پارسال مهمان هتل طوبی بودیم، پرسنل خیلی خوب و مهربان دارند و کار مهمان سریع انجام میدن بسیار هتل تمیز و شیک دسترسی خوب، پرسنل با ادب ،مخصوصا آقای حاج مهدی و پذیرش گر خوب خانم کارگر یک اقامت خوب و دلنشین برای ما رقم زدن با سپاسالمزيد
عرض عدد أقلمهمان گرامي،
ميزبانی شما باعث افتخار ماست، خوشحالیم از اینکه اقامت در بوتیک هتل طوبی برای شما رضایت بخش بوده است.
ساسان مطهری اصل
سلام طي سه روز كه اقامت داشتيم بابت پذيرايي ممنون و از اينكه دوستان جديدي پيدا كرديم خوشحاليم از خانم زينلي نهايت تشكر را داريم با توجه به اينكه عراقي بوديم از رفتار مهمان دوستانشان قابل تحسين بود . فقط خواهشن منو شام را عوض كنيد صبحانه عالي بود خيلي راضي بوديم از همه عزيزان متشكريم بابت همه خدمات
مهمان گرامي،
ممنون از پیشنهاد سازنده شما، حتما در منو شام بازنگری خواهد شد.
ساسان مطهری اصل
با سلام و تشكر فراوان از پذيرايي گرم شما 🙏
روز خيلي خوبي داشتيم و همه چيز عالي بود هم غذا و هم سرويس دهي و هم برخورد پرسنل بام هتل بسيار دنج و خوش منظره بود و جشن تولد خوبي برگزار شد پيشنهاد ميكنم حتماً يه بار تجربه كنيد 🌸🌸
مهمان گرامي،
زادروزتون هزاران بار خجسته