پرسنل خوش رفتار و با نزاکت خوش فرم و با ادب حمام شیشه ای تمیز سرویس بهداشتی تمیزو گل طبیعی در گلدان قرار دادن که جلوه خاصی میدهد کافی شاپش قیمت مناسب همانند مابقی کافی شاپ ها و رستوران کیفیت غذای خوبی دارد تمیز هتل من در یک اتاق دو تخته اقامت داشتم و هر بار تهران امدم و این هتل ترجیح دادم
تاريخ الإقامة: مارس 2024
نوع الرحلة: سافر مع العائلة
هل تواجه مشكلة مع هذا التعليق؟
استجاب khatereh kamali, Marketing في Rexan Hotel, لهذا التعليق
تم الرد 9 مارس 2024
میهمان گرامی
دریافت بازخورد مثبت همیشه لذت بخش است
از اینکه احساسات خود را به اشتراک می گذارید سپاسگزاریم و خوشحال خواهیم شد که در آینده میزبان شما باشیم.
با احترام
خاطره کمالی مدیریت بازاریابی و فروش
الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
سلام بنده آهنگران تاریخ ۱۷اسفند از طرزبرخورد نیک و خدمات رسانی و احترام مسافر پرسنل کمال تشکر دارم بخصوص خانم شقایق زنگویی اقای فلاح خانم وارسته اقای ابراهیمی
ازاقای محسنی مدیریت محترم بسیار بسیار تشکرمیکنم
بنده اقامت دوم در این هتل راتجربه نمودم
تاريخ الإقامة: مارس 2024
استفسر من mahmoud a عن Rexan Hotel
أشكر mahmoud a
استجاب khatereh kamali, Marketing في Rexan Hotel, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 9 مارس 2024
جناب آقای آهنگران عزیز
مفتخریم که میزبان شما دوست گرامی بودیم از اینکه از خدمات هتل و رفتار پرسنل رضایت کامل را داشتید بسیار خرسندیم امیدواریم درآینده نزدیک هم پذیرای شما باشیم
به امید دیدار
با احترام
خاطره کمالی مدیریت بازاریابی و فروش
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
باسلام و ادب و احترام از لحظه ورود کلیه پرسنل برخورد شایسته ای داشتند. به به ویژه سرکار خانم بستانچی بسیار با شخصیت و عالی راهنمایی برخورد نمودند واقعا عالی بودند ضمنا از رستوران (فست فود) استفاده کردیم کیفیت غذا و پذیرایی در خور و مناسبی داشتند.
تاريخ الإقامة: يناير 2024
استفسر من افشین ج عن Rexan Hotel
أشكر افشین ج
استجاب khatereh kamali, Marketing في Rexan Hotel, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 23 يناير 2024
مهمان عزیز از اینکه هتل رکسان را برای اقامت انتخاب کردین و از اینکه به ما امتیاز 5 دادید بسیار سپاسکزاریم. همچنین از اینکه از عملکرد پرسنل و و از کیفیت غذاها راضی بودین هم خرسندیم. امیدواریم که بتوانیم درآینده پذیرای شما در هتل باشیم.
روزتون خوش خاطره کمالی مدیر بازاریابی و فروش
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
Acceptance was done very quickly by ali .sebt and mr salimi اتاق ها بزرگو تمیز بودند از اینکه می توان ساعتی رزرو کرد خیلی خوبه ا امکانات هم عالی خیلی راحت میشه تایمیکه در فرودگاه اضافی داریم در این هتل استراحت کرد
تاريخ الإقامة: يناير 2024
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
استفسر من mahsa r عن Rexan Hotel
أشكر mahsa r
استجاب khatereh kamali, Marketing في Rexan Hotel, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 2 يناير 2024
مهمان عزیز، از اینکه هتل رکسان را برای اقامت انتخاب کردید بسیار سپاسکزاریم و همچنین از اینکه از عملکرد پرسنل و اتاق ها راضی بودین هم خرسندیم. امیدواریم که بتوانیم در آینده مجددا پذیرای شما در .هتل های فرودگاهی باشیم با تشکر، خاطره کمالی مدیر بازاریابی و فروش
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
سریعا کار را انجام دادند و به اتاق هدایت کردند پاسخ گویی هم عالی بود ما دیر وقت اومدیم و سریع کار هایمان را کردند اتاق بسیار تمیز بود تمامه نکات مثبت در این هتل وجود دارد حمام بسیار عالی بود خسته نباشین
تاريخ الإقامة: ديسمبر 2023
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
استفسر من atta a عن Rexan Hotel
أشكر atta a
استجاب khatereh kamali, Marketing في Rexan Hotel, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 20 ديسمبر 2023
مهمان عزیز، از اینکه هتل رکسان را برای اقامت انتخاب کردین بسیار سپاسکزاریم و همچنین از اینکه از عملکرد پرسنل و اتاق ها راضی بودین هم خرسندیم. امیدواریم که بتوانیم در آینده مجددا پذیرای شما در هتل شما باشیم
با تشکر خاطره کمالی مدیر بازاریابی و فروش
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
عالی بود همه چیز و هتل بسیار تمیز و خوبی بود مخصوصا برخورد پرنسل خیلی با شخصیت و مودبانه بود حتمن اگر پرواز داشتید فرودگاه امام اینجارو پیشنهاد میکنم بهتون برای اقامت عالیه و همه چیز هتل داشت مثل استخرو صبحانه عالی و خفن
تاريخ الإقامة: نوفمبر 2023
استفسر من Komeil T عن Rexan Hotel
أشكر Komeil T
استجاب khatereh kamali, Marketing في Rexan Hotel, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 29 نوفمبر 2023
مهمان عزیز باسلام از اینکه هتل مارا انتخاب نموده اید و امتیاز کامل را به ما دادید از شما ممنونیم . خوشحالیم که از رفتار پرسنل ما مخصوصا در بخض پذیرش راضی بودید. از اینکه هتل رکسان رو به دیگران پیشنهاد میدهید سپاسگذاریم. امیدواریم که بتوانیم در آینده نیز میزبان شما باشیم. با سپاس فراوان خاطره کمالی مدیر بازاریابی و فروش