لقد لاحظنا أنك تستخدم مستعرضًا غير معتمد. لذا، قد لا يتم عرض موقع ويب Tripadvisor بشكل صحيح.نحن ندعم المستعرضات التالية:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
اتصل بمكان الإقامة للاستعلام عن مدى التوفر.
تتوفر فنادق مماثلة.
طالع الكل
سيادة المستشار احمد

مطعم ليك فيوا

5.0 من 5 دوائرتمت كتابة تعليق 5 مارس 2021
مكان هادي و كويس جدا طلبت اكل و جالي في معاده و جالي سوخن و المعامله كويسه جدا و المكان علي البسين منظر جميل جدا شكرا محمد ممدوح تامر حسن أحمد مبروك و كل الناس من ارقي فنادق في القاهره و أفضل اطلاله للغرف شكرا دوسيت
تاريخ الإقامة: مارس 2021
نوع الرحلة: سافر مع العائلة
هل تواجه مشكلة مع هذا التعليق؟
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Rady Rady, General Manager في فندق دوسيت تاني ليك فيو القاهرة, لهذا التعليق
تم الرد 8 مارس 2021
Dear Esteemed Guest,

It is a pleasure knowing that our gracious hospitality and talented staff members have ,et your expectations. We will make sure to pass along your motivating feedback to our colleagues; to ensure we always exceed guests' expectations.

Looking forward to welcoming you back at Dusit Thani Lakeview Cairo.

Graciously yours,
Rady Rady
General Manager
يعبر هذا الرد عن الرأي الشخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC.
الفنادق القريبة
‪د.إ.‏ ‎551‬
احجز الآن من خلال Marriott Bonvoy
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Priceline
على بعد 11.3 كم من فندق دوسيت تاني ليك فيو القاهرة
خدمة واي فاي مجانية
حمام سباحة
‪د.إ.‏ ‎318‬
يمكن استرداد المبلغ المدفوع كاملاً
  • Priceline
    ‪د.إ.‏ ‎405‬
  • Agoda.com
    ‪د.إ.‏ ‎268‬
  • Expedia.com
    ‪د.إ.‏ ‎329‬
على بعد 13.7 كم من فندق دوسيت تاني ليك فيو القاهرة
انتظار مجاني للسيارات
مطعم
‪د.إ.‏ ‎782‬
يمكن استرداد المبلغ المدفوع كاملاً
لا يلزم الدفع المسبق
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Algotels
على بعد 22.5 كم من فندق دوسيت تاني ليك فيو القاهرة
خدمة واي فاي مجانية
حمام سباحة
احصل على مكافآت مع One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    ‪د.إ.‏ ‎268‬
  • Priceline
على بعد 15.9 كم من فندق دوسيت تاني ليك فيو القاهرة
مطعم
خدمة الغرف
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    ‪د.إ.‏ ‎461‬
  • Priceline
على بعد 21.3 كم من فندق دوسيت تاني ليك فيو القاهرة
خدمة واي فاي مجانية
حمام سباحة
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    ‪د.إ.‏ ‎703‬
  • Priceline
على بعد 21.7 كم من فندق دوسيت تاني ليك فيو القاهرة
خدمة واي فاي مجانية
حمام سباحة
Exterior
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    ‪د.إ.‏ ‎493‬
  • Priceline
على بعد 14.5 كم من فندق دوسيت تاني ليك فيو القاهرة
خدمة واي فاي مجانية
حمام سباحة
Hotel Entry
احصل على مكافآت مع One Key
  • Booking.com
  • Expedia.com
    ‪د.إ.‏ ‎287‬
  • Algotels
على بعد 11.9 كم من فندق دوسيت تاني ليك فيو القاهرة
حمام سباحة
مطعم
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    ‪د.إ.‏ ‎419‬
  • Priceline
على بعد 11.8 كم من فندق دوسيت تاني ليك فيو القاهرة
خدمة واي فاي مجانية
حمام سباحة
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    ‪د.إ.‏ ‎202‬
  • Priceline
على بعد 21.4 كم من فندق دوسيت تاني ليك فيو القاهرة
خدمة واي فاي مجانية
طالع المزيد من الفنادق في القاهرة
التعليقات (4,671)
تصفية التعليقات
4,671 نتائج
تقييم المسافر
3,768
519
175
105
104
تصنيف المسافر
الموسم
اللغةكل اللغات
المزيد من اللغات
تقييم المسافر
3,768
519
175
105
104
طالع آراء المسافرين:
عوامل التصفية المحددة
تصفية
جارٍ تحديث القائمة..
210 - 215 من 4,671 تعليق
تمت كتابة التعليق في 5 مارس 2021

o.cafeمكان جميل و منظر تحفه و راقي جدا و موظف جميل و بقا صاحب ليا في هذا المكان ميرسي جدا علي المعامله الجميله ميرسي محمد ممدوح و شكرا فندق دوسيت علي معامله كل الموظفين و شكرا خاص الي مدير الفندق اشكركواا

تاريخ الإقامة: مارس 2021
نوع الرحلة: سافرت بمفردي
أشكر hgggfdf
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Rady Rady, General Manager في فندق دوسيت تاني ليك فيو القاهرة, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 8 مارس 2021
ترجمة Google

Dear Esteemed Guest,

Thank you for reviewing Dusit Thani Lakeview Cairo. We are glad to know that you have enjoyed our hotel's luxurious ambiance, hospitable staff and gracious service.

Looking forward to welcoming you back soon.

Graciously yours,
Rady Rady
General Manager

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 24 يناير 2021

المطعم راقي جداا ونظيف والخدمه ممتازه يستحق الزياره
شدني تعامل الموظف كريم محترم اووي وبحب اشكر الستف كله
والاكل كان سخن ونفس الطلب بالزبط
ولاسعار جميله اوي وفي متناول الجميع
لنا زياره اخرى باذن الله .

تاريخ الإقامة: يناير 2021
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر 149ass
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Rady Rady, General Manager في فندق دوسيت تاني ليك فيو القاهرة, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 25 يناير 2021
ترجمة Google

Dear Esteemed Guest,

Thank you for taking the tome to review the O' Cafe at Dusit Thani Lakeview Cairo. We are glad our service and the restaurant's ambiance were up to your expectations.

We will be looking forward to welcoming you back soon.

Graciously yours,
Rady Rady
General Manager

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 2 مارس 2020

فندق اروع ما يكون و فريق عمل مشرف للغايه وخصوصا سامح عبد الرحيم .. جزاكم الله كل خير و شكرا جزيلا علي الاستضافه الرائعه و المظهر اللائق الذي ظهر به الفندق امام الضيوف .. شكرا مره اخري وانتظرونا مرات اخري هنا

تاريخ الإقامة: مارس 2020
نوع الرحلة: سافرت في رحلة عمل
أشكر MahmoudSamy93
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Bassem Saad, General Manager في فندق دوسيت تاني ليك فيو القاهرة, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 4 مارس 2020
ترجمة Google

Dear Mr. Mahmoud,

Greetings from Dusit Thani Lakeview Cairo

Thank you very much for taking your time in completing our Tripadvisor review.

It is through continuous feedback from guests such as yourself that enable us to constantly review the facilities and services to continuously delighting our guest.

We look forward to be at your service all the time.

Warmest regards,

Rady Rady
General Manager

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 27 يناير 2020

فندق سئ جدا ومفيش نظام كنت قاعد فى اللوبى وطلبت اورد واكتر من مرة اطلبه وفى الاخر نزله متاخر ولما سالت على المدير وجالى كان اسمه عصام ومكنش منتبه معايا ولما ملقتش حل معاه طلبت الشيك واتاخر و طلبته تانى وهو ماشى عامل مش شايفينى ولا بيرد عليا واكلمه مش مهتم بالشكوى ولا بكلامى.....

تاريخ الإقامة: يناير 2020
نوع الرحلة: سافرت بمفردي
أشكر ABOELWAFA1
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب DTLCairo, General Manager في فندق دوسيت تاني ليك فيو القاهرة, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 2 فبراير 2020
ترجمة Google

Dear Valued Guest,

Thank you for your respected feedback.

Please accept our deep apology for the inconvenience occurred during your respected stay. we have definitely taken a strict correction action to avoid such a situation to reoccur.

We would like you to kindly give us the future opportunity to better enhance your stay that we do promise to be up to your satisfaction.

I would have the pleasure to contact you personally, so highly appreciate sending your respected mobile number to nesreen.ahmed@dusit.com and my mobile is 01119025025.

All of us are eagerly waiting to welcome you back to Dusit Thani Lakeview Cairo.

Warmest regards,

Rady Rady
General Manager

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 20 يناير 2020 عبر الأجهزة المحمولة

الفندق يقع على شارع التسعين في التجمع الخامس ويعتبر من أرقى فنادق ٥ نجوم. أفضل إطلالة للغرف على حمام السباحه. يوجد مطعم تايلاندي مالوش حل راقي جدا والاكل تحفه. شريف حمدي، مساعد مدير إدارة المبيعات والتسويق بالفندق محترم جدا ومخلص ومتفاني في شغله وأقدم مساعده وعمل رائع أثناء إقامتي. شكرا لحضرتك يا فندم

تاريخ الإقامة: أكتوبر 2019
نوع الرحلة: سافرت في رحلة عمل
2  أشكر 97ebrahima
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب DTLCairo, General Manager في فندق دوسيت تاني ليك فيو القاهرة, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 21 يناير 2020
ترجمة Google

Dear Valued Guest,
We are so delighted to receive such a nice comment.

We do promise to continue improving our services to always meet your satisfaction.

We look forward to welcome you back at the soonest.

Warmest regards,

Rady Rady
General Manager

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
عرض المزيد من التعليقات