard‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 24 يوليو 2018
ترجمة Google

Dear Guest,

We believe words like yours are the most powerful motivation for our staff in keeping trying to refine and to enrich the vacation of our guests.Thank you for being our guest.
We sincerely hope to have the chance to welcome you again at Espinas Persian Gulf Hotel in future and to exceed your expectation and provide you an excellent service of 5 Star hotel.

Best Regards
H.Shadman

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 17 يوليو 2018 عبر الأجهزة المحمولة

هتل خيلي خوبي بود، از هر لحاظ خيلي خوب بود، برخورد كاركنان در قسمت هاي مختلف هم خوب بود، چه رستوران و چه كاركنان نظافت... من باتوجه به نوع كارم دائم در حال سفر هستم و هر وقت به تهران ميام فقط توي اين هتل هستم و به همه همكارام هم پيشنهاد ميكنم.

تاريخ الإقامة: يوليو 2018
نوع الرحلة: سافرت في رحلة عمل
أشكر r62balou
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب EspinasHotel, General Manager في ‪Espinas International Hotel, At The Boulevard‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 18 يوليو 2018
ترجمة Google

Dear Guest,
We cannot thank you enough for your kind words about our hotel.

In particular, Espinas Persian Gulf staff is thankful and flattered by your positive review and we are glad to know that the service that we offer is an added value to our hotel, appreciated for its location and facilities.

We are looking forward to welcoming you back to Tehran!

Best regards,
H.Shadman

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 17 يوليو 2018 عبر الأجهزة المحمولة

هتل خوبي بود و رستورانهاي خوبي داشت و موسيقي زنده خوبي داشت و مجموعه ورزشي خوبي داشت
پاسخگويي پرسنل بسيار خوب بود
من بار درم بود اومدم و به ديگران هم پيشنهاد ميكنم از اين هتل استفاده كنن و يه تايم خوبي رو داشته باشن

تاريخ الإقامة: يوليو 2018
نوع الرحلة: سافرت كأزواج
أشكر vhoseinii
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب EspinasHotel, General Manager في ‪Espinas International Hotel, At The Boulevard‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 18 يوليو 2018
ترجمة Google

Dear Guest,
Thank you very much for staying with us and taking your time to leave a review about your recent stay with us. It is always nice to receive a positive review on our hotel and this will be shared with our team. We really hope it was a memorable stay for you and we are looking forward to welcoming you in the near future .

Kind Regards,
H.Shadman

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
عرض المزيد من التعليقات