ممنونم از خانم غلامی بابت پذیرایی خوبشون و معرفی
غذای فیله استیک که خیلی خوشمزه بود. ازشون ممنونم که از مهمان بنده به خوبی پذیرایی کردند
ممنونم از خانم غلامی بابت پذیرایی خوبشون و معرفی
Dear Valued Guest,
Thank you for sharing your valuable feedback and we look forward to hosting you back again.
1 - 5 من 204 تعليق
از تمام مدیران تشکر میکنم بابت زحماتشون
سلام بنده از کافی شاپ یه قهوه سفارش دادیم
این قهوه ما خیلی بی نظیر بود
تحقیق کردم که کدام پرسنل درست کرده
فهمیدم که به اسم خانم موسوی هستش از مدیریت محترم خیلی سپاسگزارم که همچین پرسنلی دارند
Espinas Hotel Group
رستوران هتل و غذاهاي آن بسيار عالي بودن. غداها از كيفيت بسيار خوبي برخوردار بودند. از لحاظ تميزي و بهداشت عالي بود.
از پرسنل هتل و رستوران بسيار راضي بودم. دركل از تمامي خدمات خوب اين هتل تشكرميكنم. پروين كباري
Espinas Hotel Group
سپاسگذارم از زحمات پرسنل خوشرفتار پذیرش و پرسنل زحمت کش و مهربان خانه دادی و پرسنل صبور و مهمان نواز رستوران ، هتل اسپیناس که لحظات خوشی را برای مهمانان فراهم میکنند .