كل الاحترام والشكر لتعاون الاستاذة دميانه فى كل الحجوزات مع شركتنا وقدمت لنا كل التعاون والراحة التامة وان العمليات الخاصة في القاعة كانوا متعاوين لنا جدا ولهم كل الاحترام واخص بالذكر السيد كريم والسيد ربيع
نوع الرحلة: سافر في رحلة عمل
استجاب Mark Gendy, Guest Services / Front Office في فندق تريومف, لهذا التعليق
تم الرد 8 نوفمبر 2021
ترجم التعليق
المكان جميل ماشاء الله وال staff لطيف والفطار كان حلو وفيه نظام المكان كله حلو الصراحه واهتمامهم بعد انتهاء الاقامه حاجه تخليك تحب تنزل ف الفندق تاني وبالاخص لو عندك امتحان بيدعو كويس اوي وبضمير كمان 😂 😂
استفسر من 743eslam عن فندق تريومف
أشكر 743eslam
استجاب Mark Gendy, Guest Services / Front Office في فندق تريومف, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 8 نوفمبر 2021
867mai
تمت كتابة التعليق في 8 أكتوبر 2021 عبر الأجهزة المحمولة
الفندق ف مكان جميل والمعامله حلوه اوي وانا انبسط فيه جدا ع فنادق كتير ف اماكن تانيه وكان نفسي اقعد في اكتر والمكان هادي بس ياريت يكون ف حمام سباحه مثلا هيبقي احلي وكل حاجه فيه الغرف نضيفه وفوق الممتاز وبسهوله بنلاقي ال بمحتاجه او ال بنستفسر عنه دائما موفقين وناجحين والي الامام
استفسر من 867mai عن فندق تريومف
أشكر 867mai
استجاب Mark Gendy, Guest Services / Front Office في فندق تريومف, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 17 أكتوبر 2021
ترجمة Google
Thank you so much for your kind feedback as it was wonderful hosting you. We are looking forward to becoming your second home again in your next visit in Cairo. Looking forward to welcoming you soon at our Hotel,
381markos
اداء متميز و اكثر من المتوقع
تلبية كافة الاحتياجات للنزلاء بسرعه و دقه #افضل اختيار
استفسر من 381markos عن فندق تريومف
أشكر 381markos
استجاب Mark Gendy, Guest Services / Front Office في فندق تريومف, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 7 أكتوبر 2021
mohamedmB592TR
تمت كتابة التعليق في 7 أكتوبر 2021 عبر الأجهزة المحمولة
كويس المكان والاوضه نفسهاالاقامه كانت مزعجه لان عندي امتحان وتم حجز اوضه مطله ع الكافيه والصوت عالي ولم استطيع النوم ولا المذاكره الاستقبال كويس جدا والاوضه مريحه وكانت مكيغه وهنالك مشروبات تجربه مرضيه الي حد ما
استفسر من mohamedmB592TR عن فندق تريومف
أشكر mohamedmB592TR
استجاب Mark Gendy, Guest Services / Front Office في فندق تريومف, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 8 أكتوبر 2021
نشكرك مستر محمد علي اقامتك في فندق تريومف، ونعتذر عن أي ازعاج حدث أثناء الإقامة، ونوعد حضرتك، بأخذ هذه النقاط في الاعتبار، لعدم تكرارها مرة أخرى. مع خالص تحيات الفندق
اروع الفنادق الفندق يستاهل اكتر من 5 نجوم الخدمة عالية والموظفون ممتازين جدا وخصوصا الكابتن عبد اللطيف والانسه جيهان وزللك على حسن استقبالهم وسرعتهم فى اداء مهام وظيفتهم ... كل الشكر والتقدير وبالتوفيق
استفسر من M5513TT_ عن فندق تريومف
أشكر M5513TT_