لقد لاحظنا أنك تستخدم مستعرضًا غير معتمد. لذا، قد لا يتم عرض موقع ويب Tripadvisor بشكل صحيح.نحن ندعم المستعرضات التالية:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
اتصل بمكان الإقامة للاستعلام عن مدى التوفر.
تتوفر فنادق مماثلة.
طالع الكل
الفنادق القريبة
التعليقات (1,296)
تصفية التعليقات
1,296 نتائج
تقييم المسافر
1,126
90
34
23
23
تصنيف المسافر
الموسم
اللغةكل اللغات
المزيد من اللغات
تقييم المسافر
1,126
90
34
23
23
طالع آراء المسافرين:
عوامل التصفية المحددة
تصفية
جارٍ تحديث القائمة..
436 - 441 من 1,296 تعليق
تمت كتابة التعليق في 25 مايو 2022 عبر الأجهزة المحمولة

مستر عبد اللطيف هو اللي استقبلني و بصراحة بيتعامل بطريقة professional جدا و ساعدني كتير في ال check in and out و هو من احسن الموظفين و اشطرهم و مش اخر مرة هاجي فيها الاوتيل ده بجد ❤️ ميرسي ليك يا مستر عبد اللطيف و. لكل الموظفين في الاوتيل خدمة رائعة

تاريخ الإقامة: مايو 2022
نوع الرحلة: سافرت في رحلة عمل
أشكر shorouqe2021
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Ecommerce Departement, Marketing في فندق تريومف, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 26 مايو 2022
ترجمة Google

Dear Mrs.Shorouqe,

We are truly heartened to receive your generous review of Triumph Plaza Hotel . Thank you for letting us know how much you enjoyed it, we are especially pleased that you felt well-looked after. We look forward to having you with us again in the near future

Kind Regards,
Ahmed Hosny
Hotel Manager

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 25 مايو 2022 عبر الأجهزة المحمولة

بجد كان يوم جميل جدا ووفندق محترم وكل التعامل في منتهي الزوق والفهم وتقدير العميل وشكر خاااص للاستاذ شادي ( مسؤل الافراح )👰 في تعاونه معانا وحبه لينا ❤️❤️ وتشريفه لينا في قاعه الفرح ومسبناش لغايه ما اخترنا افضل حاجه للفرح فعلا اكبر همه هو العميل حتي بعد الفرح اتصل
بيا وسآلني لو ناقصك حاجه في الغرفه 🎀👌وكل الشكر لمستر محمد مدير
قاعه الافراح وعلي تقديره لينا وقصاره جهده في وقت الزفاف مسبش القاعه طول الوقت وعينه علي كل الحضور لو حاجه ناقصه او في اي طلبات بجد ناس بروفيشنال ✨️🏆.دا غير اماكن تجنن للفوتو سيشن خضره ومياه وشكل تحفه 💥 بالنسبه للقاعه بقي نفسها مش هتكلم عليها علشان حاجه محترمه ومختلفه وشيك اوي بجد من ديكور القاعه ولا التصوير ولا الدي جي والاضائه والعشا كان تحفه بشكر الشيفات بجد اكلهم حلو اوي 🙈😍 وانا مبسوط اننا اتعاملت مع الفندق والشخصيات المحترمه مش هتكلم بقي عن السويت العسل الي كان هديه من اداره الفندق بمناسبه الزفاف وبالنسبه للعشاء حاجه كده تجنن وطاقم الروم سيرفس كلهم اهم حاجه راحه العميل💯💯 انا بشكر كل اداره الفندق بجد وتجربه تستحق التكرار اننا اجي واقضي ويك اند في الفندق 😍🥰

تاريخ الإقامة: مايو 2022
نوع الرحلة: سافرت كأزواج
أشكر medhatc2022
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Ecommerce Departement, Marketing في فندق تريومف, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 26 مايو 2022
ترجمة Google

Dear Mr.Medhat,

We are truly heartened to receive your generous review of Triumph Plaza Hotel . Thank you for letting us know how much you enjoyed it, we are especially pleased that you felt well-looked after. We look forward to having you with us again in the near future

Kind Regards,
Ahmed Hosny
Hotel Manager

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 25 مايو 2022

برشح فندق تريموف لكل أصدقائي.
بجد بحس أن انا والمدام في بيتنا. بجد الاستقبال جميل جدا والموظفين محترفين جدا وبحب اشكر مستر أحمد سمير من قسم البيلمن. ومستر أحمد رسيشبشن وكابتن وليد حمدي من قسم الروم سيرفس. وأحب أشكر بالأخص كابتن مليجي من قسم المطعم اللبناني
لحسن الاستضافه المحترمه وأحترم المكان ونظافته. وأحب اشكر إداره الفندق المحترم.

تاريخ الإقامة: مايو 2022
نوع الرحلة: سافرت كأزواج
أشكر soo_travel
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Ecommerce Departement, Marketing في فندق تريومف, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 25 مايو 2022
ترجمة Google

Dear Sir,
Thank you for choosing to stay at the Triumph Plaza hotel and for taking the time to review us.
We are very pleased to hear that you enjoyed your stay. It is through our valued guest feedback that we can work on continuous improvement to enhance our overall guest experience.
We appreciate your nice words on the team performance and will convey your comment to each one of them.
Regards
Hotel Manager
Ahmed Hosny

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 23 مايو 2022 عبر الأجهزة المحمولة

نشكر إدارة فندق تريومف على الأمانة وبالأخص اداره الامن وبالأخص السيد /مصطفي غلاب والسيد/ خالد حسن من إدارة الأمن علي الامانه وحسن الاستقبال والضيافة ونتمني قضاء عطله أخري في اقرب وقت ..
وسعدنا بالزيارة

تاريخ الإقامة: مايو 2022
نوع الرحلة: سافرت في رحلة عمل
أشكر Amr_Hemeda
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Ecommerce Departement, Marketing في فندق تريومف, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 23 مايو 2022
ترجمة Google

Dear Mr Amr

Thank you for choosing to stay at the Triumph Plaza hotel and for taking the time to review us.
We are very pleased to hear that you enjoyed your stay. It is through our valued guest feedback that we can work on continuous improvement to enhance our overall guest experience.
We appreciate your nice words on the team performance and will convey your comment to each one of them.

Regards
Hotel Manager
Ahmed Hosny

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 22 مايو 2022

فندق جميل جداً ويتميز بأن له طبيعة خاصة و الجو هادى جدا مريح للنفسية وجميع العاملين بالفندق خاصة قسم الامن ممتاز جدا وشكر خاص للاستاذ محمود مسلم و الاستاذ مصطفى غلاب وجميع ادارة الامن وطقم الاستقبال ممتاز وشكر خاص للاستاذة تقى 🌹🌹

تاريخ الإقامة: مايو 2022
نوع الرحلة: سافرت في رحلة عمل
أشكر AsemAbdelsalam
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Ecommerce Departement, Marketing في فندق تريومف, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 23 مايو 2022
ترجمة Google

Dear Sir,
Thank you for choosing to stay at the Triumph Plaza hotel and for taking the time to review us.
We are very pleased to hear that you enjoyed your stay. It is through our valued guest feedback that we can work on continuous improvement to enhance our overall guest experience.
We appreciate your nice words on the team performance and will convey your comment to each one of them.
Regards
Hotel Manager
Ahmed Hosny

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
عرض المزيد من التعليقات