بجد احنا اتصدمنا من المعامله والاكل اتاخر علينا اكتر جدا واكل الناس اللي وصلوا بعد وصلنا المطعم بربع ساعه اتقدم قبلنا والويتر مكنش سال فينا
الطعام رائع جدا والمكان راقي ونظيف جدا وفريق العمل متميزين ومضيافين ومدير المطعم ذوق ورائع انصح بالمطعم بشده واكيد حكرر الزياره
بسم الله الرحمن الرحيم انص اي واحد يكون موجود في مصر لازم يروح المطعم هذا تايلندي جداًجداً لذيذ والله من افضل اكل اكلته في حياتي شي جداً راقي وسئلو عن واحد اسمه محمود راح يظبطكم 😉👍😘❤️
الاكل جدا جميل والخدمه ممتازه والمكان جميل جدااا والصوصات رااااائعه وكل حاجه متوفره طبعا اكتر حاجه الخدمه ممتااااااازه
قربها الشديد للقاهره ومناخها الدافئ جعله مصدر جزب للسياحة الداخليه وأنا واسرتى مت أشد المعجبين بهذا المكان